Xiaomi Proiector Compact 120 inchi

Momentan produsul nu este în stoc

anuntă-mă când revine

Îţi vom trimite un mail la adresa specificată, astfel încât să îţi poţi cumpăra produsul dorit în momentul în care revine pe stoc

Descriere generala

Logo Xiaomi

Cu Proiectorul video Xiaomi Smart Compact ai oricând un mini cinematograf de ȋnaltă definiƫie chiar la tine acasă care oferă o calitate video deosebită a proiecƫiilor Full HD.

Xiaomi Proiector Compact

Detalii mai bogate și culori mai vii!

Proiectorul video Xiaomi Smart Compact are decodare de ȋnaltă dinamică video HDR10 care ȋmbunătăƫește contrastul și ilustrează imaginile mai realist, oferindu-ƫi o experienƫă vizuală inedită.

Xiaomi Proiector Compact

Rezoluƫia 1080P păstrează culorile adevărate

Proiectorul video Xiaomi Smart Compact acceptă rezoluƫie HD Full 1920 x 1080 și este compatibil cu redarea rezoluƫiei 4K. Cipurile DMD de nouă generaƫie de la Texas Instruments și milioanele de lentile reflectorizante DMD sunt capabile să plutească independent la unghiuri de +/- 17 o și la o frecvenƫă de 166.600 de ori pe secundă. Razele luminoase de diferite culori converg apoi pe obiectiv pentru a asambla o imagine clară, asemănătoare unui ecran de cinematograf. LED RGB + BP cu patru canale crește luminozitatea cu mai mult de 20% ȋn comparaƫie cu proiecƫia convenƫională cu trei canale cu LED, proiectorul video Xiaomi Smart Compact adaugă ȋncă o cale de lumină albastră și crește luminozitatea cu mai mult de 20%, la o medie de 500 de lumeni ANSI (modul evidenƫiere).

Xiaomi Proiector Compact

Auto-focus pe pornire, prezentând cu exactitate imaginea cea mai clară. Proiectorul video Xiaomi Smart Compact este echipat cu o cameră foto extrem de sensibilă, care ȋmbunătăƫește ȋn mod eficient exactitatea focalizării automate și asigură claritatea și acurateƫe asupra detaliilor. Focalizarea motorizată este, de asemenea, acceptată, astfel ȋncât să puteƫi face acest lucru ȋn mod propriu.

Arhitectură de pixeli pătraƫi / Detalii mai fine și imagini mai clare

Proiectorul video Xiaomi Smart Compact utilizează imagini de reflexie difuză, unde lumina de proiecƫie ajunge la ochiul uman prin reflecƫie difuză(spre deosbire de modul de funcƫionare cu lumină directă al televizoarelor LCD convenƫionale). Astfel, este mai putin probabil ca proiecƫiile cu Proiectorul video Xiaomi Smart Compact să provoace oboseală vederii.

Xiaomi Proiector Compact

Cu Proiectorul video Xiaomi Smart Compact ai mai multă grijă pentru vederea copiilor, precum și persoanelor ȋn vârstă mijlocie și vârstnice.

Rată de proiecƫie 1.2:1

Raportul de proiecƫie de 1.2:1 este potrivit pentru camerele din majoritatea caselor. Poƫi ajusta cu ușurinƫă distanƫa pentru a proiecta video pe un ecran uriaș de 60-120 inch. Vizionează filme, bucură-te de concerte și jocuri, toate pe același perete.

*Distanƫele sunt aproximative și pot diferi de distanƫa reală. Te rugăm să faci ajustări ȋn funcƫie de distanƫa reală. Dimensiunea recomandată a imaginii este de 60-120 inch; dimensiunea reglabilă a imaginii este de 40-200 inch. Proiectorul video Xiaomi Smart Compact nu suportă proiecƫia ȋn unghi.

Xiaomi Proiector Compact

Un difuzor Bluetooth deghizat. Trăiești bucuria pieselor muzicale preferate oricând dorești.

Proiectorul video Xiaomi Smart Compact poate reda muzica online prin Wi-Fi, ori muzica preferată de pe telefon sau computer folosind funcƫia Bluetooth. Lasă muzica sa fie cu tine tot timpul.

Xiaomi Proiector Compact

Google Assistant

Apasă și ƫine apăsat butonul vocal de pe telecomandă pentru a transmite anumite comenzi ale proiectorului și pentru a dialoga cu Google Assistant.

* Notă: Consultă actualizările Google pentru funcƫiile conexe. Ȋn cazul ȋntrebărilor, consultă site-ul web Google Assistant: https://support.google.com/assistant.

* Accesul Netflix va fi acceptat și deschis pentru descărcare ȋn actualizări software viitoare.

Android TV 9.0 cu conƫinut divers și aplicaƫii multiple

Xiaomi Proiector Compact

Sistem optic etanș integrat

Proiectorul video Xiaomi Smart Compact utilizează un sistem optic complet etanș care poate preveni ȋn mod eficient pătrunderea prafului, asigurând astfel calitatea imaginii și sporind durata de funcƫionare a aparatului.

Xiaomi Proiector Compact

* Toate datele de mai sus provin din laboratorul Zimi. Performanƫele reale pot varia ȋn funcƫie de schimbările obiective de mediu.

* Sursa de lumină a proiectorului are o luminozitate ridicată. Nu priviƫi direct sursa de lumină după pornire pentru a evita deficienƫele de vedere.

* Pentru o mai bună experienƫă de vizualizare, se recomandă utilizarea produsului ȋn setări ȋntunecate. Culoarea și nuanƫa peretelui pot avea un impact asupra efectului de proiecƫie.

Denumire produs Xiaomi Proiector Compact 120 inchi
Tensiune alimentare 19V DC
Rezoluƫie 1080p FullHD
Conectivitate Bluetooth, Wi-Fi (2.4G/5G), USB 2.0, HDMI, 3.5mm jack
Luminozitate 500 ANSI lms
Diagonală proiecƫie 60inch – 120 inch
Greutate Aprox 1,3 kg
Dimensiuni externe Aprox. 115x150x150 mm (lăƫime x ȋnălƫime x lungime)
Difuzor 2*5W