Fitbit Ionic

Produsul nu mai revine în stoc

Beneficii la comenzile online

garantie Orange Expert deschis rate

Descriere generala

Vino în orice Orange shop și verifică cum poți beneficia de programul avantajos de rate, direct pe factură.
Preț valabil pe o perioadă de 24 de luni.

Îți prezentãm noul Fitbit Ionic – ceasul inteligent creat pentru stilul tãu de viațã. Gãsește îndrumarea pentru a-ți atinge obiectivele cu ajutorul antrenorului personal de fitness, a GPS-ului integrat și prin monitorizarea constantã a ritmului tãu cardiac. Rãmâi motivat salvând și redând +300 de melodii în timpul antrenamentelor și integreazã-te în comunitatea globalã de fitness. În plus, obții cu ușurințã acces la cele mai utilizate aplicații și o duratã a bateriei de +4 zile.

Fitbit Ionic
  • Antrenamente personalizate pe ecranul ceasului, cu instrucțiuni pas cu pas
  • Memorare și redare +300 de melodii, fãrã a depinde de telefon
  • GPS/GLONASS integrat pentru a analiza pasii, distanțele și rutele
  • Tehnologie avansatã PurePulse pentru monitorizarea continuã a ritmului cardiac
  • Autonomie extinsã a bateriei de peste 4 zile (variazã in funție de utilizator & alți factori)

Atinge-ți obiectivele de fitness

Începe chiar acum antrenamentul personal sportiv, de la încheietura mâinii tale. Urmãrește îndrumãrile de pe ecran din timpul fiecãrei mișcãri și aplicã rutinele adaptate în baza performanțelor tale.

Parcurge distanțe

GPS-ul integrat cu GLONASS îți permite sã îți urmarești ritmul, distanța și alte statistici-cheie afișate, în timp ce înregistrezi altitudinea urcãrilor, etapele alergarii și o hartã a traseului tãu.

Memoreazã +300 de melodii

Cu Fitbit Ionic, poți stoca și reda peste 300 de melodii chiar de la încheietura mâinii - oferindu-ți inspirația de care ai nevoie în orice moment.

Urmãrește automat exercițiile tale

Folosește modurile Run, Bike sau alte moduri multi-sport pentru a-ți urmari activitatea fizicã cu rapoarte în timp real – sau bazeazã-te pe funcția Smart Track pentru a-ți recunoaște înregistra automat tipul de exerciții. Poți purta Fitbit Ionic în piscina sau în ploaie și il poți folosi ca sã îți monitorizezi performanțele de înot cu rapoarte cum ar fi numãrul de bazine parcurse, durata exercițiului și numãrul de calorii arse.

Mãsoarã-ți progresele

Utilizeazã modul PusePulse a ritmului cardiac pentru o mai bunã monitorizare a caloriilor arse, optimizarea intensitații din timpul exercițiilor și mãsurarea stãrii tale de sãnãtate și fitness de-a lungul timpului.