×

Eveniment

Bilantul dupa potopul din tara: Pompierii au avut peste 400 de misiuni, grindina si vantul au facut...

Bilantul dupa potopul din tara: Pompierii au avut peste 400 de misiuni, grindina si vantul au facut ravagii. Cod rosu de furtuna in Bucuresti, situatie grava in mai multe judete din tara.

14.06.2024, 08:30 Sursa: zf.ro

Aplicatia Orange Sport este gratuita si poate fi descarcata din Google Play si App Store

Legal disclaimer:

Acesta este un articol informativ. Produsele descrise pot sa nu faca parte din oferta comerciala curenta Orange. Continutul acestui articol nu reprezinta pozitia Orange cu privire la produsul descris, ci a autorilor, conform sursei indicate.

Pompierii din Bucuresti si Ilfov au avut sute de misiuni in noaptea de joi spre vineri. Ei au avut aproape 400 de misiuni. Acestea au fost provocate de furtuna violenta care a lovit zona.

UPDATE Ploaia s-a oprit. Pompierii intervin in numeroase locatii. Stazi majore din Sectoarele 6 si 3 sunt inundate.

UPDATE Scena pe care a concertat Coldplay acum 2 ore este acoperita de o perdea alba de grindina

Foto: Meteoplus

Fenomenele avertizate in Capitala sunt grindina de mari dimensiuni, vijelie cu rafale de 70...90 km/h, averse torentiale care vor totaliza 30....40 l/mp, descarcari electrice.

"Sistemul convectiv se deplaseaza dinspre vestul spre estul municipiului Bucuresti", transmite Adminisgtratia Nationala de Meteorologie.

Avertizarea este valabila pana la ora 00:30.

In Bucuresti, oamenii au fost prinsi la concertul trupei Coldplay.

AICI , mesajul solistului Chris Martin, dupa huiduielile de ieri seara.

Subsoluri inundate in Alba

"Ca urmare a precipitatiilor, pana la momentul de fata, prin apel la 112, a fost sesizat faptul ca au fost afectate mai multe subsoluri de locuinte", transmite ISU Alba.

Astfel, in Sebes, sunt 17 subsoluri afectate de pe noua strazi, iar in Cugir, pe doua strazi, sunt cinci subsoluri afectate si un depozit de mobila.

In Petresti exista un subsol afectat.

Judetul Alba este sub avertizare cod portocaliu de vreme rea.

La Calinesti, unde s-a nascut Mutu, parti din acoperisul unei case au cazut peste o conducta de gaze

In aceste momente, pompierii argeseni sunt solicitati sa intervina in localitatea Calinesti (localitatea in care s-a nascut fostul fotbalist Adrian Mutu), pentru indepartarea unui copac cazut pe o casa si a unor elemente de acoperisul cazute peste o conducta de gaze, din cauza fenomenelor meteo din ultimele ore, anunta ISU Arges.

In aceste momente, pompierii argeseni sunt solicitati sa intervina in localitatea Calinesti, pentru indepartarea unui copac cazut pe o casa si a unor elemente de acoperisul cazute peste o conducta de gaze, potrivit ISU Arges.

"In cazul conductei avariata de elementele unui acoperis, se confirma o avarie la conducta de gaze provocata de crengile unui copac. Nu sunt scurgeri de gaze, a fost oprita alimentarea pe respectiva conducta", precizeaza pompierii.

In localitatea Baiculesti, pompierii au fost sesizati cu privire la un brad care a cazut pe conducatorii de electricitate.

"O alta interventie este pe strada Henri Coanda din municipiul Pitesti, pentru degajarea unui copac cazut pe carosabil", mai transmite ISU Arges.

Mai multe localitati din judetul Arges sunt sub avertizare cod portocaliu de vreme rea.

Legal disclaimer:

Acesta este un articol informativ. Produsele descrise pot sa nu faca parte din oferta comerciala curenta Orange. Continutul acestui articol nu reprezinta pozitia Orange cu privire la produsul descris, ci a autorilor, conform sursei indicate.


Articole asemanatoare