Joc PS5 Returnal

In stoc
Livrare 1-3 zile lucratoare
Transport gratuit
Preţ standard 80,99 € 70 € Continuă

Beneficii la comenzile online

garantie Orange Expert deschis rate

Descriere generala

RUPE CICLUL HAOSULUI PE O PLANETA CAPRICIOASA
Selene aterizeaza fortat pe o planeta care isi schimba forma fara incetare. Ca sa poata pleca, trebuie sa caute solutia in pustietatea lasata de o civilizatie straveche. Izolata si fara ajutor, ea trebuie sa lupte cu disperare ca sa supravietuiasca. Este infranta mereu, ca sa reia calatoria de cate ori moare.
Prin jocul roguelike persistent, vei descoperi ca planeta se schimba in fiecare ciclu. Acelasi lucru se intampla cu obiectele pe care la ai la dispozitie. Fiecare bucla aduce noi combinatii si te forteaza sa te concentrezi mai tare si sa abordezi lupta cu alta strategie.
Redat cu efecte vizuale uimitoare, frumusetea deprimanta a lumii in descompunere este plina de surprize socante. Jocul ofera la tot pasul lupte cu miza mare si lovituri de teatru in medii dure si variate. Te asteapta o calatorie care te va pune la incercare cu explorari, descoperiri si lupte, dar si mistere.
Conceput pentru parcurgerea repetata a jocurilor, universul procedural din Returnal te invita sa te aduni dupa infrangere si sa renasti pentru o noua provocare.

Caracteristici:
Gen: Shooter
Optiune de joc: Single-player
Platforma: PS5
Editie: Standard
Regiune: Europa
Tip suport: Blu-ray
Recomandare varsta (PEGI): 16+
Limba de prezentare: Engleza
Data lansare: 30.04.2021
Producator: Sony