Apple Watch SE

In stoc
Livrare 1-3 zile lucratoare
Transport gratuit
Preţ standard 377 € Continuă

Descriere generala

Apple Watch SE 6
De ce Apple Watch

E dispozitivul ideal pentru o viaţă sănătoasă.

Sănătate şi siguranţă
Primeşti informaţii esenţiale pentru obiceiuri mai sănătoase.
Monitorizează-ţi somnul.
Solicită rapid ajutor în caz de urgenţă.

Fitness
Antrenează-te în moduri noi cu măsurători avansate. Urmăreşte-ţi activitatea zilnică şi antrenamentele preferate.

Conexiuni
Sună, dă mesaje şi ascultă muzică. Totul din încheietură.

Personalizare
Schimbi cureaua, schimbi şi stilul.
Descoperă, ajustează şi partajează cadrane de ceas.

*Declinarea răspunderii legale
Performanţă: Performanţă în comparaţie cu generaţia anterioară.
Rezistenţă la apă şi praf: Apple Watch Ultra are o clasificare a rezistenţei la apă de 100 m adâncime, conform standardului ISO 22810. Poate fi folosit pentru scufundări recreative (cu o aplicaţie compatibilă terţă din App Store) până la 40 m şi pentru sporturi acvatice de mare viteză. Apple Watch Ultra nu trebuie folosit pentru scufundări la peste 40 m. Apple Watch Series 8 şi Apple Watch SE sunt rezistente la apă până la 50 m adâncime, conform clasificării standardului ISO 22810:2010. Acest lucru înseamnă că pot fi folosite pentru activităţi în apă de mică adâncime, precum înotul în piscină sau în mare. Cu toate acestea, nu trebuie folosite la scufundări, schi nautic sau alte activităţi care implică apă cu debit de mare viteză sau sub nivelul de mică adâncime. Rezistenţa la apă nu este permanentă şi poate scădea în timp. Pentru informaţii suplimentare, consultă support.apple.com/ro-ro/HT205000. Apple Watch Ultra şi Apple Watch Series 8 au şi evaluarea IP6X pentru rezistenţă la praf.
S.O.S. urgenţe: S.O.S. urgenţe necesită o conexiune celulară sau apelare prin Wi-Fi cu o conexiune la internet de pe dispozitivul tău Apple Watch sau un iPhone din apropiere.
Ritm respirator în timpul somnului: Măsurătorile funcţiei Ritm respirator în timpul somnului nu sunt destinate utilizării medicale, inclusiv autodiagnosticarea sau consultarea cu un medic, şi sunt concepute numai în scopuri generale de fitness şi wellness.
Aplicaţia EKG şi notificarea pentru ritm cardiac neregulat: aplicaţia EKG şi notificarea pentru ritm cardiac neregulat necesită cea mai recentă versiune watchOS şi iOS şi nu sunt destinate utilizării de către persoane cu vârsta sub 22 de ani. Aplicaţia EKG este disponibilă pe Apple Watch Series 4 şi modelele ulterioare (cu excepţia Apple Watch SE). Notificarea ritm cardiac neregulat nu este destinată utilizării de către persoane care au fost diagnosticate cu fibrilaţie atrială.
Celular şi wireless: Serviciul celular necesită abonament de internet. Contactează-ţi furnizorul de servicii pentru informaţii suplimentare. Conexiunea poate varia în funcţie de disponibilitatea reţelei. Consultă apple.com/watch/cellular pentru lista operatorilor de telefonie participanţi şi eligibilitate. Consultă support.apple.com/ro‑ro/HT207578 pentru instrucţiuni suplimentare de configurare.
Încărcare rapidă: încărcarea rapidă este compatibilă doar cu Apple Watch Series 7, Apple Watch Series 8 şi Apple Watch Ultra. Alte modele au timp de încărcare obişnuit.
MIL-STD 810H: testat conform subsecţiunilor pentru altitudine, temperatură ridicată, temperatură scăzută, şoc de temperatură, imersie, îngheţ/dezgheţ, şoc şi vibraţie.
Aplicaţia Oceanic+: Este necesar un abonament pentru Oceanic+. Disponibil în App Store. Protocoalele de scufundare trebuie respectate întotdeauna, iar scufundările trebuie efectuate în compania unei alte persoane şi cu un dispozitiv secundar.
App Store: aplicaţiile sunt disponibile pe App Store.
Aplicaţia Oxigen în sânge: măsurătorile aplicaţiei Oxigen în sânge nu sunt destinate utilizării medicale, inclusiv autodiagnosticarea sau consultarea cu un medic, şi sunt concepute numai în scopuri generale de fitness şi wellness.
Monitorizarea temperaturii: funcţia de monitorizare a temperaturii nu este un dispozitiv medical şi nu este destinată utilizării în diagnosticare medicală, tratament sau în orice alt scop medical.
Urmărire ciclu: aplicaţia Urmărire ciclu nu trebuie utilizată ca formă de contracepţie. Datele din aplicaţia Urmărire ciclu nu trebuie să fie folosite pentru a diagnostica o problemă de sănătate.
Apelare internaţională de urgenţă: funcţia Apelare internaţională de urgenţă necesită un model Apple Watch Ultra (Cellular), Apple Watch Series 8 (GPS + Cellular), Apple Watch Series 7 (GPS + Cellular) sau Apple Watch SE (GPS + Cellular). Pentru o listă a ţărilor şi regiunilor în care este disponibilă, consultă apple.com/watchos/feature‑availability.
Baterie şi alimentare: Autonomia bateriei variază în funcţie de utilizare şi de configuraţie. Consultă apple.com/batteries pentru informaţii suplimentare.
(PRODUCT)RED: O parte din veniturile obţinute de pe urma fiecărui (PRODUCT)RED achiziţionat va fi alocată Fondului global pentru combaterea SIDA cu (RED). Începând de acum şi până pe 31 decembrie 2022, jumătate din aceste venituri va fi alocată Fondului Global pentru Reacţia împotriva COVID‑19 pentru a atenua impactul pe care îl are COVID-19 asupra luptei pentru eradicarea SIDA.
Curele: disponibilitatea curelelor se poate schimba.
Compatibilitate: Apple Watch necesită un iPhone 8 sau un model ulterior cu cea mai recentă versiune de iOS.
Disponibilitatea caracteristicilor: caracteristicile se pot modifica. Este posibil ca unele caracteristici, aplicaţii şi servicii să nu fie disponibile în toate regiunile sau în toate limbile. Accesează apple.com/watchos/feature‑availability pentru a vedea lista completă.