×

Externe

Presedintele american Joe Biden isi sarbatoreste cea de-a 81-a aniversare cu gratierea curcanilor...

Presedintele american Joe Biden isi sarbatoreste cea de-a 81-a aniversare cu gratierea curcanilor de Ziua Recunostintei

20.11.2023, 22:34 Sursa: mediafax.ro

Aplicatia Orange Sport este gratuita si poate fi descarcata din Google Play si App Store

Legal disclaimer:

Acesta este un articol informativ. Produsele descrise pot sa nu faca parte din oferta comerciala curenta Orange. Continutul acestui articol nu reprezinta pozitia Orange cu privire la produsul descris, ci a autorilor, conform sursei indicate.

Presedintele Joe Biden si-a sarbatorit partial cea de-a 81-a aniversare cu gratierea a doi curcani norocosi numiti Liberty si Bell, o traditie anuala de la Casa Alba. Cei doi provin din Willmar, Minnesota, si au avut parte de o primire speciala la Hotelul Willard din Washington, D.C., inainte de ceremonia de gratiere. Biden a glumit ca, desi sunt din Minnesota, sunt numiti dupa faimosul Liberty Bell din Philadelphia, dezvoltand o "noua apreciere pentru cuvantul 'Sa rasune libertatea' (Let freedom ring)". Presedintele spune ca cei doi curcani, Liberty si Bell, au fost hraniti cu mere Honeycrisp, le place hocheiul pe gheata si iubesc faimosul Mall of America din Bloomington.

De asemenea, Presedintele a mentionat ca ceremonia de luni a cazut de ziua sa de nastere, impartasind ca s-a intalnit cu presedintele Federatiei Nationale a Curcanilor, Steve Lykken, si cu familia acestuia, care i-au cantat "La multi ani!". "Dupa cum multi dintre voi stiti, este dificil sa implinesti 60 de ani", a glumit acesta.

Biden a remarcat ca ceremonia marcheaza inceputul neoficial al sezonului sarbatorilor in Washington, D.C. si a multumit familiilor din America care contribuie la hranirea natiunii. Aceasta este a treia oara cand Biden gratiaza o pereche de curcani in pregatirea pentru sarbatori, continuand o traditie prezidentiala din 1947.

"Liberty si Bell au fost crescute ca parte a turmei prezidentiale din iulie", a declarat Lykken duminica. "Pentru a pregati pretiosii curcani pentru gratiere, membrii turmei sunt protejati de conditiile meteo extreme si de pradatori, sunt liberi sa se plimbe in hambar si au acces constant la apa si hrana", a adaugat el.

Liberty si Bell, inainte de vizita la Casa Alba, au beneficiat de o sedere luxoasa la Hotelul Willard. Acestia au ascultat muzica, inclusiv Taylor Swift si Prince, pentru a se pregati pentru momentul lor in lumina reflectoarelor. Dupa ceremonia de gratiere, cei doi curcani vor trai la University of Minnesota.

Managerul general al hotelului a spus ca cei doi au avut parte de o "primire pe covorul rosu", bucurandu-se de facilitatile oferite de hotel, inclusiv o baie cu bule si acces la minibar. Federatia Nationala a Curcanilor considera acest eveniment o oportunitate de a recunoaste eforturile fermierilor si a celor implicati in industria curcanilor.

Legal disclaimer:

Acesta este un articol informativ. Produsele descrise pot sa nu faca parte din oferta comerciala curenta Orange. Continutul acestui articol nu reprezinta pozitia Orange cu privire la produsul descris, ci a autorilor, conform sursei indicate.


Articole asemanatoare