Huawei Watch GT 2 Pro Night Black

In stoc
Livrare 1-3 zile lucratoare
Transport gratuit
Preţ standard 319 € Continuă

Beneficii la comenzile online

garantie Orange Expert deschis rate

Descriere generala

HUAWEI WATCH GT PRO 2

Baterie care durează 2 săptămâni

6 MOTIVE PENTRU CARE SĂ ALEGI HUAWEI WATCH GT 2 PRO

1 Motive
2 Motive
3 Motive
4 Motive
5 Motive
6 Motive

Descoperă noua eleganƫă a artei

Eleganta artei
Eleganta artei
Eleganta artei
Eclipse section

Bucură-te de secretele naturii

Ridică ȋncheietura mâinii. Poƫi să vezi astfel ora răsăritului și apusului de soare sau lună și să te pregătești de activităƫile din aer liber. Mai mult decât atât, cele 8 tipuri de faze ale lunii, precum luna nouă, luna plină, primul pătrar etc. și mareele vă permit să observi cerul și să te bucuri de posibilitatea de a urmări cum trece timpul.

Snowboard section

Ski și
Snowboarding

HUAWEI WATCH GT 2 Pro ȋƫi oferă date complete, precum ritmul cardiac, viteza medie, panta maximă, urmărire și distanƫă pentru skiul de fond, ski și snowboarding pe un teren de ski. ȋn plus, poƫi să primi și alerte vocale2, dacă oricare dintre date depășește valorile normale. O bună companie pentru tine care te ajută să ȋƫi menƫi echilibrul la viteze foarte mari.

Golf Section

Noul mod golf este capabil să analizeze inteligent poziƫia de swing la golf și să ofere date pentru ȋmbunătăƫirea vitezei și a frecvenƫei loviturii. Găsește-ƫi cel mai bun ritm și deveno un profesionist ȋn cel mai eficient mod.

Peste 100
de moduri sportive

Fiind compatibil cu urmărirea precisă a datelor pentru peste 100 de moduri de exerciƫii fizice, inclusiv 17 moduri profesioniste și 85 de moduri ce pot fi particularizate, ceasul smart te ajută să urmărești toate mișcările. ȋn plus, există peste 10 cursuri despre alergat, cu ghidaj vocal3 care ȋƫi oferă sugestii pentru un antrenament mai bun.

Mod sportiv
Mod sportiv
Mod sportiv
Monitorizare

Monitorizare precisă,
consum redus

Ledurile modernizate și sticla exterioară premium de pe spate colaborează cu algoritmul AI inteligent, reducând eficient consumul de putere ȋn timp ce măsoară precis SpO2 sau ritmul cardiac, ceea ce ȋƫi asigură o protecƫie ȋndelungată cu o singură ȋncărcare.

Monitorizarea saturaƫiei oxigenului din sânge

Fiind compatibil cu măsurarea inteligentă, o singură dată, a nivelului de SpO26, poate să detecteze nivelul de oxigen din sânge, indiferent dacă lucrezi sau faci căƫărări.

Monitorizarea saturaƫiei oxigenului din sânge

Monitorizarea somnului

Cu HUAWEI TruSleep™ 2.0, ceasul HUAWEI WATCH GT 2 Pro poate să urmărească ȋn mod știinƫific și să diagnosticheze 6 tipuri comune de tulburări ale somnului, oferind sugestii pentru o mai bună odihnă.7 și, ȋn timp ce dormi, ceasul monitorizează ritmul cardiac, analizează respiraƫia și dă o notă privind calitatea generală a somnului.

Monitorizarea somnului

Sună
de pe ceas

Poƫi să primești, să respingi sau să dezactivezi sunetul apelurilor și să verifici istoricul direct pe ceas, prin conexiune Bluetooth cu telefonul.

Suna de pe ceas

Huawei
Share OneHop

Trebuie doar să atingi ceasul de telefoanele HUAWEI și poƫi ȋncepe cu ușurinƫă transferul rapid al pozelor. De asemenea, atinge pur și simplu ceasul de telefonul HUAWEI pentru o conexiune instant, apoi personalizează feƫele de ceas cu orice fotografii de pe telefon. 10

Huawei Share OneHop

Ȋncărcare fără fir,
durată de viaƫă eficientă

Durata de viaƫă de până la 2 săptămâni a bateriei ȋƫi oferă energia continuă pentru o viaƫă eficientă. Cu 5 minute de ȋncărcare rapidă fără fir, poƫi să ȋl folosești 10 ore. De asemenea, este compatibil cu ȋncărcarea inversă de la telefon, atunci când nu există alte ȋncărcătoare.8

Prezentare ceas si telefon

* Alerta vocală și ghidarea vocală sunt acceptate numai ȋn limba engleză.

* Detectarea saturaƫiei de oxigen din sânge nu este acceptată pe iOS. Detectarea trebuie utilizată doar pentru referinƫă personală, nu pentru diagnostic medical.

* Funcƫia HUAWEI Share OneHop este acceptată numai atunci când se asociază cu un smartphone cu EMUI 11.0 sau o versiune ulterioară.

* Durata de viaƫă a bateriei poate varia ȋn funcƫie de utilizare.