Vizualizeaza cosul Finalizeaza
×

Informare Fuziune

Informare Fuziune

În 2021, Orange a achiziționat pachetul majoritar de acțiuni din divizia de servicii fixe Telekom Romania Communications (în prezent Orange Romania Communications). Astfel, două companii, Orange Romania și Orange Romania Communications au început o călătorie împreună cu scopul de a deveni alegerea preferată pentru servicii convergente, fix-mobil, în România.

Acum ne aflăm din nou în fața unui nou pas important: pe 1 iunie 2024, Orange Romania S.A. (ORO) și Orange Romania Communications S.A. (OROC) fuzionează, urmând ca ORO să absoarbă OROC și, astfel, să devină o singură companie: Orange Romania SA.

Aceste schimbări juridice aduc modificări minime în utilizarea de zi cu zi a serviciilor Orange, însă reprezintă cadrul legal ce ne va permite să accelerăm o serie de procese complexe prin care ne dorim să-ți oferim o experiență de top, unitară, în cea mai rapidă rețea.

Ca urmare a acestei fuziuni, pentru clienții Orange Romania SA există o singură modificare, influențată de schimbarea sediului social. Celelalte prevederi contractuale rămân neschimbate.

Astfel, dacă vrei să ne transmiți o solicitare prin poștă, inclusiv pentru o eventuală reclamație, noul sediu social și, implicit, noua adresa de corespondență este: Clădirea Tandem, str. Matei Millo nr. 5, sector 1, București, cod postal 010144.

Vezi aici notificarea adresată clienților Orange Romania S.A..

Ca urmare a acestei fuziuni, de pe 1 iunie 2024, vei avea un singur furnizor de servicii: Orange Romania S.A., cu sediul social în București, clădirea Tandem, strada Matei Millo 5, Sector 1, înregistrată la Registrul Comerțului București sub nr. J40/10178/1996, EUID: ROONRC. J40/10178/1996, CUI RO 9010105.

Călătoria noastră continuă și pentru o perioadă vei observa eticheta ”Orange Romania S.A. (Orange Romania Communications S.A.)” în diferite sisteme: My Orange, pe factură etc., deoarece suntem în curs de integrare operațională.

Vezi aici notificarea adresată clienților Orange Romania Communications S.A..

Întrebări frecvente

Începând cu 1 iunie 2024, operatorul datelor va fi Orange Romania S.A. (contact responsabil Orange România: dpo@orange.ro). Datele tale personale vor continua să fie prelucrate conform Notei de informare comunicată la momentul încheierii contractului. În ceea ce privește opțiunile tale cu privire la comunicările comerciale, te rugăm să ai în vedere prevederile Notei de informare actualizate, respectiv Secțiunea 4.4. litera (ix), disponibilă la următorul link: https://www.orange.ro/gdpr/orc/.

Majoritatea datelor de contact Orange cu care ai fost deja obișnuit rămân aceleași, însă vor există schimbări privind adresele de contact pe e-mail și prin poștă.

Adresele de e-mail sesizari@orange.com și infoclienti@orange.com nu vor mai fi disponibile, iar solicitările trimise aici nu vor fi tratate. Îți punem la dispoziție adresa de e-mail reclamatii@orange.ro.

De asemenea, dacă vrei să ne transmiți o solicitare prin poștă, inclusiv pentru o eventuală reclamație, incepand cu 1 iunie, noul sediu social și, implicit, noua adresa de corespondență va fi: Clădirea Tandem, str. Matei Millo nr. 5, sector 1, București, cod postal 010144.

În continuare, ne poți contacta prin aplicația My Orange (My Account pentru IMM-uri) sau direct pe site, în secțiunea Contact.

Dacă faci plățile prin transfer bancar, am simplificat lista băncilor. De asemenea, noul cont de Trezorerie, de la 1 iunie, va fi RO02TREZ7005069XXX000711. Restul modalităților de plată rămân neschimbate. Găsești aici detalii despre modalitățile de plată a facturii.

Contractul și oferta actuale rămân valabile și nu se schimbă, până la reînnoirea serviciilor, indiferent de perioada contractuală.

Accesul la serviciile Asigurare pentru telefon, eSIM și Number Share, precum și la programele Buy-Back și Orange Thank You, va fi posibil la o dată ulterioară fuziunii, după finalizarea procesului de integrare operațională.