×

Telefoane

Smart Connect, o noua modalitate de a interconecta dispozitivele Lenovo si Motorola

Smart Connect, o noua modalitate de a interconecta dispozitivele Lenovo si Motorola

04.03.2024, 11:56 By thumbs

Aplicatia Orange Sport este gratuita si poate fi descarcata din Google Play si App Store

Legal disclaimer:

Acesta este un articol informativ. Produsele descrise pot sa nu faca parte din oferta comerciala curenta Orange. Continutul acestui articol nu reprezinta pozitia Orange cu privire la produsul descris, ci a autorilor, conform sursei indicate.

In incercarea de a oferi o solutie de interconectare a dispozitivelor asemanatoare cu Sidecar de la Apple sau DeX de la Samsung, Lenovo si Motorola pregatesc Smart Connect, o solutie software care "simplifica conectarea intre ecosistemele digitale pentru a crea o experienta fluida intre dispozitive".

Acest Smart Connect isi propune sa ofere utilizatorilor un flux de lucru neintrerupt atunci cand folosesc concomitent dispozitive precum telefoane, tablete si PC-uri, ce nu ruleaza neaparat acelasi sistem de operare. Astfel, utilizatorii pot amplifica cu usurinta tot ceea ce este afisat pe telefoanele lor pe un ecran mai mare; de exemplu, pot muta cu usurinta jocurile, filmele, emisiunile si aplicatiile de pe telefon pe un televizor pentru a avea mai mult spatiu de lucru si de joaca.

Smart Connect isi propune sa ofere experiente precum:


Cross control: Navigheaza intre PC, tableta si telefon folosind o singura tastatura si un singur mouse, asigurand o miscare fluenta a cursorului pentru o experienta fara intreruperi. Acest lucru face ca editarea unui document pe un PC Lenovo, in timp ce extragi continut de pe o tableta si te intalnesti simultan cu colegii prin intermediul unui smartphone, sa fie o experienta cursiva in acest ecosistem de dispozitive.
Swipe to stream: Muta activitatile aplicatiei intre dispozitive cu o simpla glisare. Poti viziona un videoclip pe o tableta si poti relua de unde ai ramas pe PC sau poti incepe sa asculti un podcast pe un smartphone Motorola in timp ce faci jogging si poti continua sa asculti pe un alt dispozitiv acasa. Cu o singura glisare poti mentine redarea continua fara intreruperi.
Notification sync: Ramai la curent cu mesajele si notificarile de pe orice dispozitiv, fara a fi nevoie sa comuti intre ele si sa-ti intrerupi fluxul de lucru sau divertisment.
Share hub: Partajeaza fara efort fisiere si media pe diferite dispozitive compatibile, cu sisteme de operare diferite, pentru a simplifica sarcinile, de la planuri de calatorie la notite. Cu Share Hub, studentii pot accesa si partaja fisiere mari fara probleme pe dispozitivele conectate, fara a ocupa tone de spatiu de stocare. Fie ca este vorba de editarea celui mai recent clip viral de pe TikTok pe un PC sau de partajarea fisierelor de proiect de grup, Share Hub simplifica si eficientizeaza stocarea.
Smart clipboard: Elimina necesitatea de a trimite un e-mail sau de a utiliza un serviciu de mesagerie pentru a copia imagini pe un alt dispozitiv prin operatiunea de "copy/paste" a textului sau a imaginilor de pe telefoane, PC-uri sau tablete ca si cum ai lucra pe un singur dispozitiv.
Instant hotspot: Transforma un telefon intr-un HotSpot pentru conectivitate imediata la Internet si partajata pentru o tableta sau un PC, fara a fi nevoie sa mai introduci vreo parola.
Webcam: Profita de camerele de inalta rezolutie si transforma smartphone-ul intr-o camera web pentru apeluri video sau transmisiuni in direct. De asemenea, utilizatorii pot maximiza apelurile video de pe telefon, mutandu-le pe un televizor cu ecran mare.
Mai mult spatiu de munca si joaca: Amplifica tot ceea ce poate face un dispozitiv Motorola, cu ajutorul caruia poti transmite videoclipuri, juca jocuri sau lansa un desktop mobil de pe dispozitiv pe un televizor inteligent.

Smart Connect va fi lansat in lunile urmatoare si va fi disponibil pe orice PC Lenovo care ruleaza sistemul de operare Windows 10 (sau mai recent), prin intermediul magazinului Microsoft, precum si pe anumite tablete Lenovo si dispozitive Motorola prin intermediul Google Play Store. Informatii despre compatibilitatea dispozitivelor si cerintele suplimentare vor fi furnizate in momentul lansarii.

Sursa: Lenovo / Motorola Romania

Articolul Smart Connect, o noua modalitate de a interconecta dispozitivele Lenovo si Motorola apare prima data in Go4IT.

Legal disclaimer:

Acesta este un articol informativ. Produsele descrise pot sa nu faca parte din oferta comerciala curenta Orange. Continutul acestui articol nu reprezinta pozitia Orange cu privire la produsul descris, ci a autorilor, conform sursei indicate.

Articole asemanatoare