×
call Pentru detalii sună la
0800 400 400
Vezi pachetele și serviciile
disponibile la adresa ta
Verifică acoperirea
call Pentru detalii sună la
0800 400 400
Vezi pachetele și serviciile
disponibile la adresa ta
Verifică acoperirea

Samsung Smart TV 108 cm 4K
cu Fibră + TV

Samsung Smart TV 108 cm 4K
cu Fibră + TV
hbo și hbo-go-alb 6 luni cadou
hbo și hbo-go-alb 6 luni cadou

Pachete Love

Pachetele Orange Love ȋţi aduc pe o singură factură toate serviciile de care ai nevoie: abonamente de voce cu cel mai rapid internet mobil, cel mai rapid internet fix şi televiziune prin cablu.

Filtrează

Client Orange
Filtre active: Pachete recomandate Internet Televiziune

Opțiunea 4K – acum cu acces inclus 6 luni

Activează sau prelungește un abonament Global Easy până la 9 noiembrie 2021 și beneficiezi
de acces gratuit timp de 6 luni la opțiunea 4K care include acces la canalele Look 4K și Eurosport 4K.

Dacă folosești un card CI+ și ai un televizor 4K, poți accesa canalele Look 4K și Eurosport 4K dacă activezi extra opțiunea 4K, pentru doar 1.5€/lună. Clienții noi care activează un pachet cu internet prin fibră și televiziune prin cablu, abonamentul Global Easy, pe o perioadă de 2 ani, beneficiază de acces inclus 6 luni la optiunea 4K.


Întrebări frecvente

Premiile de cea mai rapidă rețea fixă, cea mai rapidă rețea mobilă, cea mai bună rețea mobilă și cea mai mare acoperire mobilă au fost obținute conform analizei Ookla^® a rezultatelor Speedtest Intelligence®^ pentru Q1–Q2 2021. Mărcile Ookla sunt utilizate sub licență și tipărite cu permisiune. Mai multe detalii despre premii și metodologia folosită găsești aici: www.orange.ro/noutati/certificare/

Oferta este valabilă între 25 august și 9 noiembrie 2021, cu posibilitate de prelungire.

Cu Orange Love, te poți bucura de acces gratuit la HBO & HBO GO timp de 6 luni dacă activezi serviciile de fibră și TV prin cablu pe 24 de luni. Acest beneficiu îți oferă acces la canalele HBO, HBO HD, HBO 2, HBO 2 HD, HBO 3, HBO 3 HD și la serviciul de video on demand HBO GO.
La încheierea perioadei de gratuitate, poți opta pentru păstrarea opțiunii HBO & HBO GO la prețul de 3 €/lună sau poți alege să o dezactivezi. Pentru autentificare pe site-ul www.hbogo.ro și în aplicația HBO GO în cadrul acestei promoții, te rugăm să urmezi instrucțiunile de aici.

Extra-reducerea pentru primele 6 luni se acordă abonaților Orange sau clienților noi care își activează, pe 2 ani, servicii de internet prin fibră și televiziune prin cablu. Abonații Orange pot opta fie pentru bonusul de loialitate, fie pentru extra-reducere. Cele două beneficii nu sunt compatibile.

Adaugă abonamentului tău de voce mobilă sau cartelei tale Orange PrePay (cu o vechime de minimum 12 luni) un abonament de internet prin fibră și serviciul de televiziune prin cablu de la Orange, pe o perioadă de 24 de luni. Sau activează un abonament de voce mobilă Fun / Smart de minimum 8 euro, împreună cu serviciul de internet prin fibră și cel de televiziune prin cablu, pe o perioadă de 24 de luni.

Alegând un pachet Orange Love pentru 24 de luni, beneficiezi de reducerea pentru pachete fix-mobil pe toată durata contractului și de o extra-reducere suplimentară în primele 6 luni. În plus, dacă ești abonat Orange, poți alege între reducerea suplimentară pe 6 luni și acordarea unui bonus de loialitate de până la 300 € pentru achiziția de device-uri. Astfel, activând un pachet Orange Love pe 2 ani, vei beneficia de o reducere de 30 de lei/lună pentru pachetele care includ 3 servicii (voce mobilă, fibră și TV prin cablu) și de 20 de lei/lună pentru serviciile care includ 2 servicii (voce mobilă și fibră sau fibră și internet prin cablu).

Cu Orange Love, reducerea pentru pachetele fix-mobil se acordă începând cu prima dată de facturare, dacă abonamentele de internet prin fibră și televiziune prin cablu se activează pe o perioadă minimă contractuală de 24 de luni. Reducerea pentru pachetele fix-mobil este dinamică și valabilă cât timp combinația de abonamente și servicii în baza cărora a fost oferită de Orange România este activă pe contul de client. Orice modificare de abonamente și servicii pe contul de client va duce automat la modificarea beneficiilor.
Bonusul de loialitate se alocă după instalarea serviciilor fixe sau la prima dată de facturare, în cazul schimbărilor de abonament de voce mobilă. Beneficiul se acordă pentru un singur număr de telefon al abonatului (cel cu cea mai mare vechime în rețea) și poate fi utilizat în termen de 24 de luni, pentru clienții care își prelungesc abonamentul, sau în termen de 30 de zile pentru cei care trec de la cartele PrePay la abonament.

Activează un abonament de voce mobilă Fun / Smart de minimum 8 euro sau prelungește un abonament de voce mobilă Fun / Smart de minimum 7 euro, împreună cu activarea unui abonament de internet prin fibră.
Reducerea de 10 lei față de prețul standard se acordă pentru fiecare serviciu inclus în pachet și se aplică în cazul contractelor încheiate pe 24 luni, atât pentru voce mobilă, cât și pentru abonamentul de internet prin fibră.

Abonamentele Fun au net inclus pentru rețele sociale și chat. Acestea sunt: Facebook, Instagram, Facebook Messenger, Pinterest, Snapchat, Tik Tok și Twitter.
Traficul de internet pentru rețele sociale și chat este gratuit atâta timp cât ai internet disponibil din traficul de internet inclus în abonament. După consumarea traficului de internet inclus, traficul efectuat în rețele sociale și chat va fi taxat la tarif standard.
Traficul efectuat prin accesarea linkurilor externe din aplicațiile și website-urile de rețele sociale și chat nu este inclus.
Traficul efectuat prin apelurile de voce și video în timp real nu este inclus.
Traficul efectuat în roaming în SEE pentru aplicațiile incluse în pachet și pentru rețele sociale și chat se scade din limita de consum a serviciilor de date în roaming în SEE. După consumarea resurselor de internet incluse în pachet sau după depășirea limitei de consum pentru servicii de date în roaming în SEE se va aplica tariful aferent serviciilor de date, conform abonamentului, pentru tot traficul, inclusiv pentru cel efectuat în aplicațiile incluse în pachet.

Prețurile în lei pot varia în funcție de cursul de schimb din ziua emiterii facturii. Prețurile serviciilor afișate pe site sunt obținute prin conversie la un curs de 5 lei/€.

Poți opta pentru acces pe până la 4 televizoare pentru televiziunea prin cablu. Dacă vrei să urmărești programele TV pe mai mult de 4 televizoare, trebuie să activezi un abonament nou. Abonamentul include un echipament receiver sau CAM CI+, dar pentru următoarele echipamente vei plăti o chirie lunară de 1.5€. De asemenea, cu serviciul de televiziune prin cablu poți urmări până la 119 posturi TV pe smartphone, tabletă sau calculator, prin intermediul aplicației Orange TV Go sau pe tvgo.orange.ro. Poți conecta maximum 3 dispozitive mobile, dintre care maximum două dispozitive pot funcționa în același timp.

Canalele incluse în abonamentul Explore Easy pot fi recepționate fără receiver / card CI+ dacă televizorul deține un tuner încorporat care să poată decoda semnalul digital. Tehnicianul Orange va stabili, la instalarea serviciului, dacă este necesară instalarea echipamentului. Pentru recepționarea canalelor incluse în abonamentul Global Easy este necesară instalarea unui echipament de tip receiver sau card CAM CI+.