×

Business Hi-Tech

eMAG si Flip lanseaza programul Easy BuyBack prin care clientii isi pot vinde telefonul vechi in...

eMAG si Flip lanseaza programul Easy BuyBack prin care clientii isi pot vinde telefonul vechi in regim buyback catre Flip direct din platforma eMAG si primesc bani pentru achizitia unui alt telefon

15.04.2024, 11:52 Sursa: zf.ro

Aplicatia Orange Sport este gratuita si poate fi descarcata din Google Play si App Store

Legal disclaimer:

Acesta este un articol informativ. Produsele descrise pot sa nu faca parte din oferta comerciala curenta Orange. Continutul acestui articol nu reprezinta pozitia Orange cu privire la produsul descris, ci a autorilor, conform sursei indicate.

eMAG si Flip lanseaza programul Easy BuyBack prin care clientii isi pot vinde telefonul vechi in regim buyback catre Flip direct din platforma eMAG si primesc bani pentru achizitia unui alt telefon, au transmis reprezentantii celor doua companii printr-un comunicat. Astfel, prin Easy BuyBack, program care este disponibil in intreaga tara, clientii isi pot valorifica vechiul telefon si cumpara altul nou direct de pe eMAG. Vechiul dispozitiv poate fi predat la easybox sau la curier.

"In general, oamenii inlocuiesc telefonul o data la trei ani, iar telefoanele de noua generatie sunt tot mai scumpe. Cu noul program de buyback, care este cat se poate de simplu si intuitiv, clientii eMAG pot sa isi cumpere telefoane abia aparute pe piata la preturi mai bune, vanzand telefonul vechi pe platforma noastra. In doar cateva minute oricine poate sa efectueze tranzactia fara a se mai deplasa in magazin sau a migra pe o alta platforma. Ma astept ca in urmatorii doi ani sa vindem cel putin 100.000 de telefoane prin Easy BuyBack si sa completam gama de produse si cu alte categorii de interes pentru clienti", a spus Cristian Carjan, Senior Commercial Director eMAG.

De asemenea, clientii pot achita noul produs printr-una dintre metodele flexibile de plata din contul eMAG Wallet: plata in patru rate, in 12 rate sau la 30 de zile, potrivit sursei citate. Programul este disponibil pe eMAG pentru modelele eligibile, urmand sa fie extins pe viitor si pentru alte categorii de produse. Easy BuyBack by eMAG&Flip este disponibil in Romania si va fi lansat in curand si in Ungaria si Bulgaria.

"Prin consolidarea parteneriatului buyback pentru clientii eMAG, aducem procesul de evaluare si vanzare a telefoanelor direct in platforma eMAG. Asa ne asiguram ca drumul telefoanelor catre Flip este cat mai scurt, eficient si sigur, in beneficiul clientilor. Conform datelor noastre, clientii au economisit in medie 1.800 lei anul trecut prin programul buyback, cele mai populare modele valorificate fiind iPhone 11, 12, 13, Galaxy S22 Ultra", a spus George Moroianu, co-fondator Flip.

In ultimii aproximativ doi ani, peste 25.000 de clienti eMAG si-au valorificat telefoanele vechi pe platforma Flip si au achizitionat produse noi. Clientii care achizitioneaza prin buyback isi permit sa acceseze produse mai avansate precum iPhone 15, iPhone 15 Pro, iPhone 15 Pro Max, Samsung S24, Samsung S24 Ultra, arata sursa citata anterior. Segmentul de buyback are un potential important de crestere de pana la 20% din vanzarile totale de telefoane mobile, potrivit estimarilor eMAG.

Legal disclaimer:

Acesta este un articol informativ. Produsele descrise pot sa nu faca parte din oferta comerciala curenta Orange. Continutul acestui articol nu reprezinta pozitia Orange cu privire la produsul descris, ci a autorilor, conform sursei indicate.


Articole asemanatoare