Huawei Watch GT2

In stoc
Livrare 3-5 zile lucratoare
Transport gratuit
Preţ standard 129 € Continuă

Beneficii la comenzile online

garantie Orange Expert deschis rate

Descriere generala

Watch GT2 suporta monitorizare SpO2 ce te ajuta sa iti verifici nivelul de oxigen din sange oricand ai nevoie

Soluție revoluționară pentru o autonomie crescuta a bateriei
Seria HUAWEI WATCH GT a explorat dintotdeauna limitele de performanță ale autonomiei bateriei unui smartwatch. Este alături de tine zi și noapte, cu o autonomie de până la 2 săptămâni, datorită cipului integrat dezvoltat de HUAWEI, Kirin A1, al designului acestuia și a tehnologiei inteligente de economisire a energiei.


Design minimalist
Inspirat de designul minimalist, HUAWEI WATCH GT 2 are un ecran din sticlă 3D, de înaltă calitate pentru a conferi un aspect lipsit de ramă. Execuția atent lucrată se vede în detaliile carcasei ceasului și în stilul său clasic.


Antrenor profesionist de sport
O nouă revoluție în monitorizarea antrenamentelor personale. HUAWEI WATCH GT 2 îţi urmărește exercițiile fizice cu sisteme de geolocalizare și îți monitorizează frecvența cardiacă cu exactitate, prin TruSeen™ 3.5. Este asistentul tău profesionist atunci când faci exerciții fizice și pentru activități în aer liber.


Asistentul tău de zi cu zi
Pentru a-ţi face viața mai ușoară, HUAWEI WATCH GT 2 este compatibil cu funcții precum apelarea Bluetooth, redarea muzicii din device-uri Android, notificarea mesajelor, urmărirea somnului prin TruSleep™ 2.0 și monitorizarea tensiunii TruRelax™. Bucură-te de un stil de viață eficient cu un ceas special conceput pentru tine.