Samsung Galaxy Watch3 4G LTE eSIM

Produsul nu mai revine în stoc

Beneficii la comenzile online

garantie Orange Expert deschis rate

Descriere generala

Poți folosi serviciul Number Share pentru a conecta la același număr un Samsung Galaxy Watch3 4G cu eSIM și orice smartphone Samsung.
Descoperă aici cum poți activa serviciul Number Share.

Galaxy Watch3

Galaxy Watch3
Galaxy Watch3

Cel mai avansat sistem de monitorizare a stării de sănătate disponibil pe un ceas inteligent

Ceasul care are grijă de tine. Galaxy Watch3 combină productivitatea la nivel de smartphone şi tehnologia de vârf în domeniul sănătăţii într-un singur dispozitiv premium şi clasic. Cel mai avansat ceas Galaxy de până acum, Galaxy Watch3 te ajută să îţi gestionezi fără efort viaţa şi sănătatea - oferindu-ţi controlul asupra stării tale de bine.

Galaxy Watch3

CLASIC ŞI PREMIUM

Singurul smartwatch cu ramă rotativă de precizie pentru navigarea în aplicaţie

Alege între două dimensiuni, 45 mm sau 41mm, fiecare cu un cadran de neuitat. Disponibil în nuanţele premium Mystic Black, Mystic Silver şi Mystic Bronze, designul elegant este transpus într-un cadran unic, rotativ, pentru un aspect potrivit oricărei ocazii.

Galaxy Watch3
 

DESIGN IMPUNĂTOR

Mai uşor, mai subţire şi cu un ecran mai mare, pentru a fi mai confortabil de purtat

Având o ramă rotativă fină, este mai uşor să vezi şi să te concentrezi pe ceea ce contează, cu ajutorul unui ecran şi mai mare. Galaxy Watch3 este mai subţire, mai mic şi cu aproximativ 15% mai uşor, cu un aspect sofisticat, ideal pentru încheietura mâinii datorită ramei sale delicate.

Galaxy Watch3
 
Galaxy Watch3

CUREA DE PIELE

Calitate premium, până la curea

Designul Galaxy Watch3 este îmbogăţit cu ajutorul unei curele de piele naturală, calitate premium. Pielea îi oferă un aspect natural, iar atunci când o întorci, vezi piele întărită care protejează împotriva decolorării.

Galaxy Watch3
 

CADRANUL CEASULUI

Frumuseţe şi inteligenţă pe măsură

Completează aspectul iconic Galaxy Watch3 cu cel mai mare număr de cadrane de ceas din care poţi alege, toate potrivindu-se cu structura sa elegantă. Fă-ţi propria creaţie din peste 40 de variante şi vezi informaţiile utile de care ai nevoie, cu o singură privire, în timp ce accesezi cu uşurinţă aplicaţiile preferate.

Galaxy Watch3

COMBINĂ STILURILE

Personalizează-l cu adevărat

Combină elemente dintr-o varietate de materiale, dimensiuni şi curele pentru a crea un Galaxy Watch3 personalizat, care să te reprezinte în totalitate.

Galaxy Watch3

Verifici informaţii despre sănătate direct de la încheietura mâinii

COMBINĂ STILURILE

Personalizează-l cu adevărat

Galaxy Watch3 îţi înregistrează ciclurile REM, somnul profund şi timpul total de somn pentru a evalua şi a ajuta la îmbunătăţirea calităţii odihnei. Samsung s-a asociat cu Fundaţia Naţională pentru Somn pentru a include conţinut educaţional şi sfaturi legate de somn chiar pe dispozitivul tău, pentru a te ajuta să îţi înţelegi şi să îţi îmbunătăţeşti somnul.

ANTRENAMENT SPORTIV ACASĂ

Doboară-ţi recordul, apoi ia-o de la capăt

Echipat cu peste 120 de programe de antrenament la domiciliu din care să alegi, Galaxy Watch3 te ajută să îţi mişti corpul atunci când e convenabil pentru tine. Alege ceva de pe telefon şi transmite către televizor - în timp ce faci sport, îţi va afişa ritmul cardiac în timp real. Foloseşte Ridge Sport Band pentru statistici şi mai precise.

Galaxy Watch3

ANALIZA ALERGĂRII

Îmbunătăţeşte-ţi fiecare pas

Ghidul pentru alergare al Galaxy Watch3 îţi permite să ţii pasul deoarece primeşti recomandări atunci când te afli în mişcare. Algoritmul avansat analizează modul în care te mişti, pentru a ajuta la îmbunătăţirea formei şi la prevenirea accidentărilor. Poţi chiar să măsori valorile VO2 max (absorbţie maximă de oxigen) şi să ai la îndemână informaţii despre performanţele zilnice, săptămânale şi lunare, chiar de pe telefon.

Galaxy Watch3

Puterea la nivel de smartphone este acum la îndemână

Galaxy Watch3

ISTORIC CHAT AUTOMAT

Menţine conversaţias

Când primeşti un mesaj text nou, Galaxy Watch3 îţi arată istoricul chatului, astfel încât să poţi urmări fără efort conversaţia. Poţi, de asemenea, să vezi imagini fără o atingere suplimentară, ceea ce face şi mai uşor să îţi menţii starea de spirit în timp ce alergi.

Galaxy Watch3

SMART REPLY

Adaugă puţin context cu smart reply (răspunsul inteligent)

Rămâi conectat cu alţii chiar şi din mers - fără a fi nevoie să îţi foloseşti prea mult mâinile pentru a răspunde. Funcţia smart reply a Galaxy Watch3 analizează mesajele text şi fotografiile pe care le primeşti şi îţi oferă răspunsuri sugerate, cu ajutorul diferitelor categorii care includ mâncare, sărbători, selfie-uri şi multe altele.

BITMOJI

Mai multă distracţie în mesajele tale

Stickerele Bitmoji oferă noi modalităţi distractive de a comunica. Personalizează-ţi Bitmoji să arate la fel ca tine şi foloseşte stickere Bitmoji pentru a anima modul de comunicare cu familia şi prietenii.

Galaxy Watch3

MUZICĂ

Ritmul nu se opreşte niciodată

Muzica ta nu se opreşte atunci când treci de la un dispozitiv la altul. Redă muzică cu Spotify pe Galaxy Note20, apoi deschide aplicaţia cu pictograma Spotify de pe cadranul ceasului pentru a schimba cu uşurinţă melodii de pe Galaxy Watch3. Sau poţi chiar să atingi şi să ţii apăsat căştile Galaxy Buds Live pentru a te bucra de muzică.

Galaxy Watch3
Galaxy Watch3

APLICAŢII PENTRU CEAS

Fă echipă cu alte aplicaţii

Formează o echipă de aplicaţii Galaxy pentru a-ţi fi la îndemână în viaţa de zi cu zi. Găseşte-ţi telefonul şi vezi fotografiile din telefon pe ceas, sau comută între dispozitive pentru a controla muzica şi a verifica mementourile. Partenerii perfecţi, pe încheietura ta.

Galaxy Watch3

O experienţă puternică, intensificată de favoritele Galaxy

Galaxy Watch3

CONŢINUTUL CUTIEI

Gata de acţiune încă de la scoaterea din cutie

Galaxy Watch3

ECOSISTEMUL GALAXY

Mai multe modalităţi de a-ţi alimenta munca şi distracţia

Conectează pur şi simplu Galaxy Watch3 la dispozitivele tale Galaxy compatibile prin intermediul contului Samsung Cloud. Atunci când mergi la muncă sau faci sport, este rapid şi uşor să treci de la ceas la Galaxy Note20, sau de la ceas la căştile Galaxy Buds Live prin Bluetooth.

Galaxy Watch3

COMPATIBILITATE

Este în armonie cu alte dispozitive

Galaxy Watch3 este compatibil şi se poate conecta uşor cu o gamă de dispozitive Galaxy şi non-Galaxy.

*Compatibil cu Android 5.0 (L OS) sau versiuni ulterioare, RAM începând de la 1,5 GB.
*Compatibil cu iPhone 5 şi versiuni ulterioare, iOS 9.0 sau versiuni ulterioare.
*Smartphone-urile compatibile şi funcţiile disponibile pot varia în funcţie de regiune, operator şi dispozitiv.
*Este posibil ca funcţia de activare pentru reţeaua mobilă a Galaxy Watch3 cu smartphone-uri care nu sunt Samsung să nu fie disponibilă în anumite ţări.
 
Galaxy Watch3
 
1.*Disponibilitatea culorilor, dimensiunilor şi modelelor poate varia în funcţie de ţară sau regiune.
2.*Modelele disponibile de curele pot varia de la ţară la ţară.
3.*Imagine simulată în scopuri demonstrative.
4.*Interfaţa de utilizator poate suferi modificări.
5.*Disponibilitatea culorilor şi dimensiunilor poate varia în funcţie de ţară sau regiune.
6.*Cifrele indică o comparaţie între modelele Galaxy Watch3 de 45mm, din oţel inoxidabil şi Galaxy Watch de 46mm, din oţel inoxidabil. Pot exista diferenţe în măsurători în funcţie de poziţia măsurată.
7*Pentru a asigura acurateţea, utilizatorii ar trebui să-şi calibreze dispozitivul cel puţin o dată la patru săptămâni.
8.*Utilizatorii ar trebui să-şi măsoare tensiunea arterială în repaus, aşa cum ar face cu un tensiometru tradiţional, şi să nu facă măsurători atunci când fac sport, fumează sau beau.
9.*Disponibilitatea poate varia în funcţie de piaţă. (Disponibil în prezent în Coreea. Va fi disponibil în SUA şi în alte ţări după obţinerea autorizării reglementare / aprobării / permisiunii.)
10.*Istoricul tensiunii arteriale măsurate poate fi verificat în aplicaţia Samsung Health Monitor de pe un smartphone împerecheat.
11.*Necesită împerecherea cu un smartphone Galaxy care rulează sistemul de operare Android 7.0 sau o versiune ulterioară şi Galaxy Watch Active2 sau dispozitiv/e Galaxy Watch viitoare.
12.*Necesită îmbinarea cu un smartphone Galaxy care rulează sistemul de operare Android 7.0 sau o versiune ulterioară şi Galaxy Watch Active2 sau dispozitiv/e Galaxy Watch viitoare.
13.*ÎNREGISTRĂRILE ECG SAU APLICAŢIA SAMSUNG HEALTH MONITOR NU SUNT DESTINATE Să DETECTEZE UN ATAC DE CORD. DE ASEMENEA, NU îNLOCUIESC METODE TRADIţIONALE DE DIAGNOSTIC SAU TRATAMENT.
14.*Disponibilitatea poate varia în funcţie de piaţă. (Disponibil în prezent în Coreea. Va fi disponibil în SUA şi în alte ţări după obţinerea autorizării reglementare / aprobării / permisiunii.)
15.*Funcţia nu este disponibilă în Japonia, Angola, Africa de Sud, Thailanda, Iran, Libia, Franţa, Algeria şi Brazilia.
16.*Disponibilitatea poate varia în funcţie de ţară sau operator.
17.*SpO2 este definit ca saturaţia oxigenului capilar periferic. Nivelurile normale la om sunt măsurate la aproximativ 95-100%. Factori precum antrenamentele sportive energice, cantitatea de oxigen din aer, altitudinea la care te afli şi diverse probleme de sănătate pot duce la măsurători mai mici.
18.*Galaxy Watch3 poate efectua un apel de urgenţă şi trimite un mesaj dacă suferiţi o cădere serioasă şi nu păreţi că vă mişcaţi.
19.*Galaxy Watch3 nu poate detecta toate căderile.
20.*Cu cât eşti mai activ din punct de vedere fizic, cu atât este mai probabil să declanşezi detectarea căderii datorită activităţilor cu impact ridicat care pot părea a fi o cădere.
21.*Trimiterea de apeluri şi mesaje SOS necesită conectare la reţea şi împerechere cu un smartphone.
22.*Funcţiile de gestionare a somnului (cicluri REM, somn profund şi timp total de somn) de pe ceas pot fi utilizate de sine stătător, dar se recomandă împerecherea cu un smartphone pentru a vedea evaluarea somnului. Informaţiile sunt disponibile doar pe smartphone-ul împerecheat.
23.*Funcţia de monitorizare a nivelului de fitness poate fi utilizată independent, dar datele stocate în ceas vor mai putea fi afişate doar parţial după o anumită perioadă de timp. Se recomandă asocierea cu un smartphone pentru a putea stoca toate datele.
24*Destinat numai pentru scopuri generale de wellness şi fitness.
25.*Funcţia necesită aplicaţia Samsung SmartThings şi conexiune Bluetooth.
26.*Smartphone, TV şi Ridge Sport Band sunt vândute separat. Disponibilitatea poate varia în funcţie de ţară sau regiune.
27.*Disponibilitatea programului de antrenament poate varia în funcţie de ţară sau regiune.
28.*Diagramă detaliată disponibilă doar pe smartphone-ul împerecheat.
29.*Aplicaţiile de mesagerie acceptate pot varia în funcţie de ţară sau regiune.
30.*Conexiunea Wi-Fi / LTE este necesară pe Galaxy Watch3 iar funcţia necesită împerecherea cu un smartphone.
31.*Funcţia acceptă nouă limbi: Coreeană, engleză, germană, spaniolă, italiană, franceză, rusă, ucraineană şi poloneză.
32.*Conexiunea Wi-Fi / LTE este necesară pe Galaxy Watch3 iar funcţia necesită împerecherea cu un smartphone.
33.*Bitmoji este marcă comercială a Snap Inc.
34.*Pentru a trimite stickere Bitmoji este necesară versiunea 10.84 sau mai recentă a aplicaţiei Bitmoji.
35.*Funcţia Bitmoji este acceptată doar în aplicaţia Mesaje.
36.*Disponibilitatea serviciului poate varia în funcţie de ţară sau regiune.
37.*Conexiunea Wi-Fi / LTE este necesară pe Galaxy Watch3 iar funcţia necesită împerecherea cu un smartphone.
38.*Necesită conectare la Spotify. Este necesară abonarea.
39.*Disponibilitatea aplicaţiei Spotify poate varia în funcţie de ţară.
40.*Spotify este acceptată doar pe dispozitivele care au versiunea 8.5.56 sau o versiune mai recentă. Necesită configurarea setărilor touchpad-ului din aplicaţia Galaxy Wearables.
41.*Galaxy Note20 şi Galaxy Buds Live sunt vândute separat. Disponibilitatea Galaxy Note20 şi Galaxy Buds Live poate varia în funcţie de ţară sau regiune.
42.*Aplicaţiile disponibile pot varia în funcţie de operator sau de ţară.
43.*Funcţia LTE este disponibilă doar pe modelele LTE. Disponibilitatea modelului LTE poate varia în funcţie de operator sau ţară.
44.*Galaxy Watch3 are o rezistenţă la apă la o adâncime de 50 de metri, conform standardului ISO 22810:2010. Nu este potrivit pentru scufundări sau activităţi care implică presiune sub apă. Dacă dispozitivul sau mâinile sunt ude, acestea trebuie să fie uscate înainte de manevrare.
45.*IP68 se bazează pe condiţii testate de submersiune de până la 1,5 metri în apă dulce, timp de până la 30 de minute. Nu se recomandă utilizarea la plajă.
46.*Respectă standardul militar american (MIL-STD-810G)
47.*Utilizarea GPS-ului poate creşte consumul bateriei.
48.*Galaxy Note20 şi Galaxy Buds Live sunt vândute separat. Disponibilitatea Galaxy Note20 şi Galaxy Buds Live poate varia în funcţie de ţară sau regiune.