Apple Watch 8

In stoc
Livrare 1-3 zile lucratoare
Transport gratuit
Preţ standard 828 € Continuă

Descriere generala

Un progres sănătos.

Partenerul tău de zi cu zi e acum şi mai puternic. Monitorizarea temperaturii◊ pentru o perspectivă mai profundă asupra sănătăţii femeilor. Funcţia Detectare accident pentru ajutor în caz de urgenţă.◊ Funcţia Etapele somnului pentru a înţelege mai bine cum dormi◊ Inovaţiile viitorului în sănătate arată mai bine ca niciodată.

Design şi durabilitate

Frumuseţe proiectată să reziste.

Ecranul Retina de la o margine la alta, mereu activ, este pur şi simplu strălucit. Îţi oferă claritate remarcabilă şi culori incredibile. Cadranele sunt mai luminoase şi mai uşor de citit, chiar şi cănd încheietura măinii este coborătă.

Rezistent la fisuri

Creat pentru
a fi puternic.

Rezistent la praf

Certificare IP6X.◊

Rezistent la apă

Adecvat pentru înot,
datorită rezistenţei
la apă WR50.◊

Sănătate

Pentru sănătatea ta.

Monitorizarea temperaturii. Oferă informaţii importante despre sănătatea femeilor în combinaţie cu aplicaţia Sănătate de pe iPhone-ul tău.

Senzori avansaţi. Generează un EKG similar unei electrocardiograme cu un singur electrod cu aplicaţia EKG.◊ şi măsoară cănd vrei oxigenul din sănge.◊

Aplicaţia Somn. Monitorizează căt de bine te odihneşti şi află căt timp ai petrecut în REM, Bază şi Somn profund cu Etapele somnului.

Siguranţă

Un ajutor
de care sperăm
să n-ai nevoie.

Funcţiile Detectare accident şi Detectare cădere îţi pot face în mod automat legătura cu serviciile de urgenţă. Iar funcţia S.O.S. urgenţe oferă asistenţă de urgenţă prin apăsarea unui buton.◊

Fitness

Ştie să te pună în mişcare.

Aplicaţia Excerciţii îmbunătăţită îţi oferă modalităţi noi de a te antrena şi măsurători avansate pentru a-ţi putea personaliza exerciţiile fizice.◊

Rămăi conectat

Mai conectat la tot
ce te interesează.

Sună şi trimite mesaje
de la încheietura măinii.

Baterie pentru toată ziua. Utilizare de pănă la 18 ore sau pănă la 36 de ore cu modul Consum redus.◊

App Store şi Cadrane

Personalizează-l
în o mie şi unu de
feluri.

Ai acces la mii de aplicaţii în App Store, direct de la încheietura măinii tale, pentru tot ceea ce-ţi place să faci.◊ şi personalizează-ţi cadranul cu complicaţii adaptate la ceea ce te interesează.

De ce Apple Watch

E dispozitivul ideal pentru o viaţă sănătoasă.

Sănătate şi siguranţă
Primeşti informaţii esenţiale pentru obiceiuri mai sănătoase. Monitorizează-ţi somnul. Solicită rapid ajutor în caz de urgenţă.

Fitness
Antrenează-te în moduri noi cu măsurători avansate. Urmăreşte-ţi activitatea zilnică şi antrenamentele preferate.

Conexiuni
Sună, trimite mesaje şi ascultă muzică. Totul din încheietură.

Personalizare
Schimbi cureaua, schimbi şi stilul. Descoperă, ajustează şi partajează cadrane de ceas.

Declinarea răspunderii legale

Monitorizarea temperaturii: funcţia de monitorizare a temperaturii nu este un dispozitiv medical şi nu este destinată utilizării în diagnosticare medicală, tratament sau în orice alt scop medical.

Urmărire ciclu: aplicaţia Urmărire ciclu nu trebuie utilizată ca formă de contracepţie. Datele din aplicaţia Urmărire ciclu nu trebuie să fie folosite pentru a diagnostica o problemă de sănătate.

S.O.S. urgenţe: S.O.S. urgenţe necesită o conexiune celulară sau apelare prin Wi-Fi cu o conexiune la internet de pe dispozitivul tău Apple Watch sau de la un iPhone din apropiere.

Ritm respirator în timpul somnului: Măsurătorile funcţiei Ritm respirator în timpul somnului nu sunt destinate utilizării medicale, inclusiv autodiagnosticarea sau consultarea cu un medic, şi sunt concepute numai în scopuri generale de fitness şi wellness.

Rezistenţă la apă şi praf: Apple Watch Ultra are o clasificare a rezistenţei la apă de 100 m adăncime, conform standardului ISO 22810. Poate fi folosit pentru scufundări recreative (cu o aplicaţie compatibilă terţă din App Store) pănă la 40 m şi pentru sporturi acvatice de mare viteză. Apple Watch Ultra nu trebuie folosit pentru scufundări la adăncimi mai mari de 40 m. Apple Watch Series 8 şi Apple Watch SE sunt rezistente la apă, pănă la 50 m adăncime, conform clasificării standardului ISO 22810:2010. Acest lucru înseamnă că pot fi folosite pentru activităţi în apă de mică adăncime, precum înotul în piscină sau în mare. Cu toate acestea, nu trebuie folosite pentru scufundări, schi nautic sau alte activităţi care implică apă cu debit de mare viteză sau sub nivelul de mică adăncime. Rezistenţa la apă nu este o condiţie permanentă şi poate scădea în timp. Pentru informaţii suplimentare, consultă support.apple.com/ro-ro/HT205000. Apple Watch Ultra şi Apple Watch Series 8 au şi evaluarea IP6X pentru rezistenţă la praf.

Aplicaţia EKG şi notificarea pentru ritm cardiac neregulat: Aplicaţia EKG şi notificarea pentru ritm cardiac neregulat necesită cea mai recentă versiune watchOS şi iOS şi nu sunt destinate utilizării de către persoane cu vărsta sub 22 de ani. Aplicaţia EKG este disponibilă pe Apple Watch Series 4 şi modelele ulterioare (cu excepţia Apple Watch SE). Notificarea ritm cardiac neregulat nu este destinată utilizării de către persoane care au fost diagnosticate cu fibrilaţie atrială.

Aplicaţia Oxigen în sănge: măsurătorile aplicaţiei Oxigen în sănge nu sunt destinate utilizării medicale, inclusiv autodiagnosticarea sau consultarea cu un medic, şi sunt concepute numai în scopuri generale de fitness şi wellness.

Apple Music: Apple Music necesită un abonament.

Celular şi wireless: Serviciul celular necesită abonament de internet. Contactează-ţi furnizorul de servicii pentru informaţii suplimentare. Conexiunea poate varia în funcţie de disponibilitatea reţelei. Consultă apple.com/watch/cellular pentru lista operatorilor de telefonie participanţi şi eligibilitate. Consultă support.apple.com/ro-ro/HT207578 pentru instrucţiuni suplimentare de configurare.

Baterie şi alimentare: Autonomia bateriei variază în funcţie de utilizare şi de configuraţie. Consultă apple.com/batteries pentru informaţii suplimentare.

App Store: Aplicaţiile sunt disponibile pe App Store.

MIL-STD 810H: Testat împotriva subsecţiunilor pentru altitudine, temperatură ridicată, temperatură scăzută, şoc de temperatură, imersie, îngheţ/dezgheţ, şoc şi vibraţie.

Aplicaţia Oceanic+: Oceanic+ necesită un abonament. Disponibil în App Store. Respectă întotdeauna protocoalele de scufundare, fă scufundări în compania altei persoane şi asigură-te că ai un dispozitiv secundar.

Apelare internaţională de urgenţă: Funcţia Apelare internaţională de urgenţă necesită un model Apple Watch Ultra (Cellular), Apple Watch Series 8 (GPS + Cellular), Apple Watch Series 7 (GPS + Cellular) sau Apple Watch SE (GPS + Cellular). Pentru o listă a ţărilor şi regiunilor în care funcţia este disponibilă, consultă apple.com/watchos/feature-availability.

Încărcare rapidă: Încărcarea rapidă este compatibilă doar cu Apple Watch Series 7, Apple Watch Series 8 şi Apple Watch Ultra. Alte modele respectă timpul de încărcare obişnuit.

(PRODUCT)RED: O parte din veniturile obţinute de pe urma fiecărui (PRODUCT)RED achiziţionat va fi alocată Fondului global pentru combaterea SIDA cu (RED). începănd de acum şi pănă la 31 decembrie 2022, jumătate din suma provenită din aceste venituri va fi alocată Fondului Global pentru Reacţia împotriva COVID‑19 pentru a atenua impactul pe care îl are COVID-19 asupra luptei pentru eradicarea SIDA.

Curele: Disponibilitatea curelelor se poate schimba.

Compatibilitate: Apple Watch necesită un iPhone 8 sau un model ulterior cu cea mai recentă versiune de iOS.

Disponibilitatea caracteristicilor: Caracteristicile se pot modifica. Este posibil ca unele caracteristici, aplicaţii şi servicii să nu fie disponibile în toate regiunile sau în toate limbile. Accesează apple.com/watchos/feature-availability pentru lista completă.