All you need is

Orange Love
Client Orange

Pachetele Orange Love cu net prin fibră și TV prin cablu, pentru clienții Orange

Ai un abonament de voce mobilă la Orange sau cartela PrePay? Cu pachetele Orange Love ai internet prin fibră plus TV prin cablu, totul cu prețuri de la 27 lei pe lună.

Pachet standard

24 lei/lună ( în lunile 1-9 )

39 lei/lună ( în lunile 10-24 )

Net prin fibră

480 Mbps viteză download
240 Mbps viteză upload

Abonamentul Explore Easy cu 93 canale

Cele mai importante competiții din fotbal și alte sporturi pe canalele Look: Look Sport HD, Look Sport 2 HD, Look Sport 3 HD și Look Plus

Vezi lista de canale

smart-tv
SMART TV Vonino în rate de la 5 €/lună

Instalare gratuită

Router Wi-Fi inclus
Primul receiver / CAM inclus

Pachet recomandat

27 lei/lună ( în lunile 1-9 )

44 lei/lună ( în lunile 10-24 )

Net prin fibră

480 Mbps viteză download
240 Mbps viteză upload

Abonamentul Global Easy cu 132 canale

Cele mai importante competiții din fotbal și alte sporturi pe canalele Look: Look Sport HD, Look Sport 2 HD, Look Sport 3 HD și Look Plus

Vezi lista de canale și opțiuni

MAXPAK acces inclus 12 luni
smart-tv
SMART TV Vonino în rate de la 5 €/lună

Instalare gratuită

Router Wi-Fi inclus
Primul receiver / CAM inclus

Imaginile produselor sunt cu titlu de prezentare

Cele mai tari competiții sportive, direct la mine acasă

Pe canalele

look tv
look tv

Până la 300 € reducere pentru cele mai inspirate cadouri

Cu Orange Love, ești răsplătit pentru anii petrecuți în rețea. Ai câte 15 € reducere pentru fiecare an la
Orange, pe care îi poți folosi pentru a cumpăra device-uri pentru cei dragi.

100 GB pentru toată familia, cu Orange Love și Orange Family

Adaugă toate numerele tale de mobil în pachetul convergent Orange Love
și primești beneficii în plus pentru întreaga familie.

Intră în My Orange

Întrebări frecvente

Pentru detalii privind instalarea serviciilor prin fibră optică, urmărește acest scurt tutorial.

Canalele incluse în abonamentul de televiziune Explore Easy pot fi recepționate fără receiver sau card CI+, dacă televizorul tău deține un tuner DVB-C încorporat, care poate decoda semnalul digital. Tehnicianul Orange va stabili la instalarea serviciului dacă este necesar să instalezi un echipament suplimentar.

Pentru recepționarea canalelor incluse în abonamentul Global Easy este necesară instalarea unui echipament de tip receiver sau card CI+.

Cu abonamentul tău de televiziune prin cablu ai acces la canale TV pe maximum 3 televizoare. Dacă vrei să urmărești Orange Home TV pe mai mult de 3 televizoare, trebuie să activezi un abonament nou. Abonamentul include un receiver sau un card CI+, iar pentru următoarele echipamente vei plăti o chirie lunară de 1.5 €.

De asemenea, cu serviciul Orange Home TV prin cablu poți urmări până la 119 posturi TV pe smartphone, tabletă sau calculator, prin intermediul aplicației Orange TV Go sau pe tvgo.orange.ro. Poți conecta maximum 3 dispozitive mobile, dintre care maximum două dispozitive pot funcționa în același timp.

Oferta este disponibilă până la 30 iunie 2020, cu posibilitate de prelungire, în funcție de infrastructura existentă în locație.
  • Adaugă abonamentului tău de voce mobilă sau cartelei tale PrePay un abonament de internet prin fibră plus serviciul de televiziune prin cablu de la Orange, pe o perioadă de 24 de luni
  • Achiziționează un abonament de voce mobilă Orange Me Start de minimum 8 € împreună cu serviciul de internet prin fibră și serviciul de televiziune prin cablu, pe o perioadă de 24 de luni
Poți include în pachetul Orange Love:
  • orice abonament de internet prin fibră Orange Home Net
  • orice abonament de televiziune prin cablu Orange Home TV
  • orice abonament de voce mobilă Orange Me de minimum 8 euro

Beneficiile pachetelor Orange Love se acordă începând cu prima dată de facturare, dacă abonamentele de internet prin fibră și televiziune prin cablu se activează pe o perioadă minimă contractuală de 24 de luni.

Bonusul se alocă după instalarea serviciilor fixe sau la prima dată de facturare, în cazul schimbărilor de abonament Orange Me. Beneficiul se acordă o singură dată pe număr și este valabil 24 de luni.

Beneficiile suplimentare sunt dinamice și valabile cât timp combinația de abonamente și servicii în baza cărora au fost oferite de Orange România este activă pe contul de client. Orice modificare de abonamente și servicii pe contul de client va duce automat la modificarea beneficiilor suplimentare.

Pentru a beneficia de reducerea pentru vechimea în rețea trebuie să activezi abonamentele Orange Home Net și Orange Home TV pe 24 de luni și să prelungești abonamentul de mobil existent la o valoare mai mare sau egală cu 7 €/lună. Se acordă bonus câte 15 € pe an de vechime în rețea, la achiziționarea Orange Home Net și Orange Home TV prin cablu, pe 24 luni. Bonusul de 300 € e calculat pentru o vechime de 20 de ani în rețea. Acest beneficiu se oferă o singură dată și poate fi folosit pentru achiziția de telefoane și accesorii.

Oferta este valabila între 14 noiembrie 2019 și 15 martie 2020, cu posibilitatea de prelungire.

Ea este disponibilă clienților Orange care au un abonament cu o vechime în rețea de minimum 18 luni și a cărui valoare lunară este mai mare sau egală cu valoarea ratei pentru care optează. Prețul promoțional al produselor include un bonus de vechime de până la 300 €, corespunzător unei vechimi în rețea de maximum 20 de ani. Bonusul presupune acordarea a câte 15 € pe an petrecut în rețea, la achiziționarea abonamentelor Orange Home Net și Orange Home TV prin cablu, pe 24 luni. Bonusul se poate aloca o singură dată și este condiționat de existența unui abonament de voce sau internet mobil de minimum 8 €.

Oferta este valabilă în limita stocului disponibil. Prețurile afișate conțin TVA.

Adaugă minim 2 abonamente de voce mobilă Orange Me în pachetul Orange Love, creând astfel un grup Orange Family, și primești:
  • Apeluri naționale nelimitate
  • 100 GB bonus pe care să-i folosiți toți, la comun, pe abonamentele de voce mobilă

Bonusul de 100 GB se acordă lunar și poate fi utilizat la comun de toate abonamentele de voce mobilă Orange Me din Orange Family.

Poți include în Orange Family orice abonament Orange Me de minim 7 €, activat sau prelungit pe o perioadă de 12 sau 24 luni. Abonamentul Orange Me 8 din oferta Senior poate fi inclus în Orange Family, însă nu va primi beneficiile ofertei Orange Family.

Dacă beneficiezi deja de o ofertă Orange Family cu 50 GB bonus la comun și activezi un pachet Orange Love (adică adaugi serviciile de internet și TV prin fibră), bonusul crește la 100 GB la comun, disponibili lunar.

Mai multe detalii despre Orange Family aici.

Cu Orange Love, te poți bucura de această ofertă la activarea serviciilor Orange Home Net și Home TV, abonamentul Global Easy, pe 24 luni. La încheierea perioadei de gratuitate, poți opta pentru păstrarea opțiunii MAXPAK la prețul de 5 €/lună sau poți alege să o dezactivezi.

Pachetul MAXPAK conține canalele TV: HBO HD, HBO 2 HD, HBO 3 HD, Cinemax HD, Cinemax 2 HD.

Dacă ai un abonament de televiziune Explore Easy și Global Easy poți activa următoarele opțiuni: Magic Nights, Hungarian, HBO și MAXPAK.
În cazul în care ești deja clientul nostru de TV și deții pachetul Explore Easy, pentru vizionarea extra-opțiunilor este necesară instalarea unui echipament de tip receiver sau card CI+.

Mai multe detalii despre extra opțiuni aici.

Cu abonamentul tău Orange Home TV prin cablu ai acces pe smartphone, tabletă sau laptop la o o parte din canalele TV incluse in abonamentul tău. Iar cu Movie Go Unlimited, beneficiu inclus în oferta ta TV, ai acces la sute de filme și episoade, inclusiv la îndrăgitele animații Disney. Opțiunea se va activa automat la prima autentificare în aplicația Orange TV Go sau pe site-ul tvgo.orange ro folosind datele contului Orange pe care ai asociat abonamentul tău TV. La sfârșitul perioadei contractuale, beneficiul Movie Go Unlimited se va dezactiva automat.

Pentru a asocia abonamentul TV pe un cont online, trebuie să parcurgi pașii de mai jos:

Pasul 1: Creează-ți un cont online asociat abonamentului Orange Home TV prin cablu

  • Dacă ai deja un cont online creat cu un număr de telefon de pe același cod de abonat, sună la 300, Serviciul Clienți, sau mergi la cel mai apropiat Orange shop ca să primești acces la canalele incluse in Orange TV Go
  • Dacă nu ai încă un cont online Orange, intră pe www.orange.ro/contul-meu și creează-ți unul acum. Sună apoi la 300, Serviciul Clienți, sau mergi la cel mai apropiat Orange shop ca să primești acces la canalele incluse in Orange TV Go

Pasul 2: Descarcă aplicația Orange TV Go din Google Play sau App Store sau intră pe tvgo.orange.ro de pe un calculator și autentifică-te cu datele contului Orange. Astfel, ai acces la canalele TV incluse în abonamentul tău pe toate dispozitivele. Serviciul Orange TV Go poate fi folosit pe maxim 3 dispozitive, dintre care maxim 2 pot funcționa în același timp.

Părerea ta este importantă pentru noi, lasă-ne feedbackul tău

Feedback

sus