Orange Love
fibră + TV + MAXPAK

Servicii prin fibră de la Orange, acum în Apahida, cartierul Dămăroaia din București, Jimbolia, Pașcani, Pecica, Roman, Roznov, Zănești.

*Prețul în lei poate varia în funcție de cursul de schimb și este obținut prin conversie la un curs de 4.8 lei/€.

27 lei*
în primele
9 luni

Internet prin fibră

rocket

Ai internet de mare viteză, prin fibră, ca să navighezi pe net atât cât dorești.

TV prin cablu

Group 3 Created with Sketch.

Până la 131 de canale, cu acces la filme, documentare, emisiuni pentru copii și cele mai importante competiții sportive de pe canalele Look.

MAXPAK

Inclus 12 luni

Orange Love
fibră + TV + MAXPAK

Servicii prin fibră de la Orange, acum în Apahida, cartierul Dămăroaia din București, Jimbolia, Pașcani, Pecica, Roman, Roznov, Zănești.

*Prețul în lei poate varia în funcție de cursul de schimb și este obținut prin conversie la un curs de 4.8 lei/€.

27 lei*
în primele
9 luni

Cele mai frumoase surprize
vin în pereche

Orange Love

Fibră + TV de la 8€/lună

Samsung Smart TV 138 cm
de la 25 €/lună
+
Smart TV 61 cm
Bonus
Orange Love
gif

Până la 300 € reducere pentru device-uri și accesorii

Cu Orange Love, ești răsplătit pentru anii petrecuți în rețea. Ai câte 15 € reducere pentru fiecare an la Orange, pe care îi poți folosi pentru a cumpăra device-uri pentru cei dragi.

Vezi detalii

Imaginile produselor sunt cu titlu de prezentare

Mai ușor ca niciodată
să-i spun te iubesc

Trimite-i sunetul inimii tale prin aplicația My Orange
și primiți fiecare net cadou.

My Heartbeats
1000 Mbps

940 Mbps - viteză maximă de download
(Router Wi-Fi inclus)

Verifică acoperirea serviciilor de internet, televiziune și fix prin fibră optică

Nu uita! Cu Orange Love ai cel mai rapid internet prin fibră, TV prin cablu și servicii de voce și internet mobil într-un singur pachet, pe o singură factură.

Introdu adresa ta și vezi dacă serviciile prin fibră optică de la Orange sunt disponibile. Află mai multe la call 0800 400 400 .

Lasă-ne datele tale şi un consultant Orange
te va contacta în o zi lucrătoare.

cu noul router Internet Box 1000
 • Ai viteze de până la 940 Mbps prin cablu și până la 450 Mbps prin Wi-Fi, plus putere mare de acoperire oriunde în casă

 • Îți conectezi toate device-urile la Wi-Fi fără să pierzi din calitatea conexiunii la internet, datorită rețelei Wi-Fi5G 4 × 4 MIMO

 • Ai un port USB 2.0 prin care poți conecta un stick USB sau o imprimantă

 • Accesezi conținutul memoriei USB de pe orice device conectat la router

 • Printezi cu ușurință de pe orice device contectat la rețeaua Wi-Fi a routerului, prin funcția Print sharing based on SAMBA

Router internet box 1000
Poți economisi până la 1.200 de lei cu pachetele Orange Love cu internet prin fibră și TV prin cablu, pentru că beneficiezi de:
 • Instalare gratuită, router cu Wi-Fi inclus cu chirie 0 lei și primul STB gratuit pe toată perioada contractului
 • Acces inclus la canalele HBO și Cinemax, la calitate HD, pe o perioadă de 12 luni

Cele mai tari competiții sportive, direct la mine acasă

Pe canalele

look tv
look tv
 

Vezi tot ce vrei și acasă,
și în mișcare

Cel mai bun și variat conținut TV: evenimente sportive, desene animate, muzică, filme de box office, documentare și seriale de top.

Vezi mai mult

Întrebări frecvente

Pentru detalii privind instalarea serviciilor prin fibră optică, urmărește acest scurt tutorial.

Canalele incluse în abonamentul de televiziune Explore Easy pot fi recepționate fără receiver sau card CI+, dacă televizorul tău deține un tuner DVB-C încorporat, care poate decoda semnalul digital. Tehnicianul Orange va stabili la instalarea serviciului dacă este necesar să instalezi un echipament suplimentar.

Pentru recepționarea canalelor incluse în abonamentul Global Easy este necesară instalarea unui echipament de tip receiver sau card CI+.

Cu abonamentul tău de televiziune prin cablu ai acces la canale TV pe maximum 3 televizoare. Dacă vrei să urmărești Orange Home TV pe mai mult de 3 televizoare, trebuie să activezi un abonament nou. Abonamentul include un receiver sau un card CI+, iar pentru următoarele echipamente vei plăti o chirie lunară de 1.5 €.

De asemenea, cu serviciul Orange Home TV prin cablu poți urmări până la 119 posturi TV pe smartphone, tabletă sau calculator, prin intermediul aplicației Orange TV Go sau pe tvgo.orange.ro. Poți conecta maximum 3 dispozitive mobile, dintre care maximum două dispozitive pot funcționa în același timp.

Oferta este disponibilă între 14 noiembrie 2019 și 4 martie 2020, cu posibilitate de prelungire.
Oferta este disponibilă în localitățile Apahida, cartierul Dămăroaia din București, Jimbolia, Pașcani, Pecica, Roman, Roznov, Zănești.
 • Adaugă abonamentului tău de voce mobilă sau cartelei tale PrePay un abonament de internet prin fibră plus serviciul de televiziune prin cablu de la Orange, pe o perioadă de 24 de luni
 • Achiziționează un abonament de voce mobilă Orange Me Start de minimum 8 € împreună cu serviciul de internet prin fibră și serviciul de televiziune prin cablu, pe o perioadă de 24 de luni
Poți include în pachetul Orange Love:
 • orice abonament de internet prin fibră Orange Home Net
 • orice abonament de televiziune prin cablu Orange Home TV
 • orice abonament de voce mobilă Orange Me de minimum 8 euro

Beneficiile pachetelor Orange Love se acordă începând cu prima dată de facturare, dacă abonamentele de internet prin fibră și televiziune prin cablu se activează pe o perioadă minimă contractuală de 24 de luni.

Bonusul se alocă după instalarea serviciilor fixe sau la prima dată de facturare, în cazul schimbărilor de abonament Orange Me. Beneficiul se acordă o singură dată pe număr și este valabil 24 de luni.

Beneficiile suplimentare sunt dinamice și valabile cât timp combinația de abonamente și servicii în baza cărora au fost oferite de Orange România este activă pe contul de client. Orice modificare de abonamente și servicii pe contul de client va duce automat la modificarea beneficiilor suplimentare.

Pentru a beneficia de reducerea pentru vechimea în rețea trebuie să activezi abonamentele Orange Home Net și Orange Home TV pe 24 de luni și să prelungești abonamentul de mobil existent la o valoare mai mare sau egală cu 7 €/lună. Se acordă bonus câte 15 € pe an de vechime în rețea, la achiziționarea Orange Home Net și Orange Home TV prin cablu, pe 24 luni. Bonusul de 300 € e calculat pentru o vechime de 20 de ani în rețea. Acest beneficiu se oferă o singură dată și poate fi folosit pentru achiziția de telefoane și accesorii.

Oferta este valabila între 14 noiembrie 2019 și 4 martie 2020, cu posibilitatea de prelungire.

Ea este disponibilă clienților Orange care au un abonament cu o vechime în rețea de minimum 18 luni și a cărui valoare lunară este mai mare sau egală cu valoarea ratei pentru care optează. Prețul promoțional al produselor include un bonus de vechime de până la 300 €, corespunzător unei vechimi în rețea de maximum 20 de ani. Bonusul presupune acordarea a câte 15 € pe an petrecut în rețea, la achiziționarea abonamentelor Orange Home Net și Orange Home TV prin cablu, pe 24 luni. Bonusul se poate aloca o singură dată și este condiționat de existența unui abonament de voce sau internet mobil de minimum 8 €.

Oferta este valabilă în limita stocului disponibil. Prețurile afișate conțin TVA.

Adaugă minim 2 abonamente de voce mobilă Orange Me în pachetul Orange Love, creând astfel un grup Orange Family, și primești:
 • Apeluri naționale nelimitate
 • 100 GB bonus pe care să-i folosiți toți, la comun, pe abonamentele de voce mobilă

Bonusul de 100 GB se acordă lunar și poate fi utilizat la comun de toate abonamentele de voce mobilă Orange Me din Orange Family.

Poți include în Orange Family orice abonament Orange Me de minim 7 €, activat sau prelungit pe o perioadă de 12 sau 24 luni. Abonamentul Orange Me 8 din oferta Senior poate fi inclus în Orange Family, însă nu va primi beneficiile ofertei Orange Family.

Dacă beneficiezi deja de o ofertă Orange Family cu 50 GB bonus la comun și activezi un pachet Orange Love (adică adaugi serviciile de internet și TV prin fibră), bonusul crește la 100 GB la comun, disponibili lunar.

Mai multe detalii despre Orange Family aici.

Cu Orange Love, te poți bucura de această ofertă la activarea serviciilor Orange Home Net și Home TV, abonamentul Global Easy, pe 24 luni. La încheierea perioadei de gratuitate, poți opta pentru păstrarea opțiunii MAXPAK la prețul de 5 €/lună sau poți alege să o dezactivezi.

Pachetul MAXPAK conține canalele TV: HBO HD, HBO 2 HD, HBO 3 HD, Cinemax HD, Cinemax 2 HD.

Dacă ai un abonament de televiziune Explore Easy și Global Easy poți activa următoarele opțiuni: Magic Nights, Hungarian, HBO și MAXPAK.
În cazul în care ești deja clientul nostru de TV și deții pachetul Explore Easy, pentru vizionarea extra-opțiunilor este necesară instalarea unui echipament de tip receiver sau card CI+.

Mai multe detalii despre extra opțiuni aici.

Cu abonamentul tău Orange Home TV prin cablu ai acces pe smartphone, tabletă sau laptop la o o parte din canalele TV incluse in abonamentul tău. Iar cu Movie Go Unlimited, beneficiu inclus în oferta ta TV, ai acces la sute de filme și episoade, inclusiv la îndrăgitele animații Disney. Opțiunea se va activa automat la prima autentificare în aplicația Orange TV Go sau pe site-ul tvgo.orange ro folosind datele contului Orange pe care ai asociat abonamentul tău TV. La sfârșitul perioadei contractuale, beneficiul Movie Go Unlimited se va dezactiva automat.

Pentru a asocia abonamentul TV pe un cont online, trebuie să parcurgi pașii de mai jos:

Pasul 1: Creează-ți un cont online asociat abonamentului Orange Home TV prin cablu

 • Dacă ai deja un cont online creat cu un număr de telefon de pe același cod de abonat, sună la 300, Serviciul Clienți, sau mergi la cel mai apropiat Orange shop ca să primești acces la canalele incluse in Orange TV Go
 • Dacă nu ai încă un cont online Orange, intră pe www.orange.ro/contul-meu și creează-ți unul acum. Sună apoi la 300, Serviciul Clienți, sau mergi la cel mai apropiat Orange shop ca să primești acces la canalele incluse in Orange TV Go

Pasul 2: Descarcă aplicația Orange TV Go din Google Play sau App Store sau intră pe tvgo.orange.ro de pe un calculator și autentifică-te cu datele contului Orange. Astfel, ai acces la canalele TV incluse în abonamentul tău pe toate dispozitivele. Serviciul Orange TV Go poate fi folosit pe maxim 3 dispozitive, dintre care maxim 2 pot funcționa în același timp.

Părerea ta este importantă pentru noi, lasă-ne feedbackul tău

Feedback

sus