×

Orange Love

Fibră + TV

Pachete cu internet prin fibră și TV prin cablu

Orange Love
Pentru detalii sună la
Orange Love 0800 400 400
Până la 300 € reducere pentru cele mai inspirate cadouri

Cu Orange Love, esti rasplatit pentru anii petrecuti in retea. Ai 15€ reducere pentru fiecare an la Orange.

Imaginile produselor sunt cu titlu de prezentare

Cele mai tari competiții sportive, direct la mine acasă

Pe canalele

look tv
look tv

Până la 300 € reducere pentru cele mai inspirate cadouri

Cu Orange Love, ești răsplătit pentru anii petrecuți în rețea. Ai câte 15 € reducere pentru fiecare an la
Orange, pe care îi poți folosi pentru a cumpăra device-uri pentru cei dragi.

100 GB pentru toată familia, cu Orange Love și Orange Family

Adaugă toate numerele tale de mobil în pachetul convergent Orange Love
și primești beneficii în plus pentru întreaga familie.

Intră în My Orange

Întrebări frecvente

Pentru detalii privind instalarea serviciilor prin fibră optică, urmărește acest scurt tutorial.

Canalele incluse in abonamentul Explore Easy poate fi receptionat fara receiver / card CI+, daca televizorul detine un tuner incorporat, care poate decoda semnalul digital. Tehnicianul Orange va stabili la instalarea serviciului daca este necesara instalarea echipamentului.

Pentru receptionarea canalelor incluse in abonamentul Global Easy este necesara instalarea unui echipament de tip receiver sau card CAM CI+.

Poți opta pentru acces pe până la 4 televizoare pentru televiziunea prin cablu. Dacă vrei să urmărești programele TV pe mai mult de 4 televizoare, trebuie să activezi un abonament nou. Abonamentul include un echipament receiver sau CAM CI+, dar pentru următoarele echipamente vei plăti o chirie lunară de 1.5€.

De asemenea, cu serviciul TV prin cablu prin cablu poți urmări pana la 119 posturi TV pe smartphone, tabletă sau calculator, prin intermediul aplicației Orange TV Go sau pe tvgo.orange.ro. Poți conecta maximum 3 dispozitive mobile, dintre care maximum două dispozitive pot funcționa în același timp.

Accesul la canalele și conținutul din oferta Orange sau opțiunile partenerilor este permis doar pe teritoriul României și doar pentru uz personal. Este interzisă utilizarea în spațiile publice sau punerea la dispoziția publicului de către abonații TV prin cablu a canalelor din oferta TV prin cablu.

Oferta este valabilă între 4 februarie și 22 martie 2021, cu posibilitate de prelungire, în funcție de infrastructura existentă în locație.

  • Adaugă abonamentului tău de voce mobilă sau cartelei tale PrePay un abonament de internet prin fibră plus serviciul de televiziune prin cablu de la Orange, pe o perioadă de 24 de luni
  • Achiziționează un abonament de voce mobilă Fun / Smart de minimum 8 € împreună cu serviciul de internet prin fibră și serviciul de televiziune prin cablu, pe o perioadă de 24 de luni

Dacă ai activat un abonament Global Easy, folosești un card CI+ și ai un televizor 4K, beneficiezi de acces gratuit la canalele Look 4K și Eurosport 4K până la data de 31 martie 2021. Dacă dorești să ai acces la aceste canale după data de 31 martie, activează extra-opțiunea 4K.

Dacă ai un abonament Explore Easy, folosești un card CI+ și ai un televizor 4K, pentru a putea accesa canalele Look 4K și Eurosport 4K, poți opta pentru schimbarea de pachet din Explore Easy în Global Easy și primești acces gratuit la aceste posturi TV până la data de 31 martie 2021. Dacă nu dorești să modifici abonamentul de TV, poți activa extra-opțiunea 4K la prețul de 1.5€/lună.

Poți include în pachetul Orange Love:
  • orice abonament de internet prin fibră
  • orice abonament de televiziune prin cablu
  • orice abonament de voce mobilă Fun / Smart / Orange Pro de minim 8 €

Beneficiile pachetelor Orange Love se acordă începând cu prima dată de facturare, dacă abonamentele de internet prin fibra și televiziune prin cablu se activează pe o perioadă minimă contractuală 24 de luni.

Bonusul se alocă după instalarea serviciilor fixe sau la prima dată de facturare, în cazul schimbării de abonamentului de voce mobila. Beneficiul se acordă o singură dată pe număr și este valabil 24 de luni.

Beneficiile suplimentare sunt dinamice și valabile cât timp combinația de abonamente și servicii în baza cărora au fost oferite de Orange România este activă pe contul de client. Orice modificare de abonamente și servicii pe contul de client va duce automat la modificarea beneficiilor suplimentare.

Pentru a beneficia de reducerea pentru vechimea în rețea trebuie să activezi abonamentele Fibra și TV prin cablu pe 24 de luni și să prelungești abonamentul de mobil existent la o valoare mai mare sau egală cu 7 euro/lună. Bonusul ia in considerare cate 15 euro/ an de vechime, la achizitionarea Fibra si TV prin cablu, pe 24 luni si este calculat pentru o vechime de 20 de ani in retea. Acest beneficiu se oferă o singura data si poate fi folosit pentru achizitia de device-uri și accesorii.

Oferta este valabila pana la 22 martie 2021, cu posibilitatea de prelungire.

Ea este disponibilă clienților Orange care au un abonament cu o vechime în rețea de minimum 18 luni și a cărui valoare lunară este mai mare sau egală cu valoarea ratei pentru care optează. Prețul promoțional al produselor include un bonus de vechime de pana la 300 € corespunzător unei vechimi în rețea de maxim 20 de ani. Bonusul ia in considerare cate 15 euro/ pe an petrecut in retea, la achizitionarea Fibra si TV prin cablu prin cablu, pe 24 luni. Bonusul se poate aloca o singură dată și este condiționat de existența unui abonament de voce sau internet mobil de minimum 7 €.

Oferta este valabilă în limita stocului disponibil. Prețurile afișate conțin TVA.

  • Activează un abonament de voce mobilă Fun / Smart de minimum 8 euro sau Orange Pro de minim 7 euro prelungește un abonament Fun / Smart / Orange Pro de voce mobilă de minim 7 euro, împreună cu activarea unui abonament de internet prin fibră
  • Reducerea de 2 euro de la prețul standard se acordă pentru fiecare serviciu inclus în pachet și se aplică în cazul contractelor încheiate pe 24 luni, atât pentru voce mobilă, cât și pentru internetul prin fibră.

Abonamentele Fun au net inclus pentru rețele sociale și chat. Acestea sunt: Facebook, Instagram, Facebook Messenger, Pinterest, Snapchat, Tik Tok și Twitter.

Traficul de internet pentru rețele sociale și chat este gratuit atâta timp cât ai internet disponibil din traficul de internet inclus în abonament. După consumarea traficului de internet inclus, traficul efectuat în rețele sociale și chat va fi taxat la tarif standard.

Traficul efectuat prin accesarea linkurilor externe din aplicațiile și website-urile de rețele sociale și chat nu este inclus.

Traficul efectuat în roaming în SEE pentru aplicațiile incluse în pachet și pentru rețele sociale și chat se scade din limita de consum a serviciilor de date în roaming în SEE. După consumarea resurselor de internet incluse în pachet sau după depășirea limitei de consum pentru servicii de date în roaming în SEE se va aplica tariful aferent serviciilor de date, conform abonamentului, pentru tot traficul, inclusiv pentru cel efectuat în aplicațiile incluse în pachet.

Cu Orange Love, te poți bucura de această ofertă la activarea serviciilor Orange Fibra și TV prin cablu, abonamentul Global Easy, pe 24 luni. La încheierea perioadei de gratuitate, poți opta pentru păstrarea opțiunii MAXPAK la prețul de 5 €/lună sau poți alege să o dezactivezi.

Pachetul MAXPAK conține canalele TV: HBO HD, HBO 2 HD, HBO 3 HD, Cinemax HD, Cinemax 2 HD.

Dacă ai un abonament de televiziune Explore Easy și Global Easy poți activa următoarele opțiuni: Magic Nights, Hungarian, HBO și MAXPAK.

În cazul în care ești deja clientul nostru de TV și deții pachetul Explore Easy, pentru vizionarea extra-opțiunilor este necesară instalarea unui echipament de tip receiver sau card CI+.

Mai multe detalii despre extra opțiuni aici.

Cu abonamentul tău TV prin cablu prin cablu ai acces pe smartphone, tabletă sau laptop la o o parte din canalele TV incluse in abonamentul tău. Iar cu Movie Go Unlimited, beneficiu inclus în oferta ta TV, ai acces la sute de filme și episoade, inclusiv la îndrăgitele animații Disney. Opțiunea se va activa automat la prima autentificare în aplicația Orange TV Go sau pe site-ul tvgo.orange ro folosind datele contului Orange pe care ai asociat abonamentul tău TV. La sfârșitul perioadei contractuale, beneficiul Movie Go Unlimited se va dezactiva automat.

Pentru a asocia abonamentul TV pe un cont online, trebuie să parcurgi pașii de mai jos:

Pasul 1: Creează-ți un cont online asociat abonamentului TV prin cablu

  • Dacă ai deja un cont online creat cu un număr de telefon de pe același cod de abonat, sună la 300, Serviciul Clienți, sau mergi la cel mai apropiat Orange shop ca să primești acces la canalele incluse in Orange TV Go
  • Dacă nu ai încă un cont online Orange, intră pe www.orange.ro/contul-meu și creează-ți unul acum. Sună apoi la 300, Serviciul Clienți, sau mergi la cel mai apropiat Orange shop ca să primești acces la canalele incluse in Orange TV Go.

Pasul 2: Descarcă aplicația Orange TV Go din Google Play sau App Store sau intră pe tvgo.orange.ro de pe un calculator și autentifică-te cu datele contului Orange. Astfel, ai acces la canalele TV incluse în abonamentul tău pe toate dispozitivele. Serviciul Orange TV Go poate fi folosit pe maxim 3 dispozitive, dintre care maxim 2 pot funcționa în același timp.