Xiaomi Mi Watch

Momentan produsul nu este în stoc

anuntă-mă când revine

Îţi vom trimite un mail la adresa specificată, astfel încât să îţi poţi cumpăra produsul dorit în momentul în care revine pe stoc

Descriere generala

DISPLAY DE INALTA REZOLUTIE DE 1.39" - 326PPI - Functia Always-On Display poate afisa timpul, chiar si in lumina directa a soarelui. Afiseaza in mod clar apelurile primite, notificarile, informatii despre fitness si alte informatii importante.
AUTONOMIE MARE - 16 ZILE - Actualizarile globale ale algoritmilor AI extind durata de viata a bateriei. Incarcati instantaneu si usor cu cablul magnetic de incarcare
16 ZILE - Folosire normala
22 ZILE - Folosire functii minime
50 ORE - Mod sport
GPS DE INALTA CALITATE CU 4 SISTEME
Chipul integrat Airoha GPS de 12nm incorporeaza procesarea sincrona prin cele patru sisteme majore de pozitionare: GPS, GLONASS, Galileo si BDS. Functioneaza cu algoritmi de optimizare a kilometrajului personalizati pentru a imbunatati miscarile si precizia, facand datele de fitness mai precise.
117 MODURI ANTRENAMENT
Suporta 17 moduri de antrenament profesional, inclusiv triatloane, inot si HIIT, precum si 100 de moduri de antrenament extinse. Puternicul algoritm Firstbeat poate monitoriza si analiza cu exactitate peste 30 de puncte cheie de date, cum ar fi ritmul cardiac, viteza si caloriile arse, facand antrenamentele mai eficiente.
TESTE NOI DE OXIGEN DIN SANGE PENTRU A VA VERIFICA STAREA DE SANATATE ORICAND
Testarea oxigenului din sange este deosebit de importanta pentru cei mai in varsta, obezi sau care lucreaza sub presiune. Testarea la timp a oxigenului din sange poate oferi o imagine mai buna a starii dumneavoastra fizice. Pastrati-va calmul cand aveti dificultati de respiratie, slabiciune sau ameteli. Mai intai verificati daca saturatia de oxigen din sange este scazuta.
MONITORIZARE A RITMULUI CARDIAC IN TIMP REAL 24 DE ORE
Va monitorizeaza cu precizie chiar si in timpul antrenamentelor de intensitate ridicata, cum ar fi alergarea pe traseu si ciclism. Veti fi alertat cand ritmul cardiac este prea mare. De asemenea, poate salva automat ritmul cardiac din ultimele 30 de zile si va poate urmari continuu evolutia fitness.