3/5 [3 review-uri] | vezi review-uri | adauga un review
review-uri Sony Ericsson Xperia Play

punctaj obtinut din 3 review-uri
rating 3 din 5
functionalitate:
design:
calitate-pret:
utilizare:

zoom
 
inapoi

caracteristici principale

 • certificare Playstation
 • tastatura dedicata pentru jocuri
 • functionalitate hot-spot
 • aGPS
 • camera foto 5.1 Mpx
 • vezi toate caracteristicile
 
Android
stoc magazin online : stoc epuizat

descriere telefon

Candva fantezie. Acum realitate. Jocuri incredibile si telefon inteligent cu toate caracteristicile.

Gliseaza toate comenzile pentru Xperia PLAY si instaleaza-te in fata volanului unei masini de curse. Sau arunca-te intr-o lupta de strada. Acest telefon cu certificare PlayStation™ iti permite sa te afunzi in ce jocuri vrei. S-a terminat jocul? Xperia PLAY este un telefon inteligent super-eficient si complet echipat cu toate caracteristicile. Actualizeaza-ti statusul pe Facebook sau exploreaza aplicatii pe Android Market™.

Simte actiunea cu controalele de consola autentica - taste dedicate pentru jocuri, butoane laterale si joystick analogic senzitiv Si pentru a face experienta de joc completa, telefonul Xperia™ PLAY ofera un sunet stereo superb si suport pentru jocuri multiplayer.


Telefonul Xperia™ PLAY este primul telefon inteligent echipat cu Android™ si certificat PlayStation™. A fost dezvoltat pe baza expertizei Sony Computer Entertainment in domeniul jocurilor.

Multi-tasking. Wi-Fi. O interfata improspatata pentru utilizator si imbunatatiri ale tastaturii. Telefonul tau Xperia™ PLAY este echipat cu Android (Gingerbread), cea mai rapida versiune de Android din acest moment.

Aratati pe un televizor DLNA videoclipuri, fotografii si prezentari complete de diapozitive stocate pe telefonul dvs. Acum este mai simplu ca niciodata - fara cabluri sau proceduri foarte complicate de configurare. Pur si simplu conectati telefonul Xperia™ PLAY si televizorul la aceeasi retea wireless. Apoi porniti prezentarea de pe telefon. Vedeti, partajati, apreciati si comentati piese si fotografii pe Facebook™ direct din aplicatia de redare a muzicii sau din galeria dvs. Partajati si recomandati aplicatiile care va plac si exprimati-va aprecierea pentru muzica preferata. Chiar din aplicatia radio FM. Aflati ce recomanda prietenii dvs. folosind aplicatia Muzica si clipuri video.

Culori clare si grafica 3D precisa pentru jocuri: ecranul capacitiv multiatingere de 4" este controlat de un procesor grafic Snapdragon. Un hotel ieftin pentru pauza de weekend? Recenzii despre jocuri? Gaseste ce doresti pe Web cu Google Voice Search™. De asemenea, poti sa utilizezi vocea pentru a naviga, a trimite mesaje text si multe altele.

Camera digitala incorporata, cu vizor pe ecran, meniuri dedicate si interactiune directa cu caracteristici incluse pentru imagini si mesaje. Ai o pereche preferata de casti? Conecteaza-le la Xperia™ PLAY prin jackul audio de 3,5 mm. Utilizeaza Gmail pentru a obtine e-mailuri oriunde ai fi si chiar pentru a sincroniza mai multe conturi de e-mail. Te grabesti? Trimite un mesaj instantaneu prin Google Talk.

 

Jocuri incluse:

 • Star Battalion
 • Asphalt 6: Adrenaline
 • Bruce Lee Dragon Warrior
 • FIFA 10
 • The Sims 3
 • Crash Bandicoot
 • Tetris

rating utilizatori

punctaj obtinut din 3 review-uri
 
3/5 functionalitate
4/5 design
2/5
raport calitate-pret
3/5 experienta de utilizare
laurentiu  30-Sep-2011
sentiment de telefon - consola foarte bun, in special cel al controlului. -pret extrem de mare fata de performantele telefonului.- initial nu filma 720p dar de la ultimul update se poate, oricum calitatea nu exceleaza fata de concurenta- la aceeasi bani iti poti lua un citeste mai mult

accesorii compatibile

Card de memorie MicroSD 8GB Kingston
6,99 EUR
Spray curatare suprafete optice
2,99 EUR

continutul pachetului de vânzare

cablu USB
incarcator
kit maini libere
manual
card de memorie