×

Sport

Generatia de Aur, pregatiri pentru meciul de adio. Alarma in tabara tricolorilor: Raducioiu,...

Generatia de Aur, pregatiri pentru meciul de adio. Alarma in tabara tricolorilor: Raducioiu, accidentat!

22.05.2024, 15:40 Sursa: Mediafax

Aplicatia Orange Sport este gratuita si poate fi descarcata din Google Play si App Store

Legal disclaimer:

Acesta este un articol informativ. Produsele descrise pot sa nu faca parte din oferta comerciala curenta Orange. Continutul acestui articol nu reprezinta pozitia Orange cu privire la produsul descris, ci a autorilor, conform sursei indicate.

Fotbalistii care au adus gloriei Romaniei, urcand nationala pana pe locul 5 in lume la World Cup SUA 1994, au efectuat astazi penultimul antrenament inaintea marelui eveniment de sambata seara.

Sedinta de pregatire a avut loc, ca de obicei, pe stadionul de langa Arcul de Triumf din Bucuresti. Maine, la pranz, va avea loc ultimul antrenament al tricolorilor.

Suntem asigurati la portari

La miscarea de astazi au fost prezenti Stelea, Prunea si Preda, cei trei portari prezenti la turneul final, plus antrenorul lor de portari, Tete Moraru.

Iar ca jucatori de camp - Gica Popescu, Ion Vladoiu si Florin Raducioiu, supervizati de medicul generatiei, Pompiliu Popescu.

Raducioiu a tras tare la sedinta de pregatire si a plecat acasa cu dureri musculare. "S-ar putea sa nu pot juca sambata. Am tras ca nebunul, cu preparatorul fizic al lui Reghecampf, si m-am ales cu probleme serioase", ne-a spus Raducioiu.

Fotbalistul lansat de Dinamo a fost autor a 5 goluri la Mondialul american (cate o dubla cu Columbia si cu Suedia plus un penalty cu nordicii).

Dupa ce a lipsit cu Argentina din pricina cartonaselor, "Marele Blond" risca sa sara si peste meciul de adio al generatiei sale.

De la antrenament, Gabi Balint, unul dintre secunzii lui Anghel Iordanescu in 1994, s-a urcat pe o trotineta electrica. Se stie ca "Gaboaja" este un impatimit al motoarelor, folosindu-si des motocicletele.

Marele Maldini, prea scump

De la antrenament au lipsit nume grele, precum Hagi, Petrescu, Mihali, Belodedici, Selymes, Galca, Munteanu, Lupescu, Moldovan, Ilie Dumitrescu, Panduru.

Absenta unora este justificata, Sabau si Galca pregatind barajul pentru Conference League dintre U Cluj si CSU Craiova.

Pe "Arena Nationala", sambata seara vor putea fi vazute in actiune doua Baloane de Aur, bulgarul Hristo Stoicikov si brazilianul Rivaldo, precum si un mare antrenor al lumii, portughezul Jose Mourinho, ultima oara la AS Roma.

Lista invitatilor putea fi mai stralucitoare, dar bugetul actiunii nu a permis extravagante. "De la AC Milan vor veni Dida si Panucci. Am vrut sa-i aducem pe Maldini si pe Totti, dar costau foarte mult", ne-a dezvaluit, azi, Raducioiu.

Marele Maldini, ultima oara oficial al AC Milan, a evoluat la Cupa Mondiala din 1994, terminand pe locul 2 (Italia a pierdut finala la penalty-uri in fata Braziliei lui Romario si Bebeto).

Tricolorii vor avea vineri la pranz o alta actiune publicitara in preajma "Arenei Nationale", ocazie cu care va fi dezvelita o poarta care va avea insemnate locurile in care s-au marcat golurile noastre la World Cup 1994.

Legal disclaimer:

Acesta este un articol informativ. Produsele descrise pot sa nu faca parte din oferta comerciala curenta Orange. Continutul acestui articol nu reprezinta pozitia Orange cu privire la produsul descris, ci a autorilor, conform sursei indicate.

Articole asemanatoare