Vizualizeaza cosul Finalizeaza
×

Netflix cu abonamentul tău Orange

Netflix cu abonamentul tău Orange

Poți avea Netflix inclus în pachetele cu Internet prin fibră + TV
sau 3 luni cadou cu abonamentele de voce.

Poți avea Netflix inclus în pachetele cu Internet prin fibră + TV
sau 3 luni cadou cu abonamentele de voce.

Vreau Netflix
Netflix cu abonamentul tău Orange

Dacă ești abonat Orange, te poți bucura de acces la Netflix alegând unul dintre urmatoarele abonamente Netflix:

Dacă ești abonat Orange, te poți bucura de acces la Netflix alegând unul dintre urmatoarele abonamente Netflix:

Cum pot beneficia de Netflix din oferta Orange?

Intră în contul tău Orange, accesează secțiunea Netflix și urmează pașii descriși acolo sau trimite un SMS la 3520 cu textul NETFLIX BASIC, NETFLIX STANDARD sau NETFLIX PREMIUM, in funcție de planul tarifar pe care il dorești, de pe un număr de abonament Orange.

Poți modifica sau dezactiva abonamentul Netflix în orice moment, după prima lună de facturare, dacă accesezi secțiunea Netflix din contul tău Orange sau îl poți dezactiva direct de pe www.netflix.com, din secțiunea „Cont”.

Oferta Netflix este disponibilă doar pentru clienții persoane fizice.

Dacă ai un cont Netflix existent, îl poți conecta la oferta Orange la finalizarea procesului de activare Netflix. Vei continua să fii taxat separat pentru orice cont Netflix existent până când conectezi acel cont la oferta Orange. Pentru orice întrebări legate de facturare pentru un cont Netflix existent, te rugăm să contactezi direct Netflix.

Anularea serviciului Netflix ca parte a ofertei Orange nu va anula automat niciun cont Netflix preexistent, iar Netflix va relua automat taxarea contului respectiv prin metoda de plată pe care o aveai setată anterior pentru acel cont. Dacă vrei să vezi detaliile abonamentului tău Netflix, accesează secțiunea „Cont” de pe site-ul netflix.com

Vezi mai multe detalii

Recomandări Netflix:

Întrebări frecvente

Ai la dispoziție 60 de zile de la semnarea contractului pentru a beneficia de unul din abonamentele Netflix Basic, Standard sau Premium cu 100% reducere în lunile 1, 6 și 12 de la activarea opțiunii dorite. Prețul abonamentului este de 4.99 euro/lună (TVA inclus) pentru Netflix Basic, de 9.99 euro/lună (TVA inclus) pentru Netflix Standard, respectiv 11.99 euro/lună (TVA inclus) pentru Netflix Premium. Poți beneficia de această promoție cât timp vei păstra vei păstra serviciul de voce mobilă eligibil. Oferta Netflix 3 luni cadou este disponibilă doar pentru clienții persoane fizice.

Pentru a te bucura de acces la Netflix la preț promoțional trebuie să parcurgi procesul de activare Netflix prin trimiterea unui SMS la 3520 cu textul NETFLIX BASIC, NETFLIX STANDARD sau NETFLIX PREMIUM de pe numărul de abonament de voce pe care beneficiezi de promoție sau intrând în contul Orange de pe care gestionezi codul de abonat eligibil de oferta Netflix 3 luni cadou și urmează pașii descriși mai jos.

  • Autentifică-te în My Orange cu datele contului tău Orange de pe care gestionezi codul de client eligibil de oferta Netflix 3 luni cadou și asigură-te că ai drepturi de admin pe acel cont
  • Accesează bannerul Netflix și vei ajunge în pagina dedicată, dacă ai drepturi de admin

  • Selectează abonamentul marcat cu simbolul “Netflix 3 luni cadou”
  • Alege abonamentul Netflix pentru care vei beneficia de reducere în lunile 1, 6 și 12 de la activarea ofertei dorite
  • Alege numărul de telefon pe care vrei să primești mesajul cu detaliile de activare a ofertei Netflix

Trimite un SMS gratuit la 3520 cu textul STOP NETFLIX sau intră în pagina Netflix din contul tău My Orange și dezactivează abonamentul Netflix care a fost activat pe un numar pe care îl gestionezi pe acel cont.

Accesează site-ul netflix.com. La pasul 3 din procesul de configurare cont alege să plătești serviciul Netflix pe factura Orange, așa cum poți vedea în imaginile de mai jos. După validarea codului primit pe numărul de abonament Orange declarat la pasul 3, serviciul Netflix va începe să fie taxat lunar pe factura numărului de telefon Orange introdus.


Poți dezactiva abonamentul Netflix activat direct de pe site-ul netflix.com, din secțiunea „Cont” > „Anulează abonamentul” („Account” > „Cancel Membership”).

Dacă ai un abonament Netflix cu 3 luni cadou, pentru a te bucura de acces la conținutul Netflix ca parte din oferta Orange, trebuie să finalizezi procesul de activare Netflix. Pentru aceasta, trimite un SMS la 3520 cu textul NETFLIX de pe numărul abonamentului de voce pe care beneficiezi de oferta Netflix sau intră în contul My Orange de pe care gestionezi acest abonament și urmează pașii descriși mai jos pentru activarea contului tău Netflix.

  • Autentifică-te în My Orange cu datele contului de pe care gestionezi acest cod de client și asigură-te că ai drepturi de admin pe acel cont
  • Accesează bannerul Netflix și vei ajunge în pagina dedicată, dacă ai drepturi de admin

  • Identifică numărul Orange pe care beneficiezi de Netflix și dă click pe butonul “Creează cont Netflix”
  • Dacă beneficiezi de Netflix pe un abonament de voce, vei primi acest mesaj chiar pe numărul abonamentului de voce.

Dacă ai activat un abonament Netflix din oferta Orange, poți conecta rapid contul Netflix existent la oferta Orange care include acces la Netflix. Nu este nevoie să anulezi contul tău Netflix existent. Urmează instrucțiunile descrise la întrebarea anterioară pentru a conecta contul Netflix existent la abonamentul Netflix din oferta Orange. După ce ai finalizat procesul de activare prezentat mai sus, nu vei mai fi facturat pe metoda de plată anterioară.
Important de știut: Dacă ai un cont Netflix pentru care plătești abonamentul prin Apple, trebuie să anulezi mai întâi abonamentul Netflix activat prin Apple. Dacă nu anulezi abonamentul plătit prin această metodă, vei fi taxat în continuare de Apple.

Nu, trebuie să finalizezi procesul de activare așa cum este detaliat mai sus pentru a conecta un cont Netflix la abonamentul Netflix din oferta Orange. În caz contrar, Netflix nu are nicio modalitate de a asocia un cont Netflix cu oferta ta. Dacă ai un cont Netflix existent și ai un abonament Netflix din oferta Orange, vei continua să fii taxat separat pentru contul tău Netflix până când finalizezi procesul de activare prezentat mai sus.

Nu, opțiunea extra abonați nu este disponibilă pentru niciunul dintre abonamentele Netflix din oferta Orange. Dacă ai activată opțiunea extra abonați pentru un cont Netflix existent pentru care deja plătești un abonament Netflix printr-o altă metodă de plată (card de credit sau de debit, de exemplu), opțiunea extra abonați va fi dezactivată atunci când vei conecta contul Netflix existent la abonamentul Netflix din oferta Orange.

Dacă ai un abonament Netflix din oferta Orange, poți schimba oricând tipul de abonament de pe www.netflix.com, din secțiunea „Cont”, sau din contul tău My Orange, dacă accesezi secțiunea Netflix.

Dacă aveai o altă metodă de plată (card de credit sau de debit, de exemplu) înregistrată pentru contul tău Netflix, contul tău nu va fi dezactivat și Netflix va debita metoda anterioară de plată.

Dacă nu aveai nicio altă metodă de plată validă pentru contul tău Netflix, contul tău va fi suspendat. Pentru a continua să utilizezi Netflix, accesează www.netflix.com, secțiunea „Cont” și adăugă o nouă metodă de plată.

Dacă ai conectat din greșeală contul Netflix la abonamentul Netflix din oferta Orange, te rugăm să contactezi serviciul clienți Netflix, pe www.help.netflix.com, și să comunici adresa de e-mail a contului Netflix care a fost conectat greșit la oferta Orange.

Dacă știi adresa de e-mail pe care ai folosit-o pentru a te abona la Netflix, accesează www.netflix.com/LoginHelp pentru a putea reseta parola.

Dacă nu știi adresa de e-mail pe care ai folosit-o pentru a te abona la Netflix sau crezi că ai introdus-o greșit, verifică dacă ești conectat la Netflix pe dispozitivul pe care l-ai folosit atunci când te-ai abonat la Netflix. Dacă reușești acest lucru, poți găsi și actualiza informațiile contului tău. Dacă ai nevoie de asistență suplimentară, contactează serviciul clienți Netflix pe www.help.netflix.com/ro

Verifică dacă încă ești autentificat pe dispozitivul pe care l-ai folosit pentru a conecta un cont Netflix, pentru că este posibil să poți accesa detaliile contului tău Netflix.

Dacă nu mai ești autentificat pe dispozitivul respectiv, accesează secțiunea Netflix din contul tău Orange de pe care gestionezi codul de abonat pe care beneficiezi de ofertă, selectează comanda “Parolă uitată” și vei fi redirecționat către o pagină de conectare Netflix cu adresa ta de e-mail pre-completată. De aici, te poți conecta la contul tău Netflix și vei putea actualiza adresa de e-mail, dacă este necesar acest lucru.

Netflix este disponibil pe multe dispozitive conectate la internet, cum ar fi set-top box-uri, televizoare inteligente, computere, console de jocuri, smartphone-uri și tablete. Pentru o listă completă, accesează www.devices.netflix.com