Comunic fără griji cu partenerii mei de afaceri

Când ești antreprenor, fiecare alegere contează

E simplu să aleg abonamentul și telefonul pentru afacerea mea

Când ești antreprenor, la Orange e simplu să alegi abonamentul de care ai nevoie.

Afacerea ta e susținută de cea mai performantă rețea

Orange este rețeaua #1 în calitatea serviciilor de voce și internet mobil conform LCC International Inc

Orange Pro 7

Nelimitat
minute și SMS naționale și în roaming SEE
10GB
Internet național din care 1.96 GB în roaming SEE
200
minute internaționale
Orange Antivirus
10 GB spațiu în Orange Cloud
Orange TV Go:
  • acces 21 canale
  • internet nelimitat în aplicație

7€/lună

Alege smartphone-ul pe care-l dorești și îți recomandăm un abonament Orange Pro
care ți-l aduce la un preț accesibil.

Oferta de portare pentru mici întreprinzători

Vino cu numerele afacerii tale la Orange și ai dublu trafic de internet 4G pentru abonamentele Orange Pro cu telefon

Cauți cea mai bună ofertă pentru afacerea ta?

Fie că vrei să vii cu numerele la Orange sau ai nevoie de cea mai bună ofertă pentru afacerea ta, apelează un consultant Telesales Orange.

776
(apel gratuit din rețeaua Orange)
0374.44.7766
(apel taxabil)

Sau lasă-ne datele tale de contact și un consultant Telesales Orange te va suna în maxim 1 oră, de luni până vineri, între 9:00 și 18:00.


În plus, cu abonamentele Orange Pro primești acces la:

Cum activez un abonament Orange Pro?

Poți solicita un abonament Magazinul online, Orange shop, Orange store și la partenerii Orange.

Pentru informaţii suplimentare sună la 300, sau apel gratuit de pe telefonul tău Orange, la 021.203.77.77

Te interesează oferta și vrei să mergi în magazinele Orange?

Cu serviciul „Programare vizită în magazin”, câștigi timp prețios pentru că îți poți programa gratuit vizită în magazin. Consultantul Orange te va aștepta în ziua și la ora dorită, pentru a discuta despre oferta potrivită pentru afacerea ta.

Fie că vrei să vii cu numerele la Orange sau ai nevoie de cea mai bună ofertă pentru afacerea ta, apelează un consultant Telesales Orange.

  • 776 (apel gratuit din rețeaua Orange)
  • 0374.44.7766 (apel taxabil)


Sau lasă-ne datele tale de contact și un consultant Telesales Orange te va suna în maxim 1 oră, de luni până vineri, între 9:00 și 18:00.

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii

Trimite

Întrebări frecvente

Oferta este disponibilă pentru persoane juridice, antreprenori sau microîntreprinderi, în magazinele Orange sau online.
Oferta este disponibilă din 5 iunie până în 1 octombrie 2018.

Abonamentele Orange Pro au acces la roaming în Spațiul Economic European (SEE) și oferă posibilitatea de a utiliza resursele incluse (minute, SMS, MB) pentru comunicații în roaming inițiate și terminate în rețelele operatorilor din Spațiul Economic European, cu respectarea politicii de utilizare rezonabilă a serviciilor de roaming în SEE. Excepție fac resursele internaționale, care pot fi utilizate conform ofertei comerciale.

Spațiul Economic European (SEE) este compus în acest moment din statele membre ale Uniunii Europene, Islanda, Liechtenstein și Norvegia.

Politica de utilizare rezonabilă a serviciilor de roaming în Spațiul Economic European (SEE) constă în limitarea consumului serviciilor de date în roaming în SEE în conformitate cu prevederile Art. 4 din Regulamentul nr. 2016/2286. Limita se aplică la consumarea traficului de internet oferit de abonamentul Orange Pro luând în calcul inclusiv bonusurile din oferta comercială sau orice alte beneficii).

Orange Pro 47 este un abonament cu acces roaming în SEE și în restul lumii. Include un pachet de unități format din minute pentru apeluri efectuate, minute pentru apeluri primite și SMS-uri trimise, și un pachet de trafic de internet, resurse valabile lunar în roaming în Canada, China, Elveția, Israel, Moldova, Rusia, Serbia, SUA, Turcia și Ucraina.

Poți folosi minutele internaționale pentru apeluri către rețelele fixe și mobile din țări ale Uniunii Europene, SUA și Canada, cu excepția Estoniei, Letoniei, Lituaniei și a numerelor cu prefixele afișate pe www.orange.ro.

Beneficiile incluse în abonament nu se reportează. La activarea abonamentului acestea se alocă proporțional cu numărul de zile dintre data activării și prima dată de facturare.

Apelurile și SMS-urile către numere de interes public la nivel local (de ex: 19 xy) sau către numere cu tarif special, mai mare decât cel aferent apelurilor naționale (de ex: jocuri, concursuri, informații utile etc.) nu se scad din minutele și/sau SMS-urile incluse în abonament și/sau extraopțiuni, iar taríful aferent îl poți consulta aici.

Taxarea convorbirilor se face la secundă începând cu cel de-al doilea minut, primul minut fiind indivizibil.

Limita de utilizare rezonabilă a serviciilor în roaming se aplică pentru consumul resurselor de date incluse în abonamentul Orange Pro, calculându-se inclusiv bonusurile din oferta comercială sau orice alte beneficii.

Limita de consum date în roaming în SEE (calculată din resursele de date incluse în abonament și bonusuri cumulate)
Orange Pro 7 Orange Pro 17 Orange Pro 27 Orange Pro 47
1,96 GB 4,76 GB 7,56 GB 13,16 GB

Abonamentele Orange Pro 17, 27, 47 pot beneficia de o reducere lunară dacă pe contul de client exista minimum două abonamente Orange Pro 7,17, 27, 47, toate actívate sau prelungite pe o perioadă de 24 luni începând cu 5 iunie 2018. Reducerea se aplică pe toată durata în care se îndeplinesc condițiile anterior menționate.

În cazul în care nu mai sunt îndeplinite condițiile pentru acordarea reducerii, clientul va beneficia de condițiile standard ale abonamentului așa cum sunt prevăzute în contract (incluzând limita de date în roaming SEE).

Limita de consum date ăn roaming SEE este calculată la valoarea lunară a abonamentului Orange Pro după aplicarea reducerii, respectiv:

Limita date în roaming SEE, calculată la valoarea lunară micșorată a abonamentului prin aplicarea reducerii, pentru perioada în care abonamentul beneficiază de reducere:
Orange Pro 17 Cu reducere 2 euro 4.20 GB
Cu reducere 4 euro 3.64 GB
Orange Pro 27 Cu reducere 3 euro 6.72 GB
Cu reducere 6 euro 5.88 GB
Orange Pro 47 Cu reducere 4 euro 12.04 GB
Cu reducere 8 euro 10.92 GB

După terminarea resurselor, ținând cont de politica de utilizare rezonabilă a serviciilor de roaming în SEE, vei fi taxat astfel:

  • 200 MB/1 euro, pentru internet pe mobil național
  • Tarif standard conform rețelei apelate, pentru apelurile internaționale
  • tarifele standard de roaming în SEE sunt egale cu tarifele naționale standard pentru abonamentul curent. În restul lumii, se aplică tariful standard corespunzător țării vizitate.

Tarifele includ TVA.

Apelurile redirecționate și apelurile tip conferință în alte rețele sunt tarifate din primul minut conform tarifelor aferente fiecărui abonament, în timp ce apelurile în rețea nu sunt tarifate.

Serviciul de redirecționare apeluri și apelurile tip conferință nu sunt disponibile în roaming.

Abonamentele Orange Pro sunt pachete de servicii cu acces la roaming în SEE și au activat acest serviciu pentru Spațiul Economic European.
Pentru a beneficia de roaming și în restul lumii, înainte de a pleca din țară apelează 300 (Serviciul Clienți Business) și activează serviciul roaming pentru perioada dorită. În funcție de consumul și vechimea ta în rețea, e posibil să ți se solicite o plată în avans.
Pentru abonamentul Orange Pro 47, serviciul roaming este activat automat și îți oferă acces în toate țările.

Prețurile de achiziție ale telefoanelor variază în funcție de perioada contractuală aleasă pentru abonament, de 12 sau 24 de luni. Telefoanele funcționează doar în rețeaua Orange România.
Prețurile telefoanelor din ofertă sunt valabile la activarea sau prelungirea contractului cu abonamente Orange Pro pe 24 de luni.

Serviciile Orange Antivirus, Orange TV Go, Deezer, Asigurare pentru telefon și Orange Cloud se oferă bonus, în funcție de abonamentul ales.

*Traficul efectuat în aplicațiile incluse în pachet este nelimitat și gratuit atâta timp cât mai ai disponibil în pachet trafic de internet. Acest trafic, efectuat în roaming în SEE se scade din limita de consum pentru serviciile de date în roaming în SEE. După consumul resurselor de internet incluse în pachet, pentru traficul în aceste aplicații se va aplica tariful standard.

Cu Serviciul Orange Antivirus îți protejezi telefonul împotriva virușilor și a aplicațiilor rău intenționate. Serviciul este valabil doar pentru sistemul de operare Android.

Cu Orange TV Go vezi o selecție de canale TV și sute de filme, oriunde ai fi, pe telefon sau tabletă cu aplicația Orange TV Go disponibilă pentru Android și iOS sau pe calculator/laptop prin tvgo.orange.ro.

Cu Orange Cloud iți păstrezi într-un singur loc, în siguranță, pozele, videoclipurile, melodiile, fișierele, calendarul sau contactele și le accesezi oricând și oriunde.

Cu Asigurarea Basic îți poți asigura dispozitivul cumpărat de la Orange în caz de accident. Iar în abonamentul Orange Pro 47 ai inclusă această opțiune.

Cu Deezer ai acces la peste 53 de milioane de melodii pe calculator, tabletă și smartphone, oriunde ai fi. Serviciul Deezer este inclus în abonamentele Orange Pro 27 și Orange Pro 47.

Dacă abonamentul tău are serviciul de Asigurare pentru telefon, modem și tabletă inclus, pentru a beneficia de aceasta trebuie să semnezi cererea de aderare și certificatul de asigurare în maxim 30 de zile de la achiziția telefonului, în orice magazin Orange.

Ce trebuie să faci pentru a viziona canalele TV și filmele incluse în abonamentul tău:

  • creează-ți cont online cu numărul abonamentului Orange Pro pe orange.ro/contul-meu, dacă nu ai deja
  • descarcă aplicația Orange TV Go din Google Play sau App Store sau accesează de pe laptop site-ul tvgo.orange.ro
  • conectează-te folosind datele de autentificare ale contului tău Orange. De asemenea, în aplicația Orange TV Go te poți autentifica direct cu numărul de telefon al abonamentului tău Pro.

Prin beneficiul Movie Go Unlimited ai acces la peste 400 de filme și episoade, inclusiv la îndrăgitele animații Disney. Opțiunea se va activa automat la prima autentificare în aplicația Orange TV Go sau pe site-ul tvgo.orange ro cu datele contului Orange creat cu numărul abonamentului Orange Pro. La sfârșitul perioadei contractuale, beneficiul Movie Go Unlimited se va dezactiva automat.

Cu abonamentul tău Orange Pro ai acces la 21 de canale TV în aplicația Orange TV Go și pe tvgo.orange.ro: Kanal D, TVR 1, TVR 2, Național TV, TVR 3, TVR Internațional, Orange Info, Kiss TV, , RomâniaTV, Realitatea, N24 Plus, Look TV HD, Look Plus HD, Neptun TV, B1 TV, Favorit, Etno, Speranța TV, Taraf, Trinitas și VTV. In plus, cu Orange Pro 17, 27, 47 ai acces si la PRO TV HD, PRO X HD, PRO 2 HD PRO GOLD, PRO CINEMA, PRO TV INTERNATIONAL. Lista și numărul canalelor din selecția bonus se pot modifica oricând.

Promoțional, pe perioada contractuală, la activarea unui abonament Orange Pro, traficul pentru navigarea în aplicația Orange TV Go și pe tvgo.orange.ro, este nelimitat și gratuit atâta timp cât mai ai disponibil în pachet trafic de internet. Acest trafic, efectuat în roaming în SEE se scade din limita de consum pentru serviciile de date în roaming în SEE. După consumul resurselor de internet incluse în pachet, pentru traficul în aceste aplicații se va aplica tariful standard.

Găsești informații despre sistemele de operare compatibile aici.

Accesul la canalele și filmele din oferta Orange TV Go este permis doar de pe teritoriul României și doar pentru uzul personal; este interzisă utilizarea în spații publice sau punerea la dispoziția publicului de către abonații care dețin un abonament Orange Pro.

sus