×

Business Hi-Tech

Sergiu Manea, CEO al BCR: Am dezvoltat o aplicatie care sa ajute antreprenorii sa gaseasca...

Sergiu Manea, CEO al BCR: Am dezvoltat o aplicatie care sa ajute antreprenorii sa gaseasca programele de finantare care li se potrivesc. Silviu Tamas, senior enterprise architect, OceanoBe, care a dezvoltat George SmartEU: Lucram sa integram noi functionalitati in cadrul aplicatiei

19.04.2024, 00:07 Sursa: zf.ro

Aplicatia Orange Sport este gratuita si poate fi descarcata din Google Play si App Store

Legal disclaimer:

Acesta este un articol informativ. Produsele descrise pot sa nu faca parte din oferta comerciala curenta Orange. Continutul acestui articol nu reprezinta pozitia Orange cu privire la produsul descris, ci a autorilor, conform sursei indicate.

¬ Sergiu Manea, CEO, BCR: Vom incerca sa ne conectam cu Registrul Comertului, cu ministerele si o sa incercam sa colectam cat mai multa informatie si opinii de la clientii nostri astfel incat sa cream un pod intre mediul privat si creatorii de politici publice, si sa facem asta bazandu-ne pe date. BCR, a doua cea mai mare banca dupa active din Romania, a lansat impreuna cu compania romaneasca OceanoBe o aplicatie care aduna la un loc toate programele de finantare dedicate companiilor si ii ajuta pe antreprenori sa gaseasca mai rapid finantarile care se potrivesc cu nevoile lor. Dezvoltarea aplicatiei George SmartEU a pornit de la ideea de a aduce in fata antreprenorilor o platforma care sa ii ajute sa gaseasca mai rapid programele de finantare care li se potrivesc, a spus pentru ZF Sergiu Manea, CEO al BCR. "Ideea aceasta am avut-o mai de mult, in momentul, care am realizat ca e nevoie de informatie "curata" si pe "limba oamenilor". Spre exemplu, sunt 200 de pagini de ghiduri si anexe. Acum, imaginati-va, un antreprenor care cauta o solutie de finantare pentru un proiect ar trebui sa citeasca 200 de pagini ori 32 de programe si ar trebui sa tina minte informatiile esentiale, astfel incat atunci cand se gandeste la un proiect sa poata sa aleaga programul potrivit. Acum au aceasta aplicatie care sa ii ajute. Si nu ne oprim aici. Acum, prima data am pus in aplicatie informatii la un nivel, sa spunem, mai primar, dar o sa continuam sa dezvoltam, o sa incercam sa ne conectam cu Registrul Comertului, cu ministerele si o sa incercam sa colectam cat mai multa informatie, nevoi si opinii de la clientii nostri astfel incat sa cream un pod intre mediul privat si creatorii de politici publice, si sa facem asta bazandu-ne pe date", a spus pentru ZF Sergiu Manea, prezent in cadrul unui eveniment de lansare a George SmartEU. Intrebat cum a ales BCR sa lucreze cu OceanoBe pentru dezvoltarea George SmartEU, Sergiu Manea a spus ca a existat o conexiune buna cu reprezentantii companiei romanesti inca din primul call online.

Legal disclaimer:

Acesta este un articol informativ. Produsele descrise pot sa nu faca parte din oferta comerciala curenta Orange. Continutul acestui articol nu reprezinta pozitia Orange cu privire la produsul descris, ci a autorilor, conform sursei indicate.


Articole asemanatoare