×

Politic-Social

Fiica lui Corneliu Vadim Tudor candideaza din partea AUR la Primaria Sectorului 5

Fiica lui Corneliu Vadim Tudor candideaza din partea AUR la Primaria Sectorului 5

02.04.2024, 19:50 Sursa: mediafax.ro

Aplicatia Orange Sport este gratuita si poate fi descarcata din Google Play si App Store

Legal disclaimer:

Acesta este un articol informativ. Produsele descrise pot sa nu faca parte din oferta comerciala curenta Orange. Continutul acestui articol nu reprezinta pozitia Orange cu privire la produsul descris, ci a autorilor, conform sursei indicate.

Potrivit unui comunicat al AUR, Lidia Vadim Tudor a absolvit Colegiul National ,,I.L. Caragiale" si a urmat apoi cursurile Facultatii de Jurnalism din cadrul Universitatii Spiru Haret. Are un master in Mass-Media si Comunicare. A urmat si cursurile Facultatii de Psihologie si Stiintele Educatiei din cadrul Universitatii Spiru Haret si detine un master si in Psihologie Clinica si interventie psihologica.

"Cunoastem cu totii Sectorul 5 ca avand doua caracteristici eterne parca: cel mai mic si cel mai sarac sector al Bucurestiului. In cariera mea din Administratie am avut o scurta experienta la Primaria Sectorului 5 si am reusit sa aflu atunci cat de mare este nevoia pentru investitii serioase si abordari serioase in sectorul 5. Am invatat ca este nevoie de la regenerarea zonelor defavorizate celebre care ne au facut o publicitate negativa la nivel international, celebra Aleea Livezilor, zona Iacob Andrei, si am putea enumera mult mai multe, pana la nevoia de readucere a farmecului cartierului Cotroceni sau a zonei centrale a sectorului. (...) In Sectorul 5 avem scoli care se inchid pentru ca sunt invadate de plosnite, iar asta reflecta o lipsa de investitii care dureaza de ani de zile in sector cu scoli la care incep lucrarile si care sunt abandonate practic trecand anii aglomerand scolile cu invatarea in doua sau in trei schimburi. Este nevoie de o abordare serioasa si curajoasa, este nevoie de un primar care sa nu se teama de fondurile europene, este un alt element care a caracterizat administratia Sectorului 5 de multi ani de zile", a spus Mihai Enache, candidatul AUR pentru Primaria Municipiului Bucuresti.

In cadrul evenimentului de prezentare, Lidia Vadim Tudor a declarat ca a acceptat propunerea AUR de a candida pentru postul de primar al Primariei Sectorului 5, la aproape noua ani de la moartea tatalui sau, acum cand adevarul spuselor lui este mai evident ca oricand, si ca a decis sa se implice intr-un mod activ in producerea schimbarii de care tara, Capitala si sectorul au atata nevoie.

"Sunt nascuta, am crescut, am invatat, m-am dezvoltat in Sectorul 5, deci sunt get-beget din Sectorul 5 si in toti acesti ani am avut ocazia sa cunosc indeaproape problemele cu care se confrunta cetatenii acestui sector, de la aspecte care tin de siguranta a copiilor in scoli, gradinite si licee, pana la chestiuni ce tin de Sanatate Publica, lipsa sau, acolo unde a fost cazul, ineficienta programelor de preventie in randul tinerilor, aspecte legate de constientizarea riscului transmiterii bolilor, a consumului de droguri, de alcool sau de tutun, in randul adolescentilor mai ales, aspecte legate de igienizarea corespunzatoare a strazilor si a parcurilor din sector, de reabilitarea si consolidarea blocurilor, de canalizare si asigurarea apei potabile, de asfaltarea strazilor de care multi primari pana acum nu s-au ocupat in anumite zone care nu sunt atat de vizibile in sector, dar in care oamenii traiesc. Toate acestea sunt probleme cu care toti cei care locuim aici ne confruntam zi de zi. Cred ca a venit momentul sa oferiti tinerilor sustinuti de oameni cu experienta in Administratia Publica, asa cum sunt cei de la filiala Sectorului 5, sansa de a se implica si de a face ceva pentru o schimbare majora", a subliniat candidatul AUR la Primaria Sectorului 5.

Legal disclaimer:

Acesta este un articol informativ. Produsele descrise pot sa nu faca parte din oferta comerciala curenta Orange. Continutul acestui articol nu reprezinta pozitia Orange cu privire la produsul descris, ci a autorilor, conform sursei indicate.


Articole asemanatoare