Xiaomi Mi Smart Sensor Set

In stoc
Livrare 1-3 zile lucratoare
Transport gratuit
Preţ standard 79 € Continuă

Beneficii la comenzile online

garantie Orange Expert deschis rate

Descriere generala

Xiaomi Mi Smart Senzor Set integrează conceptul de smart home
pentru siguranƫa casei tale.

Sensor Set Xiaomi

Senzorul multifuncƫional tip gateway ȋndeplinește rolul de hub, conectează toate celelalte dispozitive care vor monitoriza și controla locuinƫa ta, asigurând mediul și securitatea.

Sensor Xiaomi

El se introduce ȋn priză, funcƫionează ca un receiver, se conectează direct la WiFi și permite adăugarea și gestionarea altor gadgeturi smart de la Xiaomi.

De asemenea poate funcƫiona ca alarmă de trezire, i se poate personaliza soneria, dar și paleta de culori de iluminat dintr-o gamă de 16 milioane de culori.

Device sensor Xiaomi

Cei doi senzori de mișcare pot fi amplasaƫi oriunde și vor percepe mișcările oamenilor sau ale animalelor din casă, chiar și la unghiuri de 170 grade.

Device sensor Xiaomi

Senzorii pentru uși și ferestre oferă informaƫii ȋn timp real, nu au nevoie de instalare complicată, se montează extrem de simplu și emit avertizări ori de câte ori se deschide o fereastră sau o ușa la care sunt senzori; primești informaƫii ȋn timp real pe telefonul tău mobil.

Device sensor Xiaomi

Senzorul tip telecomandă activează sau inactivează funcƫia wifi și poate opri sau porni activitatea altor aparate Xiaomi conectate ȋn reƫea.

Sensor device Xiaomi
Denumire produs Xiaomi Mi Smart Sensor Set
Conectivitate Wi-Fi IEEE 802.11 B / G / N 2.4GHz
Rază de acƫiune senzori ~7m
Greutate Aprox. 480g
Conƫinut pachet
-1 senzor multifuncƫional tip gateway
-2 senzori mișcare
-2 pentru uși/ferestre
-1 telecomandă