All you need is

Orange Love
Client Orange

Pachetele Orange Love cu net prin fibra și TV prin cablu, pentru clienții Orange

Ai un abonament de voce mobilă sau cartelă prepay? Adaugă și un pachet Orange Love cu internet prin fibră, plus TV prin cablu de la 8€/lună și beneficiezi de super oferte la device-uri.

Pachet standard

8 €/lună

Preț în lei: 38 lei/lună*

Net prin fibră

480 Mbps viteza download
240 Mbps viteza upload

Abonamentul Explore cu 98 canale

Cele mai importante competiții din fotbal și alte sporturi pe canalele Look: Look Sport HD, Look Sport 2 HD, Look Sport 3 HD și Look Plus

HBO și HBO GO acces inclus 3 luni

Până la 200 € reducere la telefoane și accesorii

Pachet premium

10 €/lună

Preț în lei: 48 lei/lună*

Net prin fibră

940 Mbps viteza download
450 Mbps viteza upload

Abonamentul Global cu 125 canale

Cele mai importante competiții din fotbal și alte sporturi pe canalele Look: Look Sport HD, Look Sport 2 HD, Look Sport 3 HD și Look Plus

HBO și HBO GO acces inclus 3 luni

Până la 300 € reducere la telefoane și accesorii

* Prețul în lei poate varia în funcție de cursul de schimb și este obținut prin conversie la un curs de 4,8 lei/€.

Un cadou nu vine niciodată singur

Ai un abonament de voce mobilă sau cartelă prepay? Adaugă si un un pachet Orange Love cu internet prin fibra plus TV prin cablu de la 8€/luna si beneficiezi de super oferte la device-uri.

TCL PLEX
de la 0 €
 • 3 camere foto (48 + 16 + 2 MP)

 • Display Full HD+

 • Procesor Octa Core

Verifică acoperirea
TCL Smart TV 81 cm
Bonus
 • LED Full HD (1920x1080)

 • Procesor Dual Core
Orange Love

Liga Campionilor, Europa League și Cupa României sunt disponibile pe canalele Look cu pachetele Orange Love.

În plus, nu ratezi niciunul din meciurile echipei preferate, deoarece le vei putea urmări oriunde ai fi, prin intermediul aplicației pentru smartphone sau tabletă, Orange TV Go sau pe tvgo.orange.ro.

Vizionează

Până la 300 € reducere pentru cele mai inspirate cadouri

Cu Orange Love, ești răsplătit pentru anii petrecuți în rețea. Ai câte 15 € reducere pentru fiecare an la
Orange, pe care îi poți folosi pentru a cumpăra device-uri pentru cei dragi.

Imaginile produselor sunt cu titlu de prezentare

100 GB pentru toată familia, cu Orange Love și Orange Family

Adaugă toate numerele tale de mobil în pachetul convergent Orange Love
și primești beneficii în plus pentru întreaga familie.

Intră în My Orange

Întrebări frecvente

Oferta este disponibila între 14 noiembrie - 3 februarie 2020, cu posibilitate de prelungire.
 • Adaugă abonamentului tău de voce mobilă sau cartelei tale Orange PrePay un abonament de internet prin fibră și serviciul de televiziune prin cablu de la Orange, pe o perioadă de 24 de luni
 • Activează un abonament de voce mobilă Orange Me Start de minim 8 € împreună cu serviciul de internet prin fibră și serviciul de TV prin cablu, pe o perioadă de 24 de luni
Poți include în pachetul Orange Love:
 • Orice abonament de internet prin fibră Orange Home Net
 • Orice abonament de televiziune prin cablu Orange Home TV
 • Orice abonament de voce mobilă Orange Me de minim 8 €
Pentru detalii privind instalarea serviciilor prin fibră optică, urmărește acest scurt tutorial.
Beneficiile pachetelor Orange Love se acordă începând cu prima dată de facturare, dacă abonamentele de internet prin fibră și televiziune prin cablu se activează pe o perioadă minimă contractuală 24 de luni.
Bonusul se alocă după instalarea serviciilor fixe sau la prima dată de facturare, în cazul schimbărilor de abonament Orange Me. Beneficiul se acordă o singură dată pe număr și este valabil 24 de luni.
Beneficiile suplimentare sunt dinamice și valabile cât timp combinația de abonamente și servicii în baza cărora au fost oferite de Orange România este activă pe contul de client. Orice modificare de abonamente și servicii pe contul de client va duce automat la modificarea beneficiilor suplimentare.
Pentru a beneficia de reducerea pentru vechimea în rețea trebuie să activezi abonamentele Orange Home Net și Orange Home TV pe 24 de luni și să prelungești abonamentul de mobil existent la o valoare mai mare sau egală cu 7 €/lună. Bonusul de până la 300 € ia în considerare câte 15 €/an vechime, la achiziționarea Orange Home TV prin cablu, abonamentul Global. Bonusul de până la 200 € ia în considerare cate 10 €/an vechime la achiziționarea Orange Home TV prin cablu, abonamentul Explore. Bonusul e calculat pentru o vechime de 20 de ani în rețea. Acest beneficiu se oferă o singura dată și poate fi folosit pentru achiziția de telefoane și accesorii.

Oferta este valabila intre 14 noiembrie 2019 - 3 februarie 2020, cu posibilitatea de prelungire.

Ea este disponibilă clienților Orange care au un abonament cu o vechime în rețea de minimum 18 luni și a cărui valoare lunară este mai mare sau egală cu valoarea ratei pentru care optează. Prețul promoțional al produselor include un bonus de vechime de pana la 300 € corespunzător unei vechimi în rețea de maxim 20 de ani. Bonusul ia in considerare cate 15 €/an de vechime, la achizitionarea Orange Home TV prin cablu, abonamentul Global sau pana la 200 € bonus, luand in considerare cate 10 €/ an de vechime, la achizitionarea Orange Home TV prin cablu, abonamentul Explore. Bonusul se poate aloca o singură dată și este condiționat de existența unui abonament de voce sau internet mobil de minimum 8 €.

Oferta este valabilă în limita stocului disponibil. Prețurile afișate conțin TVA.

Adaugă minim 2 abonamente de voce mobilă Orange Me în pachetul Orange Love, creând astfel un grup Orange Family, și primești:
 • Apeluri naționale nelimitate
 • 100 GB bonus pe care să-i folosiți toți, la comun, pe abonamentele de voce mobilă

Bonusul de 100 GB se acordă lunar și poate fi utilizat la comun de toate abonamentele de voce mobilă Orange Me din Orange Family.
Poți include în Orange Family orice abonament Orange Me de minim 7 €, activat sau prelungit pe o perioadă de 12 sau 24 luni. Abonamentul Orange Me 8 din oferta Senior poate fi inclus în Orange Family, însă nu va primi beneficiile ofertei Orange Family.
Dacă beneficiezi deja de o ofertă Orange Family cu 50 GB bonus la comun și activezi un pachet Orange Love (adică adaugi serviciile de internet și TV prin fibră), bonusul crește la 100 GB la comun, disponibili lunar.
Mai multe detalii despre Orange Family aici.
Te poți bucura de această ofertă la activarea abonamentelor Orange Home Net si Home TV, pe 24 luni. Abonamentele de TV eligibile sunt Home TV Explore si Home TV Global. La incheierea perioadei de gratuitate poti opta pentru pastrarea optiunii HBO la pretul de 3 € / luna sau pentru desfiintarea acesteia.

Pentru a beneficia de oferta cu telefon și Smart TV TCL de la 0 € trebuie:

 • să achiziționezi Orange Home Net și Orange Home TV prin cablu, abonamentul Global, pe o perioadă de 2 ani;
 • să îți portezi abonamentul din altă rețea, să activezi unul nou dacă ai minim 1 an vechime în rețea sau să prelungești abonamentul existent Orange Me de minim 11 €, pe 2 ani.

Prețul promoțional include un bonus de vechime de pana la 300 €, luând în considerare cate 15 € pentru fiecare an petrecut în rețea, la o vechime de 20 ani. Bonusul se poate aloca o singură dată Smart TV-ul TCL de 81 cm este oferit bonus la achiziția telefonului TCL Plex. Ofertă valabilă în limita stocului disponibil.

Specificații tehnice Smart TV TCL aici.

Specificații tehnice TCL PLEX aici.

Părerea ta este importantă pentru noi, lasă-ne feedbackul tău

Feedback

sus