Samsung Galaxy Watch

Produsul nu mai revine în stoc

Beneficii la comenzile online

garantie Orange Expert deschis rate

Descriere generala

Rãmâi conectat mai mult timp. Caracteristicile unui smartwatch și sentimentul natural al unui ceas analog într-un singur pachet. Galaxy Watch te conecteazã la lumea din jurul tãu.

Design

Noua definiție a autenticului

Asorteazã ceasul Galaxy cu stilul tãu de viațã obținând o autenticitate care rãzbate dintr-o varietate de fețe de ceas cu efect de profunzime și iluminare. Cadranul rotund, limba de ceas și ticãitul îi dau aerul unui ceas adevãrat.

*Disponibilitatea modelului poate varia în funcție de țarã

Ceasul tãu, alegerea ta

Exprimã-te cu propriul ceas Galaxy. Alege un model Bluetooth și o dimensiune a corpului de 42 mm (Midnight Black, Rose Gold) sau 46 mm (Silver). Apoi continuã cu un cadran personalizat, pentru a se potrivi cu adevãrat stilului tãu de viațã.

*Dimensiunea, culoarea și alte opțiuni de personalizare pot varia în funcție de țarã.

Etaleazã-ți stilul

Personalizeazã-ți ceasul Galaxy prin alegerea curelei. Alege una care sã se potriveascã cu stilul sau dispoziția ta. Galaxy Watch este compatibil cu curele de 20 mm și 22 mm pentru modelele sale de 42 mm și respectiv 46 mm.

Întotdeauna pornit

Fiind un ceas cu funcție Always On (Întotdeauna pornit), nu este nevoie sã apeși pe un buton sau sã întorci cadranul pentru a vedea ora. Seteazã afișajul sAMOLED pentru a fi vizibil în permanențã, permițându-ți sã vezi ora, indiferent dacã este zi sau noapte.

*Utilizarea funcției Always On poate crește consumul bateriei.

Baterie cu duratã de viațã îndelungatã

Lasã încãrcãtorul sã ia o pauzã în unele nopți. Cu o duratã lungã de viațã a bateriei într-o singurã încãrcare, Galaxy Watch poate gestiona apeluri, muzicã și multe altele, cu o baterie fãcutã sã reziste.

*Durata de viațã efectivã a bateriei variazã în funcție de mediul de rețea, caracteristicile și aplicațiile utilizate, frecvența apelurilor și a mesajelor, numãrul de încãrcãri și mulți alți factori.

Unelte de îmbunãtãțire

Monitorizeazã-ți progresul

Antrenorul tãu personal, Galaxy Watch, te lasã sã te concentrezi mai mult asupra exercițiilor și mai puțin asupra planificãrii. Ceasul tãu poate mãsura ritmul cardiac și poate urmãri șase activitãți atunci când faci sport. Selecteazã mai multe pentru a mãsura pânã la 39 de tipuri de activitãți și altele, în timp ce treci de la una la alta.

*Destinat numai pentru scopuri generale de wellness și fitness. *Serviciul Samsung Health, inclusiv monitorizarea ritmului cardiac, se bazeazã pe acordul utilizatorului cu privire la Termenii și condițiile acestuia *Interfața graficã a aceste caracteristici poate fi modificatã fãrã o notificare prealabilã.

Monitorizarea stãrii de sãnãtate

Cu Samsung Health, poți extinde funcțiile existente ale Galaxy Watch pentru a-ți monitoriza și înregistra sãnãtatea cu și mai multe detalii, inclusiv ritmul cardiac și caloriile.

*Destinat numai pentru scopuri generale de wellness și fitness. *Serviciul Samsung Health, inclusiv monitorizarea ritmului cardiac, se bazeazã pe acordul utilizatorului cu privire la Termenii și condițiile acestuia *Interfața graficã a aceste caracteristici poate fi modificatã fãrã o notificare prealabilã.

Odihnã și relaxare pentru o versiune îmbunãtãțitã a ta

Aflã cum ți-a fost noaptea pentru a te simți mai bine ziua urmãtoare. Galaxy Watch îți monitorizeazã somnul, creând un jurnal ce include cele 4 cicluri ale somnului. De asemenea, monitorizeazã nivelul de stres pentru a te ajuta sã îl reduci prin respirație ghidatã.

*Destinat numai pentru scopuri generale de wellness și fitness. *Serviciul Samsung Health, inclusiv monitorizarea ritmului cardiac, se bazeazã pe acordul utilizatorului cu privire la Termenii și condițiile acestuia *Interfața graficã a aceste caracteristici poate fi modificatã fãrã o notificare prealabilã.

Asistent cotidian

Ziua ta dintr-o privire

Galaxy Watch se trezește odatã cu tine și te ajutã sã rãmâi pe drumul cel bun. Cadranul My Day afișeazã programul tãu pentru urmãtoarele 10 ore, compilându-le pe ecran.

*Interfața graficã a aceste caracteristici poate fi modificatã fãrã o notificare prealabilã.
*Aceastã caracteristicã este compatibilã cu telefoanele smartphone care acceptã serviciul de personalizare Samsung ver.2.2 și versiuni mai recente.

Aplicații din belșug

Verificã selecția largã de aplicații pentru Galaxy Watch pentru a gãsi ceea ce îți satisface nevoile. Cu un numãr mare și în creștere de furnizori de conținut, ai de unde alege.

*Disponibilitatea aplicațiilor pentru Galaxy Watch poate diferi în funcție de operator sau țarã. *Este posibil sã fie necesarã descãrcarea aplicației, înregistrarea și asocierea cu telefonul smartphone compatibil.

Performanțã

Planificã-ți traseul pentru ceea ce urmeazã

Galaxy Watch vine cu GPS, astfel încât sã știi unde te aflați și încotro te îndrepți. La acestea se adaugã un altimetru încorporat și un barometru pentru momentul în care trebuie sã ieși de pe traseul cunoscut.

*Interfața graficã a aceste caracteristici poate fi modificatã fãrã o notificare prealabilã. *Utilizarea GPS-ului poate crește consumul bateriei.

Proiectat pentru a rezista

Poartã Galaxy Watch în ploaie sau în alte condiții dificile. Rezistența la apã de 5 ATM* și durabilitatea militarã standard** îți permit sã fii mai activ în aer liber, în condiții dificile.

*Galaxy Watch are o rezistențã la apã la o adâncime de 50 de metri, conform standardului ISO 22810:2010. Nu este potrivit pentru scufundãri sau activitãți care implicã presiune sub apã. Dacã dispozitivul sau mâinile sunt ude, acestea trebuie sã fie uscate înainte de manevrare. **Respectã standardul militar american (MIL-STD-810G)

Încãrcare simplificatã

Încãrcarea Galaxy Watch se face fãrã efort. Așezați-l pe stația de încãrcare wireless* iar procesul de încãrcare va începe singur.

Specificatii:

Sistem de operare: Tizen Wearable OS 4.0
Dimensiuni: 46 x 49 x 13 mm (63 g, fara curea) pentru modelul de 46mm sau 41.9 x 45.7 x 12.7 mm (49 g, fara curea) pentru modelul de 42mm
Procesor: Exynos 9110 cu 35% mai eficient
Display: Scratch-resistant Gorilla Glass DX+ cu 360 x 360 Full-Color AOD, de 1.2″ (30 mm) si respectiv de 1,3” (33 mm) pt. modelul de 46mm
Memorie: 768MB + 4GB
Conectivitate: BT4.2, Wi-Fi b/g/n, NFC, A-GPS/Glonass
Senzori: Accelerometru, Giroscop, Barometru, HRM, Senzor lumină ambientală
Rezistent la apa 5 ATM – IP68 – standard MIL-STD-810G (Grad militar de durabilitate)
Perfect pentru activități în aer liber
Baterie pentru modelul de 46mm: 472 mAh - peste 80 ore cu Bluetooth pornit (Pana la 168 ore  in modul Low Usage si pana la 24 ore cu GPS pornit)
Baterie pentru modelul de 42mm: 270 mAh - peste 48 ore cu Bluetooth pornit (Pana la 120 ore  in modul Low Usage si pana la 14 ore cu GPS pornit)
Incarcare: Wireless (WPC prin inductie)
Microfon, speaker, motor linear, 2 butoane si bezel rotativ
Compatibilitate: Samsung, Android 5.0 sau versiuni ulterioare & RAM 1.5GB sau mai mare, iPhone: iPhone 5 sau versiuni ulterioare, iOS 9.0 si versiuni ulterioare.

*Încãrcãtorul wireless necesitã conectare la o sursã separatã de energie.