×

Aspirator Xiaomi Mi Robot Vacuum Mop Cleaner

In stoc
Livrare 1-3 zile lucratoare
Transport gratuit
Preţ standard 200 € Continuă

Beneficii la comenzile online

garantie Orange Expert deschis rate

Descriere generala

Aspiratorul robot Xiaomi Mi Robot Vacuum Mop Cleaner

Aspiratorul robot Xiaomi Mi Robot Vacuum Mop Cleaner

Noua generație de aspiratoare robot Xiaomi Robot Vacuum Cleaner este acum aici. Aspiratorul robot Xiaomi Mi Robot Vacuum Mop Cleaner este noua versiune a Mi Robot Vacuum Cleaner, ȋmbunǎtǎțit cu funcția de mop. Are o putere de aspirare crescutǎ, o capacitate mai mare și poate spalǎ toate tipurile de podelele și pardoseli din casǎ sau de la birou. Este versiunea de aspirator pe care o aștepți de multǎ vreme.
Xiaomi Mi Robot Vacuum Mop Cleaner

Capacitate crescutǎ de curǎțenie

Design-ul noului robot aspirator Xiaomi a pǎstrat liniile clasice și culoarea albǎ specificǎ brandului. Senzorul laser a fost mutat spre centrul, iar recipientul de praf a devenit mai mare, acum are o capacitate de 0.60L. De asemenea, aspiratorul robot are un rezervor de apǎ de 200 ml. Vine cu o baterie cu capacitatea de 2400 mAh, produsǎ de LG și Panasonic, cu o autonomie crescutǎ. ȋn momentul ȋn care aspiratorul mai are doar 15% energie se vǎ duce la stația de ȋncǎrcare. Odatǎ ce bateria a ajuns la 80% energie dispozitivul vǎ continua curǎțenia din locul ȋn are a lasat-o. O altǎ caracteristicǎ a noului motor Xiaomi este cǎ aparatul poate depǎși obstacole cu ȋnǎlțime de pȃnǎ la 2 cm, astfel cǎ un cablu uitat pe jos nu vǎ mai constitui o bariera de netrecut pentruAspiratorul robot Xiaomi Mi Robot Vacuum Mop Cleaner.
Xiaomi Mi Robot Vacuum Mop Cleaner

Motor ȋmbunǎtǎțit cu o putere mai mare de aspirare

Noul aspirator robot vine cu o mulțime de ȋmbunǎtǎțiri, ca de exemplu, o capacitate de aspirare mai mare de pȃnǎ la 2500 PA. Dispozitivul este capabil sǎ atragǎ foarte mult praf și mizerie, iar dacǎ ai ȋn casǎ un animal de companie, pǎrul sǎu nu va mai fi o problemǎ. De asemenea, aspiratorul robot include un mop ceea ce ȋnseamnǎ o curǎțenie mai bunǎ: dupǎ ce a strȃns și aspirat praful, dispozitivul spalǎ și podeaua.
Xiaomi Mi Robot Vacuum Mop Cleaner

Rezervor de apǎ pentru o curǎțenie precisǎ și eficientǎ

Modelul rezervorului de apǎ a fost inspirat din naturǎ astfel cǎ filtrele mențin mopul curat și, totodatǎ, controleazǎ cantitatea de apǎ care ajunge pe podea pentru cǎ tu sǎ obții de fiecare datǎ curǎțenia la care visezi. De asemenea, design-ul a fost gȃndit astfel ȋncȃt apa poate fi schimbatǎ cu ușurințǎ, iar mopul ȋnlocuit cȃt ai bate din palme. O altǎ caracteristicǎ a noului aspirator robot este posibilitatea de a spalǎ filtrele de praf ceea ce ȋnseamnǎ cǎ nu trebuie sǎ le ȋnlocuiești atȃt de des fǎrǎ teama cǎ ȋi va scǎdea eficiența.
Xiaomi Mi Robot Vacuum Mop Cleaner

Are o multitudine de senzori

Datoritǎ senzorilor pe care ȋi are incorporați nu existǎ nicio urmǎ de ȋndoialǎ cǎ Aspiratorul robot Xiaomi Mi Robot Vacuum Mop Cleaner ȋși face treaba cu eficiențǎ și eficacitate. Laserul de mǎsurare a distanțelor LDS cu unghi de scanare de 166o monitorizeazǎ totul ȋn jurul sǎu așa cǎ dispozitivul va alege oricȃnd cea mai convenabilǎ rutǎ pentru curǎțenie. Laserul se bazeazǎ pe un procesor Cortex A7 cu o placǎ graficǎ (GPU) dual-core Mali 400, care ȋl ajutǎ sǎ-și foloseascǎ mai bine abilitǎțile.
Xiaomi Mi Robot Vacuum Mop Cleaner

Control total cu ajutorul telefonului mobil

Mulțumitǎ aplicației Xiaomi poți dirija aspiratorul robot, motitoriza, hotǎrȋ direcția ȋn care sǎ facǎ curǎțenie sau stabili poziția exactǎ. Aplicația ȋți permite sǎ ȋl pornești/oprești, sǎ modifici modul de curǎțenie și sǎ citești progresul zilnic, sǎptǎmȃnal și lunar al sesiunilor de curǎțenie. Așadar, utilizarea Aspiratorul robot Xiaomi Mi Robot Vacuum Mop Cleaner cu ajutorul aplicației este, practic, o joacǎ inteligentǎ.
Xiaomi Mi Robot Vacuum Mop Cleaner
*Se recomandǎ ca ȋn rezervorul de apǎ sǎ se foloseascǎ apǎ distilatǎ. Calcarul prezent ȋn apa obișnuitǎ poate bloca rezervorul de apǎ ceea ce va avea ca efect defectarea aspiratorului.

Caracteristici tehnice:

Denumire produs Xiaomi Mi Robot Vacuum Mop Cleaner
Planificarea rutei vSLAM
Funcții curățare Aspirare, Mop, Ștergere
Baterie 2600 mAh (aprox. 120 m2)
Putere aspirare 2500 Pa
Greutate 3,6 kg
Dimensiuni externe Aprox. 35.3x8.15x35 cm (lățime x înălțime x lungime)
Capacitate de traversare Obstacole cu o înălțime de maxim 20 mm
Capacitate rezervoare 600 ml rezervor praf
200 ml rezervor apă
Compatibilități aplicații Xiaomi Home iOS & Android
Funcții disponibile în aplicație Pornire/Oprire/ȋncǎrcare de la distanțǎ
Urmǎrirea procesului de curǎțenie
Setarea unui mod de curǎțare : standard/silențios/maxim
Alegerea unei zone specifice din casǎ pentru curǎțare
Restricționarea virtualǎ a accesului ȋntr-o zonǎ predefinitǎ
Programarea intervalului de curǎțare ȋn funcție de zone/camere

sus