Lenovo Moto Z Black Dual SIM

Produsul nu mai revine în stoc

Beneficii la comenzile online

garantie Orange Expert deschis rate

Descriere generala

Lenovo Moto Z

Lenovo Moto Z

Design deosebit.

Moto Z este ultrasubțire și extrem de ușor. Realizat din oțel inoxidabil și din același tip de aluminiu ca cel utilizat în industria militară, smartphone-ul este durabil și totodată plăcut la privit.

Design deosebit.

Baterie care durează întreaga zi

Smartphone-ul are o baterie de 2600 mAh, astfel încât îl poți folosi pe toată durata zilei: vezi filme, descarci aplicații, navighezi pe internet și multe altele. Iar încărcătorul TurboPower™ îi oferă lui Moto Z până la 6 ore de baterie cu doar 15 minute de încărcare.

Baterie care durează întreaga zi

Fotografii superbe. În orice cadru. La orice oră.

Momentul perfect nu are loc mereu în condiții perfecte de fotografiere. Dar Moto Z include stabilizare optică de imagine și autofocus cu laser, astfel încât poți să faci fotografii reușite, cu detalii extraordinare, indiferent de condițiile de iluminare.

Fotografii superbe. În orice cadru. La orice oră.

De la selfie-uri la groupie-uri

Camera frontală de 5MP include un obiectiv superangular, perfect pentru a include toți prietenii în poze. Iar datorită blițului suplimentar din față, toată lumea arată excelent - chiar și în condiții de luminozitate scăzută.

De la selfie-uri la groupie-uri

Autentificare prin amprentă

Uită cum e să scrii parola. Atinge cititorul de amprente cu degetul, iar telefonul se activează și se deblochează automat. Spre deosebire de alte telefoane, cititorul recunoaște amprenta ta unica, indiferent de poziția în care îl ții.

Autentificare prin amprentă

Frumusețe în fiecare cadru. Excelență în fiecare pixel.

Creează fotografii și filmulețe ultra-detaliate, pe un ecran care are cu 77% mai mulți pixeli decât unul obișnuit de 1080p. Poți chiar filma și reda video-uri 4K, pe același ecran.

Frumusețe în fiecare cadru. Excelență în fiecare pixel.

Mai multe acțiuni. Concomitent.

Rulezi jocuri, urmărești filme și faci multitasking în timp real. Procesorul ultraperformant Qualcomm®Snapdragon™ , alături de 4GB de memorie RAM, îți oferă performanța de care ai nevoie.

Mai multe acțiuni. Concomitent.

Comenzi vocale

Păstrează-ți mâinile libere și folosește comenzile vocale pentru a căuta informații, răspunsuri la întrebările tale sau detalii pe hartă - totul fără să atingi telefonul. Iar cu ajutorul funcției Moto Voice, răspunzi la apel chiar atunci când duci telefonul la ureche.

Comenzi vocale

Funcție de identificare a gesturilor

Datorită funcției Moto Actions, telefonul răspunde la mișcările și gesturile tale. Întoarce-ți încheietura de două ori ca să pornești camera. Două mișcări din încheietura în jos și pornești lanterna. Pune-l cu fața în jos și se activează modul silențios pentru apeluri și notificări.

Funcție de identificare a gesturilor

Specificații

Sistem de operare

AndroidTM 6.0.1, Marshmallow


Arhitectura sistemului/ procesorului

Motorola Mobile Computing System, care include procesorul Qualcomm® Snapdragon™ 820 cu un procesor din 4 nuclee care suportă până la 1.8 GHz și GPU Adreno 530, procesor de limbă naturală, procesor de calcule contextuale


Memorie (RAM)

4 GB LPDDR4


Stocare (ROM)

32 GB, suport pentru card microSD (până la 2 TB)5


Dimensiuni

Înălțime: 155.3 mm
Lățime: 75.3 mm
Adâncime: 5.19 mm


Greutate

136 g


Ecran

5,5" AMOLED
1440p Quad HD (2560 x 1440)
535 ppi
Corning® Gorilla® Glass


Baterie

Utilizare mixtă până la 30 de ore (2600 mAh)
TurboPower™ pentru până la 6 ore de baterie în 15 minute de încărcare


Protecție contra apei

Acoperire nano hidrofobă2


Rețele

4G LTE (Cat 4)
UMTS / HSPA+
GSM / EDGE


Benzi (după model)

GSM/GPRS/EDGE (850, 900, 1800, 1900 MHz)
UMTS/HSPA+ (850, 900, 1700, 1900, 2100 MHz)
4G LTE (B1, 2, 3, 4, 5, 7, 8, 12, 17, 20, 25, 28, 38, 40, 41)
Acoperirea benzilor variază în funcție de model, țară și operator de telefonie.


Card SIM

Nano-SIM
Dual SIM disponibil numai în anumite regiuni


Camera principală

13 MP
ƒ/1.8 apertură
Stabilizare optică a imaginii (OIS)
Autofocus laser
Zero întârziere la declanșare
Bliț cu 2 LED-uri Color Correlated Temperature (CCT)
1.12μm pixel
Mod Professional
Quick Capture
Best Shot
Scanează coduri de bare, coduri QR și cărți de vizită
Integrat cu Google Photos și încărcare gratuită a imaginilor la rezoluție maximă timp de doi ani
Declanșator cu buton sau captură la orice atingere a ecranului
Zoom digital 8X
Mod rafală
Mod de noapte
Auto HDR
Procesare cu circuit închis
Panoramă
Reglare focus & expunere la atingere
Stabilizare video
1080p HD video (60 fps)
4K video (30fps)
Video Slow Motion
Video HDR (1080p și 4K)


Cameră față

5 MP
ƒ/2.2 apertură
Obiectiv ultra-angular
Bliț display
Bliț
1.4μm pixel mare pentru performanță în condiții de lumină scăzută
Mod de noapte automat
Programe de înfrumusețare
Mod Professional


Tehnologie Bluetooth®

Bluetooth versiunea 4.1 LE


Wi-Fi

802.11 a/b/g/n (2.4 GHz + 5 GHz)


Difuzoare/Microfoane

Difuzor frontal
4 microfoane


Captură video

1080p (60fps); 4K (30fps)


Servicii de localizare

A-GPS


Senzori

Cititor de amprente Accelerometru
Giroscop
Lumină ambientală
Giroscop
Efect de sală
Magnetometru
Proximitate


Culoare de bază

Negru cu detalii Lunar Grey, obiectiv frontal negru
Negru cu detalii Rose Gold, obiectiv frontal negru
Fine Gold, lentilă frontală albă
Argintiu, lentilă frontală albă
Argintiu, lentilă frontală neagră
Culorile disponibile pot varia

1 Toate datele referitoare la durata de viață a bateriei sunt aproximative și bazate pe profilul unei utilizări mixte standard. Profilul de utilizare mixtă se bazează pe dispozitivele Motorola pe rețelele 4G LTE cu acoperire excelentă și include atât utilizarea, cât și timpul de veghe. Pentru a obține o estimare a performanțelor bateriei, se aplică setările din fabrică profilului de utilizator mixt. Performanța reală a bateriei va depinde de mai mulți factori, inclusiv de intensitatea semnalului, de configurarea rețelei, de vârsta bateriei, de temperatura de funcționare, de funcțiile selectate, de setările dispozitivului și de utilizarea aplicațiilor vocale, de date și de alt tip.

2 Bateria trebuie să fie descărcată suficient; viteza de încărcare scade odată cu încărcarea. Încărcătorul este vândut separat pe anumite piețe.

3 Tehnologia avansată de nano-stratificare creează o barieră hidrofobă care protejează împotriva expunerilor moderate la apă, cum ar fi vărsări accidentale, picături sau ploaie ușoară. Telefonul nu este creat să fie scufundat în apă sau expus la apă presurizată sau alte lichide; nu este rezistent la apă.

4 Stocarea disponibilă pentru utilizator este mai mică datorită programelor software preîncărcate și poate fi schimbată datorită update-urilor de software.

5 Cardurile MicroSD sunt vândute separat. Este posibil ca transferul conținutului protejat de DRM pe card să nu fie posibil. Capacitatea maximă disponibilă este de 200 GB.

Anumite servicii, funcții și specificații ale produsului pot să depindă de rețea și să facă obiectul unor condiții și taxe suplimentare. Informațiile din acest document pot fi modificate fără notificare prealabilă. MOTOROLA și logoul stilizat M sunt mărci comerciale înregistrate ale Motorola Trademark Holdings, LLC. Android, Google și Google Play sunt mărci comerciale ale Google Inc. Toate celelalte mărci comerciale reprezintă proprietatea deținătorilor respectivi. © 2016 Motorola Mobility LLC. Toate drepturile rezervate.

Disponibilitate:
Ofertele, prețurile, specificațiile și disponibilitatea se pot modifica fără avertizare prealabilă.
Informații generale:
Lenovo nu se declară răspunzător de garanția produselor și serviciilor terțe.
Mărci înregistrate:
Lenovo, ThinkPad, ThinkCentre, ThinkStation și sigla Lenovo sunt mărci înregistrate ale Lenovo. Microsoft, Windows, Windows NT și sigla Windows sunt mărci înregistrate ale Microsoft Corporation. Ultrabook, Celeron, Celeron Inside, Core Inside, Intel, Intel Logo, Intel Atom, Intel Atom Inside, Intel Core, Intel Inside, Intel Inside Logo, Intel vPro, Itanium, Itanium Inside, Pentium, Pentium Inside, vPro Inside, Xeon, Xeon Phi și Xeon Inside sunt mărci înregistrate ale Intel Corporation în SUA sau/și în alte țări.
Baterie:
Aceste sisteme nu acceptă baterii contrafăcute, care nu sunt create sau autorizate de Lenovo. Sistemele vor continua să pornească, dar este posibil să nu încarce baterii neautorizate. Atenție: Lenovo nu își asumă responsabilitatea pentru performanța sau siguranța bateriilor neautorizate și nu oferă garanții pentru erorile sau daunele cauzate de utilizarea acestora.