Hama HaHaHa Casti Bluetooth On-Ear NC VIBE

In stoc
Livrare 1-3 zile lucratoare
Transport gratuit
Preţ standard 99 € 89,10 € Continuă

Beneficii la comenzile online

garantie Orange Expert deschis rate

Descriere generala

CĂŞTILE
BLUETOOTH
ANC VIBE

hama-hahaha-casti-vibe

Când muzica e on, nimeni nu-l vede sau aude, dar cu toţii îl simţim. VIBE. #PlayMore

Vibe-ul este peste tot. E beat-ul care îţi face inima să bată mai repede. E piesa pe care o ai pe repeat de o săptămânC. E şi motivul pentru care îţi începi bine ziua şi o termini şi mai bine. Unde eşti tu, e şi VIBE-UL.
Dă liniştea la minim şi vibe-ul la maxim. Împarte-l cu toată lumea şi arată-le cât de fericiţi pot fi şi ei!
hama-hahaha-casti-vibe

Tehnologie avansata de anulare activa a zgomotului

Căştile, prin funcţia avansată ANC Active Noise Cancellation, filtrează sunetele ambientale. Astfel, te vei bucura doar de muzică, nu şi de zgomotul de afară.
hama-hahaha-casti-vibe
hama-hahaha-casti-vibe

Cablu jack auxiliar

Dacă rămâi fără baterie, cablul jack de 1,2m cu microfon încorporat îţi vine în ajutor. Doar conectezi cablul şi te poţi bucura în continuare de muzică.

Multipoint

Tehnologia Multipoint îţi permite să schimbi dispozitivul de pe care redai muzica. Poţi să faci switch între tabletă, telefon sau alt device cu doar un touch pe ecran.
hama-hahaha-casti-vibe

Autonomie 22 de ore

Cu o singură încărcare, te bucuri 22 de ore de muzică.
hama-hahaha-casti-vibe

Pliabile

Căştile sunt pliabile şi vin într-o geantă personalizată, pentru transport. Te bucuri oriunde vrei de muzică. Design-ul compact îţi oferă posibilitatea să le iei cu tine peste tot.
hama-hahaha-casti-vibe

GEANTĂ PERSONALIZATĂ

Modelul de căşti vine la pachet cu o geantă pentru protecţia şi transportul căştilor. Pe lângă compartimentul principal unde depozităm căştile am conceput şi un mic buzunar cu plasa care să transporte în siguranţă şi cablurile de care ai nevoie.
hama-hahaha-casti-vibe

Standby 400 de ore

Teama că vei rămâne fără baterie dispare. Căştile au Standby time de până la 400 de ore.
hama-hahaha-casti-vibe
hama-hahaha-casti-vibe

Hands-Free call function

Microfonul integrat îţi oferă posibilitatea să-l foloseşti şi ca sistem Hands-Free pentru apelurile tale telefonice. Nici nu trebuie să ai telefonul mobil lângă tine. Doar apeşi pe un buton şi răspunzi.

Volum

Căştile produse de HaHaHa Production şi Hama au fost concepute încat la volum maxim să redea cea mai mare calitate a muzicii şi nu un sunet prea puternic, care ar putea dăuna auzului.

Design 100% Românesc

Fie că e vorba de produs în sine, fie că e vorba de ambalaj sau de micile surprize pe care le-am introdus în pachet, design-ul este creaţie 100% românească. Echipele HaHaHa Production şi Hama România au lucrat împreună la ediţia limitată de accesorii. Toate pentru tine.

Caracteristici tehnice

Caracteristici Caracteristici
  • Culoare: VIBE