Orange Love

Fibră + TV

Pachete cu internet prin fibră și TV prin cablu

Orange Love
Pentru detalii sună la
Orange Love 0800 400 400
Până la 300 € reducere pentru cele mai inspirate cadouri

Cu Orange Love, ești răsplătit pentru anii petrecuți în rețea. Ai câte 15 € reducere pentru fiecare an la Orange, pe care îi poți folosi pentru a cumpăra device-uri pentru cei dragi.

Imaginile produselor sunt cu titlu de prezentare

Orange Love
Samsung Smart TV + Samsung Galaxy S20
de la 38 €/lună 21 €/lună

Cele mai tari competiții sportive, direct la mine acasă

Pe canalele

look tv
look tv

Până la 300 € reducere pentru cele mai inspirate cadouri

Cu Orange Love, ești răsplătit pentru anii petrecuți în rețea. Ai câte 15 € reducere pentru fiecare an la
Orange, pe care îi poți folosi pentru a cumpăra device-uri pentru cei dragi.

100 GB pentru toată familia, cu Orange Love și Orange Family

Adaugă toate numerele tale de mobil în pachetul convergent Orange Love
și primești beneficii în plus pentru întreaga familie.

Intră în My Orange

Întrebări frecvente

Pentru detalii privind instalarea serviciilor prin fibră optică, urmărește acest scurt tutorial.

Canalele incluse în abonamentul Explore Easy pot fi recepționate fără receiver/card CAM CI+, dacă televizorul are tuner încorporat, care poate decoda semnalul digital. Tehnicianul Orange va stabili la instalarea serviciului dacă este necesară instalarea echipamentului.

Pentru recepționarea canalelor incluse în abonamentul Global Easy este necesară instalarea unui echipament de tip receiver sau card CAM CI+.

Poți opta pentru acces pe până la 3 televizoare pentru Orange Home TV prin cablu. Dacă vrei să urmărești canalele incluse în abonament pe mai mult de 3 televizoare, trebuie să activezi un abonament nou. Abonamentul include un echipament de tip receiver sau CAM CI+, dar pentru echipamentele suplimentare vei plăti o chirie lunară de 1.5 €.

De asemenea, cu serviciul Orange Home TV prin cablu poți urmări până la 119 canale TV pe smartphone, tabletă sau calculator, prin intermediul aplicației Orange TV Go sau pe tvgo.orange.ro. Poți conecta maximum 3 dispozitive mobile, dintre care maximum două dispozitive pot funcționa în același timp.

Accesul la canalele și conținutul din oferta Orange sau opțiunile partenerilor este permis doar pe teritoriul României și doar pentru uz personal. Este interzisă utilizarea în spațiile publice sau punerea la dispoziția publicului de către abonații Orange Home TV prin cablu a canalelor din oferta HOME TV prin cablu.
Oferta este disponibilă până la 31 octombrie 2020, cu posibilitate de prelungire, în funcție de infrastructura existentă în locație.
  • Adaugă abonamentului tău de voce mobilă sau cartelei tale PrePay un abonament de internet prin fibră plus serviciul de televiziune prin cablu de la Orange, pe o perioadă de 24 de luni
  • Achiziționează un abonament de voce mobilă Fun / Smart de minimum 8 € sau Orange Pro 7 de minimum 7 € împreună cu serviciul de internet prin fibră și serviciul de televiziune prin cablu, pe o perioadă de 24 de luni

Dacă ai activat un abonament Global Easy, folosești un card CI+ și ai un televizor 4K, beneficiezi de acces gratuit la canalul Look 4K până la data de 31 octombrie 2020. Dacă dorești să ai acces la acest canal după data de 31 octombrie, activează extra-opțiunea 4K care include acces la canalul Look 4K.

Dacă ai un abonament Explore Easy, folosești un card CI+ și ai un televizor 4K, pentru a putea accesa canalul Look 4K, poți opta pentru schimbarea de pachet din Explore Easy în Global Easy și primești acces gratuit la acest canal până la data de 31 octombrie 2020. Dacă nu dorești să modifici abonamentul de TV, poți activa extra-opțiunea 4K la prețul de 1€/lună.

Poți include în pachetul Orange Love:
  • orice abonament de internet prin fibră Orange Home Net
  • orice abonament de televiziune prin cablu Orange Home TV
  • orice abonament de voce mobilă Orange Fun / Smart de minim 8 € sau Orange Pro 7 de minimum 7 €

Beneficiile pachetelor Orange Love se acordă începând cu prima dată de facturare, dacă abonamentele de internet prin fibră și televiziune prin cablu se activează pe o perioadă minimă contractuală 24 de luni.

Bonusul se alocă după instalarea serviciilor fixe sau la prima dată de facturare, în cazul schimbărilor de abonament de voce. Beneficiul se acordă o singură dată pe număr și este valabil 24 de luni.

Beneficiile suplimentare sunt dinamice și valabile cât timp combinația de abonamente și servicii în baza cărora au fost oferite de Orange România este activă pe contul de client. Orice modificare de abonamente și servicii pe contul de client va duce automat la modificarea beneficiilor suplimentare.

Pentru a beneficia de reducerea pentru vechimea în rețea trebuie să activezi abonamentele Orange Home Net și Orange Home TV pe 24 de luni și să prelungești abonamentul de mobil existent la o valoare mai mare sau egală cu 7 euro/lună. Bonusul ia în considerare câte 15 euro/ an de vechime, la achiziționarea abonamentelor Orange Home Net și Orange Home TV prin cablu, pe 24 luni. Bonusul e calculat pentru o vechime de 20 de ani în rețea. Acest beneficiu se oferă o singură dată și poate fi folosit pentru achiziția de telefoane și accesorii.

Oferta este valabilă până la 31 octombrie, cu posibilitate de prelungire.

Ea este disponibilă clienților Orange care au un abonament cu o vechime în rețea de minimum 18 luni și a cărui valoare lunară este mai mare sau egală cu valoarea ratei pentru care optează. Prețul promoțional al produselor include un bonus de vechime de până la 300 €, corespunzător unei vechimi în rețea de maximum 20 de ani. Bonusul ia în considerare câte 15 euro/pe an petrecut în rețea, la achiziționarea abonamentelor Orange Home Net și Orange Home TV prin cablu pe 24 luni. Bonusul se poate aloca o singură dată și este condiționat de existența unui abonament de voce sau internet mobil de minimum 8 €.

Oferta este valabilă în limita stocului disponibil. Prețurile afișate conțin TVA.

  • Activează un abonament de voce mobilă de minimum 8 euro sau prelungește un abonament de voce mobilă de minim 7 euro, împreună cu activarea unui abonament de internet prin fibră
  • Reducerea de 2 euro de la prețul standard se acordă pentru fiecare serviciu inclus în pachet și se aplică în cazul contractelor încheiate pe 24 luni, atât pentru voce mobilă, cât și pentru internetul prin fibră.

Abonamentele Fun au net inclus pentru rețele sociale și chat. Acestea sunt: Facebook, Instagram, Facebook Messenger, Pinterest, Snapchat, Tik Tok și Twitter.

Traficul de internet pentru rețele sociale și chat este gratuit atâta timp cât ai internet disponibil din traficul de internet inclus în abonament. După consumarea traficului de internet inclus, traficul efectuat în rețele sociale și chat va fi taxat la tarif standard.

Traficul efectuat prin accesarea linkurilor externe din aplicațiile și website-urile de rețele sociale și chat nu este inclus.

Traficul efectuat prin apelurile de voce și video în timp real nu este inclus.

Traficul efectuat în roaming în SEE pentru aplicațiile incluse în pachet și pentru rețele sociale și chat se scade din limita de consum a serviciilor de date în roaming în SEE. După consumarea resurselor de internet incluse în pachet sau după depășirea limitei de consum pentru servicii de date în roaming în SEE se va aplica tariful aferent serviciilor de date, conform abonamentului, pentru tot traficul, inclusiv pentru cel efectuat în aplicațiile incluse în pachet.

Cu Orange Love, te poți bucura de această ofertă la activarea serviciilor Orange Home Net și Home TV, abonamentul Global Easy, pe 24 luni. La încheierea perioadei de gratuitate, poți opta pentru păstrarea opțiunii MAXPAK la prețul de 5 €/lună sau poți alege să o dezactivezi.

Pachetul MAXPAK conține canalele TV: HBO HD, HBO 2 HD, HBO 3 HD, Cinemax HD, Cinemax 2 HD

Dacă ai un abonament de televiziune Explore Easy și Global Easy poți activa următoarele opțiuni: Magic Nights, Hungarian, HBO, MAXPAK și 4K.

În cazul în care ești deja clientul nostru de TV și deții pachetul Explore Easy, pentru vizionarea extra-opțiunilor este necesară instalarea unui echipament de tip receiver sau card CAM CI+.

Dacă ai activat un abonament Global Easy și folosești un televizor 4K, beneficiezi de acces gratuit la canalul Look 4K până la data de 31 octombrie 2020. Dacă dorești să ai acces la acest canal după data de 31 octombrie, activează extra-opțiunea 4K care include acces la canalul Look 4K.

Dacă ai un abonament Explore Easy, folosești un card CI+ și ai un televizor 4K, pentru a putea accesa canalul Look 4K, poți opta pentru schimbarea de pachet din Explore Easy în Global Easy și primești acces gratuit la acest canal până la data de 31 octombrie 2020. Dacă nu dorești să modifici abonamentul de TV, poți activa extra-opțiunea 4K la prețul de 1€/lună.

Cu abonamentul tău Orange Home TV prin cablu ai acces pe smartphone, tabletă sau laptop la o parte din canalele TV incluse în abonamentul tău. Iar cu Movie Go Unlimited, beneficiu inclus în oferta ta de TV, ai acces la sute de filme și episoade, inclusiv la îndrăgitele animații Disney. Opțiunea se va activa automat la prima autentificare în aplicația Orange TV Go sau pe site-ul tvgo.orange ro folosind datele contului Orange pe care ai asociat abonamentul tău TV. La sfârșitul perioadei contractuale, beneficiul Movie Go Unlimited se va dezactiva automat.

Pentru a asocia abonamentul TV pe un cont online, trebuie să parcurgi pașii de mai jos:

Pasul 1: Creează-ți un cont online asociat abonamentului Orange Home TV prin cablu

  • Dacă ai deja un cont online creat cu un număr de telefon de pe același cod de abonat, sună la 300, Serviciul Clienți, sau mergi la cel mai apropiat Orange shop ca să primești acces la canalele incluse in Orange TV Go
  •  Dacă nu ai încă un cont online Orange, intră pe www.orange.ro/contul-meu și creează-ți unul acum. Sună apoi la 300, Serviciul Clienți, sau mergi la cel mai apropiat Orange shop ca să primești acces la canalele incluse in Orange TV Go.

Pasul 2: Descarcă aplicația Orange TV Go din Google Play sau App Store sau intră pe tvgo.orange.ro de pe un calculator și autentifică-te cu datele contului Orange. Astfel, ai acces la canalele TV incluse în abonamentul tău pe toate dispozitivele. Serviciul Orange TV Go poate fi folosit pe maxim 3 dispozitive, dintre care maxim 2 pot funcționa în același timp.