Samsung Galaxy Watch4 Classic 4G

In stoc
Livrare 1-3 zile lucratoare
Transport gratuit
Preţ standard 269,40 € Continuă

Beneficii la comenzile online

garantie Orange Expert deschis rate

Descriere generala

Galaxy Watch4 Classic

galaxy-watch4

Ceasul care te cunoaşte cel mai bine

Majoritatea dintre noi ne dorim să ne cunoaştem mai bine, astfel încât să putem deveni cea mai bună versiune a noastră. Acesta este motivul pentru care am proiectat noul ceas Galaxy Watch4 Classic, pentru a te însoţi în călătoria spre o sănătate mai bună.

galaxy-watch4_2
DESIGN

Un ceas clasic cu adevărat atemporal

galaxy-watch4_3
DESIGN

Această ramă rotativă nu întoarce doar privirile

Unele aspecte sunt atemporale, precum rama rotativă şi ecranul animat ale Galaxy Watch4 Classic. Designul rafinat oferă un grad de sofisticare încheieturii tale, iar materialele din oţel inoxidabil de înaltă calitate exprimă funcţionalitatea puternică şi intuitivă.

galaxy-watch4_4
galaxy-watch4_5
galaxy-watch4_6
BANDĂ

Fixează cureaua şi începe să faci mişcare

Simte-te confortabil toată ziua cu ajutorul curelei Ridge Sports Band. Materialele sale fluoroelastomerice oferă durabilitate curelei şi rezistenţă la transpiraţie, fixându-se bine pe încheietură pentru a se potrivi stilului tău de viaţă activ.

galaxy-watch4_7
galaxy-watch4_8
INTERFAŢĂ

O nouă zi. Un nou aspect al cadranului ceasului

galaxy-watch4_9

Alege între afişajul analog sau digital al ceasului, cu o varietate de fundaluri, fonturi şi culori, care să se potrivească gusturilor tale, vremii sau ocaziei. Personalizează cadranul ceasului cu emoji-uri AR, pentru a-ţi exprima stilul, şi elemente grafice animate, pentru a ilustra activităţile pe care le desfăşori, cum ar fi alergatul sau ascultatul de muzică.

COMPOZIŢIE CORPORALĂ

Nu te baza doar pe ceea ce îţi spune corpul.
Primeşte informaţii relevante

galaxy-watch4_10

Urmăreşte-ţi progresul privind antrenamentele cu ajutorul primului nostru smartwatch, care măsoară în mod convenabil compoziţia corporală. Află care este procentul reprezentat de grăsimea corporală, de muşchii scheletici, de apa din organism şi altele, pentru a-ţi atinge obiectivul. Mulţumită senzorului Samsung cu componente bioactive şi celui mai rapid cip al nostru, Galaxy Watch dispune de cel avansat grad de inovaţie de până acum.

Efectuează o măsurătoare BIA folosind doar două degete în 15 secunde. Oricând şi oriunde.

Noul senzor Samsung cu componente bioactive determină compoziţia corporală în timp real pentru a-ţi oferi informaţii care să te ajute să-ţi stabileşti obiectivele legate de sănătate.

PROVOCĂRI ÎN GRUP

Colegii de antrenament te susţin

galaxy-watch4_11
ADVANCED SLEEP

Cea mai cuprinzătoare analiză a somnului pe Galaxy Watch

galaxy-watch4_12

Dispozitivul de monitorizare a somnului detectează şi analizează într-un mod cuprinzător stadiile somnului în timp ce te odihneşti. Opţiunile îmbunătăţite de măsurare îţi permit să verifici nivelul de oxigen din sânge şi tiparele sforăitului (în cazul în care faci acest lucru). în plus, oferă statistici avansate de la National Sleep Foundation pentru o durată mai lungă şi o calitate mai bună a somnului.

SISTEM DE OPERARE NOU

Este un adevărat punct de sprijin

galaxy-watch4_13

Fiind primul smartwatch cu Wear OS dezvoltat de Samsung, Galaxy Watch4 Classic oferă acces simplu la aplicaţiile tale preferate direct de pe încheietura mâinii. Vei beneficia de o gamă largă de aplicaţii, începând de la aplicaţii de streaming muzical, până la o bibliotecă vastă de aplicaţii de sănătate şi fitness.