×
call Pentru detalii sună la
0800 400 400
Vezi pachetele și serviciile
disponibile la adresa ta
Verifică acoperirea
call Pentru detalii sună la
0800 400 400
Vezi pachetele și serviciile
disponibile la adresa ta
Verifică acoperirea

Produse recomandate Orange Love

Oferă-le celor dragi cele mai inedite cadouri! Surprinde-i cu un Smart TV sau bucură-te de cele mai frumoase momente în familie cu Nintendo Switch.

Produse recomandate Orange Love

Oferă-le celor dragi cele mai inedite cadouri! Surprinde-i cu un Smart TV sau bucură-te de cele mai frumoase momente în familie cu Nintendo Switch.

Reduceri de până la 300 euro la ce vrei tu

Reduceri de până la 300 euro la ce vrei tu

Știai că numai la Orange ești răsplătit pentru fiecare an petrecut în rețea?

La activarea unui pachet Orange Love cu internet prin fibră și televiziune prin cablu primești câte 15 euro/an de vechime în rețea, iar bonusul acesta îl poți folosi ca reducere la ce device vrei tu:

  • telefoane și accesorii pentru ele
  • televizoare
  • console de gaming
  • dispozitive smart pentru casa ta
Intră în magazinul online

*Prețurile reduse includ valoarea bonusului de vechime de maxim 300 € (în limita stocului disponibil).

Până la 300 € reducere pentru cele mai inspirate cadouri

Cu Orange Love, ești răsplătit pentru anii petrecuți în rețea.

Bonusul de vechime nu este compatibil cu reducerea de 10 lei/lună în primele 6 luni pentru pachetele care conțin internet prin fibră și televiziune prin cablu. Clienții Orange pot opta fie pentru bonusul de vechime, fie pentru această reducere.

Pentru a beneficia de reducerea pentru vechimea în rețea trebuie să activezi serviciile Fibră și TV prin cablu pe 24 de luni și să prelungești abonamentul existent de voce mobilă la o valoare mai mare sau egală cu 7 euro/lună. Bonusul ia în considerare câte 15 euro/an de vechime, fiind calculat pentru o vechime a codului de abonat de maximum 20 de ani. Clienții Orange PrePay cu vechime de minimum 2 ani, care migrează la un abonament de voce Fun / Smart și achiziționează un pachet cu fibră și TV prin cablu, pe o perioadă de 24 luni, beneficiază de același bonus pentru vechimea cartelei PrePay.

Bonusul de vechime se poate aloca o singură dată și este condiționat de existența unui abonament de voce sau internet mobil de minimum 7 euro. Bonusul va deveni disponibil după instalarea la tine acasă a serviciilor de Fibră și televiziune, dacă ai optat pentru el în momentul activării serviciilor fixe. Îl poți utiliza fie în magazinele Orange, fie pe site-ul www.orange.ro pentru a achiziționa telefoane, accesorii, televizioare, laptop-uri sau tablete. Bonusul se poate consuma doar integral într-o singură tranzacție.

Oferta este valabilă până la data de 17 ianuarie 2022, cu posibiliate de prelungire.

Fiecare client poate utiliza bonusul de vechime pentru un singur număr de telefon, în termen de 24 de luni de la momentul în care bonusul a devenit disponibil, în cazul clienților care fac prelungire, sau în termen de 30 zile pentru clienții care migrează de la cartela PrePay la abonament. În momentul activării serviciilor de internet prin fibră și televiziune ai posibilitatea de a alege între acest bonus de vechime și o reducere de 5 lei /lună pentru fiecare serviciu fix adăugat, pe o perioadă de 6 luni. Cele două beneficii nu se pot cumula.

Întrebări frecvente

Oferta este valabilă până la data de 17 ianuarie 2022, cu posibiliate de prelungire.
  • În primul rând, trebuie să ai deja un abonament de voce mobilă sau internet de la Orange și să activezi un pachet Orange Love cu internet fix și televiziune.
  • Apoi alege un produs pe care dorești să îl cumperi în rate și optează pentru plata în 18/24 de rate pe factura Orange sau cumpără-le cu plata integrală.
Poți beneficia de această ofertă dacă ești abonat Orange de cel puțin 18 luni, nu ai înregistrat datorii până acum, iar valoarea lunară a abonamentului tău este mai mare sau egală cu valoarea ratei pentru care vrei să optezi. Prețul promoțional al produselor include un bonus de vechime de până la 300€, corespunzător unei vechimi în rețea de maximum 20 de ani și acordat conform mecanismului detaliat mai sus. Oferta este valabilă în limita stocului disponibil. Prețurile afișate conțin TVA.
  • Semnează contractul de rate iar noi îți vom livra acasă produsul imediat după activarea serviciilor fixe.
Pentru aceste verificări, vino în orice magazin Orange.

Ofertă este valabilă până la 17 ianuarie 2022, cu posibilitate de prelungire, pentru clienții cu o vechime de minimum 18 luni care activează serviciile Fibră și TV prin cablu, pe 2 ani, împreună cu prelungirea unui abonament de voce mobilă Fun / Smart. Prețul promoțional al device-urilor include o reducere de până la 300 €, ce provine dintr-un bonus de vechime care oferă câte 15 € pentru fiecare an petrecut în rețea, la achiziția unui pachet compus din internet prin fibră și televiziune prin cablu, și este calculat la o vechime de maximum 20 ani. Prețurile afișate conțin TVA.

sus