Vizualizeaza cosul Finalizeaza

Nothing
Casti wireless Ear 2 Transparent

Stoc epuizat

Posibilitate de a fi livrat la locker, într-o comandă de cel mult 3 produse


Anunță-mă când revine în stoc

Notificările se trimit primilor înscriși, în funcție de stocul disponibil de telefoane.

Top

Descriere generală

Căşti wireless Nothing Ear (2) 

Casti Nothing Ear 2
Sunet cu adevărat autentic

Am perfecţionat drumul de la artist la ureche. Pentru ca muzica sa sune exact aşa cum a fost concepută. Un design nou cu două camere şi driverul dinamic de 11,6 mm asigură o redare care dezvaluie fiecare detaliu. Vă transportă în studioul de înregistrări, oriunde v-aţi afla.

Hi-Res Audio

Certificat autentic la orice nivel. Ear (2) are certificare Hi-Res Audio pentru redare pana la 1 Mbps. şi frecvenţe de până la 24biţi/192 kHz. Detaliile sunetului sunt protejate. Suportă codecul LHDC 5.0 pentru un streaming de înaltă rezoluţie via Bluetooth. Pentru un sunet puternic şi pur, fără deteriorarea calităţii. Exact aşa cum şi-a propus artistul.

Casti Nothing Ear 2
Casti Nothing Ear 2
Calitate de studio

Sunet de calitate de studio, oriunde. Puternicul driver de 11,6 mm vă aduce fără efort un bas puternic şi note înalte şi mai bogate. Împreună cu un design nou cu dublă cameră. Pentru un flux de aer mai lin. Oferind un sunet mai luminous şi mai clar. Minunat de realist.

Strălucire reproiectată

Rafinament puternic. Lasă Ear (2) să se adapteze la tine. Cu un Profil de Sunet Personal care ajustează Egalizatorul în timp real, astfel încât conţinutul să fie optimizat doar pentru tine. Rămâi conectat la mai multe dispozitive în acelaşi timp cu Dual Connection. Şi pentru cele mai clare apeluri, am făcut tehnologia noastră Clear Voice şi mai inteligentă.

Casti Nothing Ear 2
Casti Nothing Ear 2
Profil personal de sunet

Ascultă ca nimeni altul. Crează-ţi propriul ID auditiv în aplicaţia Nothing X cu testul de sunet personalizat. Algoritmii vă analizează sensibilitatea la diferite frecvenţe. Se adaptează în mod dinamic la auzul tău şi la continutul pe care îl asculţi în timp real. Fiecare parte a fiecărui cântec, videoclip sau joc, este complet adaptată la tine.

Conexiune duală

Conectaţi-vă la mai multe. Asociaţi şi comutaţi fără probleme între două dispozitive. Pentru uşurinţă maximă. Redaţi muzică pe laptop, apoi comutaţi fără probleme pentru a răspunde la un apel de pe telefon. Când închideţi, muzica continuă de unde aţi rămas.

Casti Nothing Ear 2
Casti Nothing Ear 2
Anulare activă a zgomotului personalizată

Reduceţi zgomotul nedorit cu anularea activă a zgomotului (ANC) de până la 40 dB. Comutaţi între trei niveluri de ANC sau lăsaţi Ear (2) să preia controlul. Modul adaptiv detectează distragerile din mediul înconjurător înaintea ta. Nu este nevoie să schimbaţi volumul. Sau treceţi la următorul nivel de ascultare cu ANC personalizat. Anulare a zgomotului adaptată la forma exactă a urechilor tale.

Performanţă îmbunătăţită

Întotdeauna alături de tine. Am optimizat Ear (2) astfel încât să te poţi bucura de până la 36 de ore de redare a muzicii cu ajutorul carcasei. Şi 8 ore după doar 10 minute de încărcare. Cu modul Low Lag pentru jocuri fără intreruperi. Rezistente la apă şi transpiraţie. Detectare în ureche. Şi multe altele.

Casti Nothing Ear 2
Casti Nothing Ear 2
Rezistente la apă

Făcute pentru a ţine pasul cu tine. Ear (2) are un grad de protecţie IP54 de rezistenţă la transpiraţie şi praf, astfel încât performanţa este protejată în orice mediu. Cu o carcasă de încărcare care este şi mai durabilă. Cu o clasificare IP55 pentru un plus de linişte sufletească.

Control prin atingere

Fiecare acţiune, controlată cu precizie. Poţi sări peste melodii. Comută între modurile de anulare a zgomotului. şi reglează volumul. Toate printr-o atingere. Personalizat pentru nevoile tale în aplicaţia Nothing X.

Casti Nothing Ear 2
Casti Nothing Ear 2
Putere în minute

Mişcă-te mai repede cu încărcarea rapidă. Obţine 8 ore de redare a muzicii în doar 10 minute cu ajutorul carcasei. Ear (2) suportă până la 2,5 W (certificată Qi) pentru încarcarea wireless. Fără obligaţii. Sau încărcare inversă pe dispozitive compatibile, cum ar fi Phone (1).

Aplicaţia Nothing X

Tot ce ai nevoie într-un singur loc. Activează anularea zgomotului, care este adaptată formei urechilor tale cu ANC personalizat. Sau lasă Ear (2) să reducă zgomotul pentru tine în modul adaptiv. Personalizează-ţi setările precum EQ şi comenzile gesturilor. Crează-ţi profilul personal de sunet. Şi obţine etanşarea perfectă cu un test de potrivire a vârfului urechii.

Casti Nothing Ear 2