×

Business Hi-Tech

Razvan Rosculet, director comercial, Arval Romania: 64% din companiile din Romania au implementat...

Razvan Rosculet, director comercial, Arval Romania: 64% din companiile din Romania au implementat cel putin un sistem de mobilitate pentru angajati si 90% dintre ele au planificate investitii in solutii de mobilitate sustenabila

15.04.2024, 12:00 Sursa: zf.ro

Aplicatia Orange Sport este gratuita si poate fi descarcata din Google Play si App Store

Legal disclaimer:

Acesta este un articol informativ. Produsele descrise pot sa nu faca parte din oferta comerciala curenta Orange. Continutul acestui articol nu reprezinta pozitia Orange cu privire la produsul descris, ci a autorilor, conform sursei indicate.

¬ Grupul francez Arval a lansat recent pe piata nationala aplicatia mobila de car sharing dedicata companiilor - Arval Car Sharing - prin care managerii de flote pot sa eficientizeze costurile cu flota si sa le ofere angajatilor masini pe care sa le partajeze cu usurinta. Aproximativ 64% dintre companiile din Romania au implementat cel putin un sistem de mobilitate pentru angajatii lor si 90% dintre acestea au planificate investitii sau intentioneaza sa investeasca in astfel de solutii de mobilitate sustenabila, arata studiul Observatorul Arval pentru Mobilitate 2023, al grupului francez Arval, care ofera servicii de leasing auto operational - solutii profesionale si management al flotelor, si care a lansat recent pe piata din Romania o aplicatie mobila de car sharing dedicata exclusiv companiilor. "Piata are nevoie de Arval Car Sharing, lucru care reiese din toate studiile pe care le-am facut in ultima vreme, iar noi suntem acum gata sa raspundem acestei provocari. In Europa sunt deja peste 22.000 de utilizatori ai aplicatiei, iar asteptarea noastra este ca piata din Romania va urma trendul continental", a spus pentru ZF Razvan Rosculet, director comercial al Arval Romania. El a adaugat ca primele orase vizate pentru promovarea aplicatiei sunt orasele mari. "Acolo unde functioneaza companiile cu flote auto de dimensiuni mai mari, si credem ca aplicatia va fi mai populara. Insa, Arval Car Sharing (..) se preteaza pentru orice fel de mediu sau flote de orice dimensiune. Nu trebuie sa fii o companie cu mii de angajati si zeci sau sute de masini in flota pentru a urmari optimizarea utilizarii lor. Practic, orice partener Arval, actual sau viitor, care detine o flota auto, poate utiliza aplicatia (...)."

Legal disclaimer:

Acesta este un articol informativ. Produsele descrise pot sa nu faca parte din oferta comerciala curenta Orange. Continutul acestui articol nu reprezinta pozitia Orange cu privire la produsul descris, ci a autorilor, conform sursei indicate.


Articole asemanatoare