Eiger folie sticla curbata 3D Samsung Galaxy Note20 5G

In stoc
Livrare 1-3 zile lucratoare
Transport gratuit
oferta speciala Preţ standard 22,99 € 16,10 € Continuă

Beneficii la comenzile online

garantie Orange Expert deschis rate

Descriere generala

Folie de sticla 3D Case Friendly este o folie premium din sticla temperata (securizata), foarte rezistenta la zgarieturi si socuri. Ofera protectie de lunga durata impotriva zgarieturilor si acopera ecranul pana aproape de margini astfel incat sa fie compatibila cu cat mai multe carcase pentru a va asigura ca nu exista nicio ridicare.(*NU acopera intreg ecranul)
Are doar 0.33 mm si ofera o claritate maxima, transparenta fiind de 99.99%. Are un strat de protectie oleofobic care protejeaza impotriva petelor si amprentelor.
Pe margine este prevazuta cu un strat anti-praf ce impiedica ridicarea foliei, probema comuna intalnita la alte folii cu margine curbata.
Folia este transparenta numai pe ecran, restul suprafetei fiind de culoare neagra ca sa o poti asorta perfect la smartphone-ul tau.
Este compatibila cu Senzorul Sonic 3D incorporat in display-ul telefonului (primul de acest tip din lume). Tehnologia ultrasonica capteaza undele sonore de pe piele pentru a crea o matrita 3D a degetului. Senzorul surprinde o cantitate imensa de detalii, incluzand crestaturi individuale si pori. Acest lucru este mult mai precis decat senzorii optici utilizati in prezent pe alte telefoane. Nu este decupata in zona camerei frontale sau a senzorului de amprenta.
Pachetul contine 1 folie si kitul de aplicare.

Caracteristici:
duritate de 3 ori mai mare decat o folie PET (9H)
strat oleofeobic- impotriva petelor
strat anti-praf
claritate HD
margini rotunjite (3D)
slim (0.33 mm)
pastreaza senzitivitatea obisnuita a ecranului
conceput pentru a se potrivi cu diverse carcase (Case Friendly)
rama design de culoare neagra