Xiaomi Lampa Bedside 2

In stoc
Livrare 1-3 zile lucratoare
Transport gratuit
Preţ standard 39 € Continuă

Beneficii la comenzile online

garantie Orange Expert deschis rate

Descriere generala

Logo Xiaomi

Lampa Xiaomi Bedside Lamp generaƫia a 2-a nu este doar o sursă de lumină pentru a-ƫi crea un ambient ȋn casa ta. Pe lângă cele 16 milioane de culori pe care le poƫi obƫine, Lampa Xiaomi Bedside Lamp 2 poate juca un rol și ȋn scenariul smart home atașat aplicaƫiei MI Home App dar poate fi și un obiect de design care să confere o imagine plăcută casei tale.

Xiaomi Lampa Bedside 2

Lampa Xiaomi Bedside Lamp 2, poate fi integrată ȋn ecosistemul Mi Home App.

Xiaomi Lampa Bedside 2

Durata de viaƫă la o utilizare zilnică de 7 ore este de 17 ani iar datorită noului design, lumina este emisă din ȋntreaga suprafaƫă a corpului lămpii și este mult mai uniformă. Fluxul luminos minim este mai mic de 2 lumeni, ceea ce o face ideală pentru copii sau pentru cei ce doresc o sursă de lumină subtilă pe durata nopƫii.

Xiaomi Lampa Bedside 2

Fluxul luminos maxim este de 400 de lumeni, cu 100 mai mult decât la prima generaƫie, iar intervalul de temperatură a culorii este de 1700K-6500K. Pe lângă accesul de la distanƫă, poƫi controla Mi Bedside Lamp 2 doar cu simple atingeri ȋn zona de control a lămpii prin touch sau cu o simplă glisare.

Xiaomi Lampa Bedside 2

Cu Lampa Xiaomi Bedside Lamp 2 vei observa că lumina și culorile emise sunt cât mai aproape de cele naturale acest lucru fiind foarte important pentru menƫinerea ambientului camerei respective.

Xiaomi Lampa Bedside 2

Ai multiple modalităƫi de control smart! O poƫi conecta prin aplicaƫia Yeelignt sau o poƫi folosi ȋntr-un ecosistem cu Mi Home App. Dacă ești utilizator iPhone/iOS trebuie să știi că o poƫi integra ȋn Apple Homekit și o poƫi controla inclusiv prin comenzi vocale cu ajutorul Siri.

Xiaomi Lampa Bedside 2
Denumire produs Xiaomi Lampa Bedside 2
Conectivitate Wi-Fi IEEE 802.11 B / G / N 2.4GHz
Flux luminos până la 400lm
Temperatură culoare 1700-6500k
Greutate Aprox. 780g
Durată de viaƫă Aprox. 25000 ore
Dimensiuni externe Aprox. 152x152x254 mm (lăƫime x ȋnălƫime x lungime)
Putere nominală 9W