×

Accesează
contul existent

Eveniment

Business MAGAZIN. Toata lumea a auzit de fine dining, dar ce inseamna nice dining? Cum vrea Ana...

Business MAGAZIN. Toata lumea a auzit de fine dining, dar ce inseamna nice dining? Cum vrea Ana Savin sa cucereasca piata restaurantelor din Bucuresti cu un nou concept

04.05.2025, 16:00 Sursa: zf.ro

Aplicatia Orange Sport este gratuita si poate fi descarcata din Google Play si App Store

Intr-o piata gastronomica dinamica precum cea din Bucuresti, restaurantele cauta mereu sa gaseasca echilibrul intre rafinament si o masa copioasa, pe toate gusturile. Dupa experienta de fondator de restaurant in Galati, Ana Savin a pus in Capitala bazele STAGE Nice Dining si a venit cu o noua viziune asupra experientei culinare, una care imbina spectacolul vizual cu satisfactia gustului. A creat astfel un concept nou, caruia i-a spus simplu: "nice dining".

Fine diningul impresioneaza vizual, dar adesea lasa dorinta de "inca putin", iar servirea casual se concentreaza pe cantitate, fara aceeasi atentie la detalii", explica Ana Savin, care a deschis portile restaurantului din Bucuresti de aproximativ o luna. Din aceasta observatie s-a nascut ideea unui concept care sa aduca impreuna cele mai bune elemente din ambele lumi: preparate sofisticate, plating spectaculos si portii generoase, intr-o atmosfera relaxata. Si-a propus sa ofere prin STAGE Nice Dining nu doar un meniu mediteraneean & fusion atent gandit, ci si un spatiu unde eleganta nu exclude confortul. "Ne-am dorit sa cream un loc unde oamenii sa se bucure de o masa extraordinara, fara rigiditatea unui restaurant de fine dining, dar cu aceeasi atentie la detaliu si calitate", adauga fondatoarea. Ceea ce diferentiaza STAGE de alte restaurante premium este cautarea echilibrului intre gust, estetica si generozitate. "La STAGE, fiecare masa trebuie sa fie o experienta completa. Spre deosebire de restaurantele fine dining, unde portiile sunt adesea mici si atmosfera poate fi prea formala, noi oferim preparate spectaculoase ca prezentare, dar si consistente", explica Ana Savin. In plus, restaurantul adopta o abordare mai prietenoasa a serviciilor, punand accent pe ospitalitate autentica. "Ne dorim ca fiecare oaspete sa se simta binevenit si sa plece cu amintirea unei experiente memorabile, fie ca vine pentru o cina speciala, fie ca vrea sa se bucure de un pranz delicios intr-o atmosfera relaxata."

Cititi articolul integral pe Business MAGAZIN

Legal disclaimer:

Acesta este un articol informativ. Produsele descrise pot sa nu faca parte din oferta comerciala curenta Orange. Continutul acestui articol nu reprezinta pozitia Orange cu privire la produsul descris, ci a autorilor, conform sursei indicate.


Articole asemanatoare