Nintendo Switch Neon Red-Blue plus Nintendo Labo Variety kit

Produsul nu mai revine în stoc

Beneficii la comenzile online

garantie Orange Expert deschis rate

Descriere generala

Oricȃnd, oriunde, cu oricine

Ai renunțat vreodată la un joc pentru că nu ai avut suficient timp să te joci? Sistemul Nintendo Switch se poate transforma în funcție de situația în care te afli, asftel încȃt să te poți juca jocurile preferate, indiferent cȃt de ocupat ai fi.

Este o eră nouă, în care nu va trebui să-ți schimbi stilul de viață pentru a te juca - consola va fi cea care se va modifica în funcție de stilul tău.

Bucură-te de jocuri oricȃnd, oriunde, cu oricine, cu moduri de joc flexibile și gratuite.

Trei moduri de joc

Mod TV

Împarte ecranul, împarte distracția. Dacă nu ai acces la un televizor, montează standul atașat consolei și oferă un Joy-Con unui prieten pentru a vă juca în mod cooperativ sau competitiv, direct pe ecranul consolei.

Mod Tabletop

Tehnologia HDR îți arată fiecare detaliu cu claritate, chiar și în cele mai întunecate și luminoase scene.

Mod Handheld

Poartă cu tine un ecran mare, superb, oriunde ai merge. Bucură-te de aceeași experiență de gameplay ca și pe ecanul televizorului. Joacă-te jocuri captivante, pe care nu ai crezut că le vei putea juca oricȃnd și oriunde.

Conectează pȃnă la 8 console pentru a juca multiplayer.

Jucătorii pot sincroniza pȃnă la 8 console Nintendo Switch pentru a juca, în mod multiplayer, jocuri cooperative sau competitive.

Dacă te înregistrezi pentru serviciul Online pentru Nintendo Switch, vei putea juca alături de prieteni aflați la depărtare și jucători din lumea întreagă. Abonații pot folosi aplicația dedicată pentru dispozitivele inteligente pentru a crea întȃlniri de joacă, pentru a se întȃlni în lobby-uri sau pentru a face voice chat în timp ce se joacă.

Nintendo Labo

O nouă modalitate de a te juca, Nintendo Labo. Asamblează plăcile de carton, transformă-le în Toy-Con-uri și folosește consola Nintendo Switch pentru a le aduce la viață! Nintendo Labo permite tuturor să construiască, să se joace și să descopere.

Îți prezentăm Nintendo Labo, o nouă experiență interactivă pentru mințile creative și inimile jucăușe, în care vei construi, te vei juca și vei desoperi. Împreună cu consola Nintendo Switch, kit-urile Nintendo Labo îți pun la dispoziție uneltele și tehnologia necesare pentru a obține creații DIY, pe care le poți folosi pentru a te juca și pentru a descoperi cum tehnologia Nintendo Switch transformă ideile în realitate.

Variety Kit

Cu Variety Kit, puteţi crea mai multe Toy-Con diferite, inclusiv Toy-Con RC Car, Toy-Con-ul Fishing Rod, Toy-Con-ul House, Toy-Con-ul Motorbike şi Toy-Con-ul Piano.

Maşina Toy-Con RC

Introduceţi Joy-Con-ul stȃng şi dreapt în autovehiculul RC, proaspăt construe şi controlaţi mişcarea acestuia utilizȃnd comenzile de pe ecranul tactil al consolei Nintendo Switch. Caracteristica HD Rumble a controlerelor Joy-Con va provoca vibraţii care deplasează maşina în direcţia pe care o alegeţi. Sunt incluse materialele pentru construirea a două maşini RC.

Undiţă de pescuit Toy-Con

Construiţi undiţa de pescuit cu un tambur activ, rotativ care este ataşat prin fir într-un suport care ţine consola Nintendo Switch. Prindeţi unul dintre multii peşti exotici afişaţi înotȃnd pe ecranul consolei Nintendo Switch, aruncȃnd undiţa de pescuit şi desfăcȃnd bobina pentru a coborî cȃrligul. Odată ce simţiţi o vibraţie de la Joy-Con-ul introdus în bobină, trebuie să răsuciţi rapid bobina şi să ridicaţi undiţa de pescuit pentru a încerca să finalizaţi captura.

Casa Toy-Con

Prin introducerea diferitelor blocuri asamblate în deschiderile din părţile laterale şi de jos ale casei, puteţi interacţiona, hrăni şi juca jocuri cu o creatură drăguţă pe ecranul consolei Nintendo Switch. Fiecare bloc diferit este detectat de camera IR Motion de pe Joy-Con-ul drept introdus pe partea de sus a casei.

Motocicleta Toy-Con

Introduceţi fiecare Joy-Con într-un set asamblat de ghidon pentru a conduce o motocicletă pe ecranul consolei Nintendo Switch. Apăsȃnd butonul de aprindere porniţi motorul, răsucirea mȃnerului dreapta acţionează acceleraţia şi înclinarea corpului sau rotirea ghidonului la stȃnga şi la dreapta controlează direcţia motocicletei.

Pianul Toy-Con

După asamblarea unui pian artizanal cu 13 clape şi introducerea consolei Nintendo Switch şi Joy-Con, puteţi crea propria muzică apăsȃnd diferite taste. Puteţi chiar să introduceţi diferite butoane asamblate pentru a crea noi efecte sonore şi sunete.

Caracteristici tehnice:

Denumire produs Nintendo Switch
Procesor principal CPU: NVIDIA Tegra ARM Cortex A57 1020MHz, 4 nuclee GPU : TFLOP Tegra X1
Capacitate acumulator 4310 mAh Li-Ion
Capacitate de stocare 32GB HDD
Dimensiuni externe Aprox. 10,2x1,39x23,9cm (lățime x înălțime x lungime) (dimensiuni cu Joy-Con atașate)
Greutate Aprox. 398 g (cu Joy-Con atasate)
Unitate optică Nintendo switch game cards
Intrări/Ieșiri Port USB 2.0 x 3 Audio Jack x 1 HDMI x 1
Rețelistică IEEE 802.11 a/b/g/n/ac Bluetooth ® v4.0
Audio Difuzoare stereo, suport pentru PCM 5.1ch si output audio via HDMI in TV mode, jack audio
Dimensiune ecran 6,2 inch (Touch screen capacitiv)
Rezoluție ecran 1270 x 720
Rezoluție maximă Pȃnă la 1080p prin HDMI in mod TV. Pȃnă la 720p prin intermediul ecranului încorporat în modul desktop și în modul portabil.

*Acest pachet conține:
consola Nintendo Switch Neon Red & Blue
cod de download în valoare de 35€ pentru Nintendo eShop
pachetul Nintendo Labo Variety Kit


Caracteristici tehnice Nintendo Switch:
Denumire produs: Nintendo Switch
Procesor principal CPU: NVIDIA Tegra ARM Cortex A57 1020MHz, 4 nuclee
GPU : TFLOP Tega X1
Capacitate acumulator: 4310 mAh Li-Ion
Capacitate de stocare: 32GB HDD
Dimensiuni externe Aprox.10,2×1,39×23,9cm (lățime × înălțime × lungime)
(dimensiuni cu Joy-Con atasate)
Greutate: Aprox. 398 g (cu Joy-Con atasate)
Unitate optica: Nintendo switch game cards
Intrări/Ieșiri: Port USB 2.0 × 3
Audio Jack × 1
HDMI × 1
Rețelistică: IEEE 802.11 a/b/g/n/ac
Bluetooth®v4.0
Audio: Difuzoare stereo, suport pentru PCM 5.1ch si output audio via HDMI in TV mode, jack audio 3.5 mm
Dimensiune ecran 6,2 inch (Touch screen capacitiv)
Rezolutie ecran: 1270 × 720
Rezolutie maxima: Pana la 1080p prin HDMI in mod TV.
Pana la 720p prin intermediul ecranului incorporat in modul desktop si in modul portabil.