×
call Pentru detalii sună la
0800 400 400
Vezi pachetele și serviciile
disponibile la adresa ta
Verifică acoperirea

Fibră + TV de la 40lei /lună
Netflix 6 luni cadouNetflix 6 luni cadou

Fibră + TV de la 40lei /lună
Netflix 6 luni cadouNetflix 6 luni cadou

Pachete Love dedicate

Pachetele Orange Love îți aduc, pe o singură factură, toate serviciile de care ai nevoie: voce mobilă, internet prin fibră și televiziune prin cablu.

Filtrează

Client Orange
Filtre active: Pachete recomandate Internet Televiziune

Opțiunea 4K – acum cu acces inclus 6 luni

Activează sau prelungește un abonament Global Easy până la 9 iunie 2021 și beneficiezi
de acces gratuit timp de 6 luni la opțiunea 4K care include acces la canalele Look 4K și Eurosport 4K.

Dacă folosești un card CI+ și ai un televizor 4K, poți accesa canalele Look 4K și Eurosport 4K dacă activezi extra opțiunea 4K, pentru doar 1.5€/lună. Clienții noi care activează un pachet cu internet prin fibră și televiziune prin cablu, abonamentul Global Easy, pe o perioadă de 2 ani, beneficiază de acces inclus 6 luni la optiunea 4K.


Oferta Netflix 6 luni cadou este valabilă până la 9 iunie 2021. Poți beneficia de promoție până la data de 16 septembrie 2021. Oferta este valabilă timp de 6 luni pentru abonamentul Netflix Standard (HD) în valoare de 9,99 euro/lună. Pentru clienții Netflix existenți, promoția se va acorda în contul lor Netflix sub forma unui credit în valoare de 59,94 euro, din care va fi scăzută lunar contravaloarea abonamentului lor Netflix. Pentru clienții noi Netflix, după consumarea creditului alocat în cadrul promoției, abonamentul Netflix va fi taxat automat pe factura Orange.

Creditul alocat poate fi folosit și pentru alte abonamente Netflix, dar perioada de valabilitate a ofertei se va modifica. Prețurile abonamentelor Netflix pot fi modificate oricând. Abonamentul Netflix poate fi anulat în orice moment.Pentru acces rapid la conținutul Netflix, clientul are nevoie de un dispozitiv compatibil Netflix (fabricat și vândut separat) și o conexiune la internet. Oferta nu poate fi răscumpărată sau returnată în numerar, se supune legilor în vigoare și nu poate fi schimbată. cu abonamente cadou Netflix.

Vezi aici termenii și condițiile ofertei Netflix 6 luni cadou.

Întrebări frecvente

Oferta este valabilă între 23 martie și 9 iunie 2021, cu posibilitate de prelungire, în funcție de infrastructura existentă în locație.

Pentru a activa oferta:

 • Trimite un SMS la numărul 3520 cu textul NETFLIX. Poți trimite acest mesaj de pe orice număr de voce sau date mobile activat pe acelasi cod de client pe care ai beneficiat de promoția Netflix. După ce ai trimis SMS-ul, vei primi ca răspuns un mesaj care conține detaliile de activare a ofertei. Dacă accesezi link-ul din mesajul primit vei fi redirecționat către site-ul netflix.com. Aici va trebui să îți creezi un cont nou Netflix sau să introduci datele de autentificare ale unui cont Netflix existent.
 • Intră în My Orange și urmează pașii descriși pentru activare. Autentifică-te cu datele contului tău Orange pe care gestionezi codul de client care a beneficiat de promoția Netflix și asigură-te că ai drepturi de admin pe acel cont.

Dacă ai deja drepturi de admin, vei ajunge în pagina Netflix din My Orange. Selectează abonamentul marcat cu simbolul cadou, apoi alege numărul de telefon pe care să primești mesajul cu detaliile de activare a ofertei. Dacă accesezi link-ul din mesajul primit vei fi redirecționat către site-ul netflix.com. Aici va trebui să îți creezi un cont nou Netflix sau să introduci datele de autentificare ale unui cont Netflix existent.

Ce condiții trebuie să îndeplinesc pentru a beneficia de oferta cu Netflix 6 luni cadou?
Poți beneficia de această ofertă dacă, până la data de 9 iunie 2021, activezi sau prelungești pe 24 de luni:

 • un abonament de internet fix și un abonament de televiziune prin cablu
 • un abonament de internet fix și un abonament de voce mobilă
 • un abonament de televiziune prin satelit World HD sau Family HD

Activarea ofertei Netflix 6 luni cadou se poate face până la 16 septembrie 2021. Oferta se poate activa din contul tău Orange sau prin SMS la numărul 3520 cu textul NETFLIX. SMS-ul se poate trimite de pe orice număr de voce sau date mobile de pe codul de abonat pe care s-a acordat oferta Netflix 6 luni cadou.Oferta Netflix se va acorda în contul Netflix sub forma unui credit in valoare de 59.94 euro, echivalentul a 6 luni de abonament Netflix standard de 9.99 euro. Creditul alocat poate fi folosit și pentru celelalte abonamente Netflix, însă perioada de valabilitate a ofertei se va modifica. Creditul alocat în cadrul ofertei Netflix nu poate fi utilizat în alte scopuri decât cele detaliate în secțiunea "Întrebari frecvente". Se poate beneficia de această ofertă doar pe teritoriul României.
Pe durata promoţiei, Netflix își rezervă drepturile de a modifica oricând serviciul Netflix (atât din punct de vedere al conţinutului, cât și din punct de vedere al prețurilor și pachetelor comercializate). În consecință, orice schimbare de preț poate duce la o modificare a perioadei de valabilitate a ofertei (număr de luni de promoţie). În acest caz, creditul primit de client conform promoţiei rămane neschimbat. Dar, dacă valoarea creditului cadou va fi aplicată la un abonament Netflix de o valoare diferită, acest lucru poate duce la o ajustare corespunzătoare a perioadei de valabilitate a ofertei (mai exact a numărului de luni).
Termenii și condițiile de utilizare a serviciului Netflix se găsesc pe netflix.com/termofuse.

Până la ce dată pot activa promoția Netflix?
Promotia Netflix 6 luni cadou poate fi activată până la data de 16 septembrie 2021. Promoția este valabilă pentru abonamentul Netflix standard în valoare de 9.99€/lună. În contul tău Netflix se va aloca un credit în valoare de 59.94€ , echivalentul a 6 luni de abonament Netflix Standard.

Ce tip de abonament Netflix pot activa cu această ofertă?
În cazul în care dorești să alegi un alt abonament Netflix decât cel Standard după activarea promoției, creditul se va consuma mai târziu, dacă alegi abonamentul Netflix Basic, sau mai devreme, dacă alegi abonamentul Netflix Premium.
După consumarea creditului alocat, dacă aveai deja un cont Netflix pe care ai activat oferta, vei reveni la modalitatea de plată anterioară promoției. În cazul în care ai activat oferta pe un cont nou de Netflix, vei fi tarifat pe factura ta Orange a abonamentului care a beneficiat de oferta Netflix 6 luni cadou.

Când îmi pot activa oferta cu Netflix 6 luni cadou?
Poți activa oferta Netflix 6 luni cadou după instalarea serviciilor fixe sau prelungirea pe 24 de luni a abonamentelor de televiziune și internet fix care beneficiază de această promoție.

Ce abonamente Netflix sunt disponibile?
Poți găsi lista completă cu abonamentele Netflix disponibile aici: netflix.com/signup. Alege abonamentul care ți se potrivește. Poți schimba oricând abonamentul cu unul la un preț mai mic sau mai mare.

Cum voi fi tarifat pentru abonamentul Netflix după terminarea ofertei cu 6 luni cadou?
Dacă ți-ai activat promoția pe un cont nou de Netflix, după consumarea creditului alocat în ofertă, abonamentul Netflix va fi taxat pe factura de servicii a abonamentului tău Orange pe care ai beneficiat de promoție. Înainte de expirarea ofertei, vei primi un mesaj de notificare prin SMS, pe numărul tău Orange. Dacă ți-ai activat promoția Netflix 6 luni cadou pe un cont Netflix deja existent, vei reveni la modalitatea de plată anterioară activării ofertei. Pentru detalii despre facturare, accesează Netflix.com/account și verifică secțiunea ‘Date de facturare’.

Dacă am deja un abonament activ Netflix, pot beneficia de oferta Netflix 6 luni cadou?
Da, poți beneficia de promoție chiar dacă ai un abonament activ Netflix. În contul tău Netflix se va aloca un credit în valoare de 59.94€, din care va fi scăzută contravaloarea abonamentului tău Netflix.

Dacă am deja un abonament Netflix pe care îl plătesc cu cardul și activez promoția Netflix, se va modifica modalitatea de plată?
După consumarea creditului alocat prin această ofertă vei reveni la modalitatea de plată pe care o utilizai înainte de activarea promoției.

Dacă anulez abonamentul Netflix în perioada în care beneficiez de această ofertă, ce se va întâmpla cu creditul alocat în contul meu, dar care nu a fost consumat?
Îți poți anula abonamentul Netflix oricând, dar abonamentul Netflix se va încheia doar după ce creditul oferit în cadrul acestei promoții a fost consumat în totalitate. Până atunci abonamentul Netflix se va reînnoi atâta timp cât în contul Netflix există credit disponibil pentru acoperirea contravalorii abonamentului lunar. Creditul primit prin această ofertă promoțională nu poate fi schimbat în bani, carduri cadou sau în credit pentru un serviciu Orange. Pentru anularea abonamentul tău Netflix, accesează site-ul netflix.com, apoi ramura Cont > “Anulează abonamentul” (Account > Cancel Membership).

 • Pe web, din caseta Netflix afișată pe homepage-ul My Orange. Dă click pe aceasta, iar în pagina care se va deschide identifică abonamentul pe factura căruia plătești pentru Netflix. Dă click pe […] și alege “Dezactivează Netflix”.
 • Din aplicația My Orange, secțiunea "Promoții active". Identifică abonamentul pe care ești facturat pentru Netflix, dă click pe […] și alege “Dezactivează Netflix”.

Am uitat datele de autentificare pentru contul meu Netflix. Cum le pot recupera?
Dacă ai uitat parola, accesează site-ul netflix.com pentru resetarea parolei. Dacă ai uitat adresa de e-mail folosită la crearea contului Netflix sau consideri că ai folosit o adresă greșită:

 • Autentifică-te în My Orange, identifică abonamentul pe care ești facturat pentru Netflix, dă click pe[…] și alege “Parolă uitată”
 • Intră în aplicația My Orange, la secțiunea "Promoții active". Identifică abonamentul pe factura căruia ești taxat pentru Netflix, dă click pe […] și alege “ Parolă uitată”.

Cum pot schimba tipul de abonament de Netflix?
Pentru a schimba abonamentul Netflix de care beneficiezi, accesează site-ul netflix.com și alege Cont > Schimbarea abonamentului / Account > Change plan.

Cum pot schimba metoda de plată?
Dacă ai un abonament Netflix pe care îl plătești cu cardul și vrei să modifici metoda de plată, trebuie mai întâi să te dezabonezi de la Netflix. Odată închis abonamentul tău Netflix (după ce se termină perioada curentă de facturare), poți plăti pentru serviciul Netflix pe factura Orange, dacă activezi plata pentru abonamentul Netflix din My Orange.

Beneficiile pachetelor Orange Love se acordă începând cu prima dată de facturare, dacă abonamentele de internet prin fibră și televiziune prin cablu se activează pe o perioadă minimă contractuală de 24 de luni. Bonusul se alocă după instalarea serviciilor fixe sau la prima dată de facturare, în cazul modificării abonamentului de voce mobilă. Beneficiul se acordă pentru un singur număr de telefon al abonatului (cel cu cea mai mare vechime în rețea) și poate fi utilizat în termen de 24 de luni, pentru clienții care își prelungesc abonamentul, sau în termen de 30 de zile pentru cei care trec de la cartele PrePay la abonament. Beneficiile suplimentare sunt dinamice și valabile cât timp combinația de abonamente și servicii în baza cărora au fost oferite de Orange România este activă pe contul de client. Orice modificare de abonamente și servicii pe contul de client va duce automat la modificarea beneficiilor suplimentare.

Abonamentele Fun au net inclus pentru rețele sociale și chat. Acestea sunt: Facebook, Instagram, Facebook Messenger, Pinterest, Snapchat, Tik Tok și Twitter.
Traficul de internet pentru rețele sociale și chat este gratuit atâta timp cât ai internet disponibil din traficul de internet inclus în abonament. După consumarea traficului de internet inclus, traficul efectuat în rețele sociale și chat va fi taxat la tarif standard.
Traficul efectuat prin accesarea linkurilor externe din aplicațiile și website-urile de rețele sociale și chat nu este inclus.
Traficul efectuat prin apelurile de voce și video în timp real nu este inclus.
Traficul efectuat în roaming în SEE pentru aplicațiile incluse în pachet și pentru rețele sociale și chat se scade din limita de consum a serviciilor de date în roaming în SEE. După consumarea resurselor de internet incluse în pachet sau după depășirea limitei de consum pentru servicii de date în roaming în SEE se va aplica tariful aferent serviciilor de date, conform abonamentului, pentru tot traficul, inclusiv pentru cel efectuat în aplicațiile incluse în pachet.

 • Activează un abonament de voce mobilă Fun / Smart de minimum 8 euro sau Orange Pro de minimum 7 euro sau prelungește un abonament Fun / Smart / Orange Pro de voce mobilă de minimum 7 euro, împreună cu activarea unui abonament de internet prin fibră
 • Reducerea de 2 euro de la prețul standard se acordă pentru fiecare serviciu inclus în pachet și se aplică în cazul contractelor încheiate pe 24 luni, atât pentru voce mobilă, cât și pentru internetul prin fibră.

Poți opta pentru acces pe până la 4 televizoare pentru televiziunea prin cablu. Dacă vrei să urmărești programele TV pe mai mult de 4 televizoare, trebuie să activezi un abonament nou. Abonamentul include un echipament receiver sau CAM CI+, dar pentru următoarele echipamente vei plăti o chirie lunară de 1.5€.
De asemenea, cu serviciul TV prin cablu prin cablu poți urmări până la 119 posturi TV pe smartphone, tabletă sau calculator, prin intermediul aplicației Orange TV Go sau pe tvgo.orange.ro. Poți conecta maximum 3 dispozitive mobile, dintre care maximum două dispozitive pot funcționa în același timp.

Canalele incluse în abonamentul Explore Easy pot fi recepționate fără receiver / card CI+ dacă televizorul deține un tuner încorporat care să poată decoda semnalul digital. Tehnicianul Orange va stabili, la instalarea serviciului, dacă este necesară instalarea echipamentului. Pentru recepționarea canalelor incluse în abonamentul Global Easy este necesară instalarea unui echipament de tip receiver sau card CAM CI+.

Abonamentele Fun au net inclus pentru rețele sociale și chat. Acestea sunt: Facebook, Instagram, Facebook Messenger, Pinterest, Snapchat, Tik Tok și Twitter.
Traficul de internet pentru rețele sociale și chat este gratuit atâta timp cât ai internet disponibil din traficul de internet inclus în abonament. După consumarea traficului de internet inclus, traficul efectuat în rețele sociale și chat va fi taxat la tarif standard.
Traficul efectuat prin accesarea linkurilor externe din aplicațiile și website-urile de rețele sociale și chat nu este inclus.
Traficul efectuat prin apelurile de voce și video în timp real nu este inclus.
Traficul efectuat în roaming în SEE pentru aplicațiile incluse în pachet și pentru rețele sociale și chat se scade din limita de consum a serviciilor de date în roaming în SEE. După consumarea resurselor de internet incluse în pachet sau după depășirea limitei de consum pentru servicii de date în roaming în SEE se va aplica tariful aferent serviciilor de date, conform abonamentului, pentru tot traficul, inclusiv pentru cel efectuat în aplicațiile incluse în pachet.

sus