Vizualizeaza cosul Finalizeaza
×
call Pentru detalii sună la
0374 300 300
Vezi pachetele și serviciile
disponibile la adresa ta
Verifică acoperirea

Dă tonul afacerii tale
cu oferte de nerefuzat

Smart TV 80 cm la 1€
cu Fibra 2300 + TV

Dă tonul afacerii tale
cu oferte de nerefuzat

Smart TV 80 cm la 1€
cu Fibra 2300 + TV

Love Oferta Februarie 2024

Pachete Orange Love pentru mici întreprinzători

Pachetele Orange Love pentru mici întreprinzători îți aduc toate serviciile pe o singură factură: internet fix, televiziune și voce mobilă. În plus, beneficiezi de acces în cea mai rapidă rețea și te bucuri de un portofoliu variat de soluții care îți sustin afacerea.

Filtrează

Abonat de
voce mobilă
Filtre active: Pachete recomandate Internet Televiziune

Vezi pachetele și serviciile disponibile la adresa ta

Extra-opțiuni

Dacă vrei să ai o experiență cât mai completă, adaugă și mai multe canale TV abonamentului tău de televiziune prin cablu.

Extra-opțiuni

Dacă vrei să ai o experiență cât mai completă, adaugă și mai multe canale TV abonamentului tău de televiziune prin cablu.

Întrebări frecvente

Oferta este valabilă pentru persoane juridice, mici întreprinzători și microîntreprinderi în perioada 6 februarie - 3 aprilie 2024, cu posibilitate de prelungire. Oferta este disponibilă doar pentru clienții Orange România si se aplică doar pentru clienții care activează un pachet nou de servicii cu contract pe 24 de luni și se aplică doar pentru clienții care activează un pachet nou de servicii cu contract pe 24 de luni.

Pentru a beneficia de prețul promoțional al televizorului, trebuie să activezi, până 3 aprilie 2024, un pachet nou de servicii cu Fibră 2300 și TV Premium, cu contract pe 24 de luni. Vei putea achiziționa televizorul numai după instalarea serviciilor de fibră și televiziune prin cablu, fie din magazin, fie solicitând livrarea prin curier. Pentru a putea beneficia de ofertă, este important să îi specifici consultantului Orange că dorești să beneficiezi de promoție la momentul semnării contractului pentru serviciul de internet prin fibră. Promoția se aplică, în limita stocului, pentru mărcile de televizoare LG 81 cm 32LQ631C0ZA și TCL 80 cm 32S5200X1, în funcție de disponibilitatea acestora. Imaginile sunt cu titlu de prezentare.Fiecare client va putea beneficia de această ofertă o singură dată, indiferent de numărul de linii de fibră instalate. Nu sunt eligibili pentru promoție clienții care au beneficiat de bonus de vechime în valoare de 15 euro/an petrecut în rețea.

O rețea mesh este un sistem interconectat de echipamente similare unui router, folosite pentru a crea o rețea Wi-Fi unică ce permite conexiuni extinse pe distanțe mai mari, prin pereți și alte obstacole care ar putea bloca semnalul Wi-Fi.

Dispozitivul Ultra Wi-Fi 6 Mesh este util dacă:

  • Ai o locuință cu o suprafață mai mare de 100 m pătrați, în formă de L sau cu etaj și dacă ai pereți groși
  • Ai observat zone fără semnal sau unde viteza în cadrul conexiunii Wi-Fi este mai mică
  • La rețeaua Wi-Fi se conectează un număr mare de device-uri

În funcție de specificul fiecărei locuițe, se pot instala de către tehnicienii Orange până la 3 dispozitive Ultra Wi-Fi 6 Mesh.

Cu Orange Love, te poți bucura de acces gratuit/fără costuri suplimentare la HBO & HBO Max timp de 12 luni dacă activezi abonamentul Premium de televiziune prin cablu sau prin satelit pe 24 de luni, până la 3 aprilie 2024. Acest beneficiu îți oferă acces la canalele HBO HD, HBO 2, HBO 2 HD, HBO 3, HBO 3 HD și la serviciul de video on demand HBO Max. La încheierea perioadei de gratuitate poți opta pentru păstrarea opțiunii HBO & HBO Max la prețul de 16 lei/lună sau poți alege să o dezactivezi. Oferta este disponibilă pentru clienții noi care activează abonamentul Premium de televiziune prin cablu sau prin satelit pe 24 de luni. Ai nevoie de un cont HBO Max. Pentru autentificare pe site-ul hbomax.com și în aplicația HBO Max în cadrul acestei promoții, te rugăm să urmezi instrucțiunile de aici. Se aplică Termenii & Condițiile 18+. Această ofertă nu poate fi cumulată cu alte oferte HBO Max.

Dacă activezi, pe 24 de luni, un pachet Orange Love care include abonamentul de televiziune prin cablu sau satelit Esențial, vei beneficia automat de opțiunea Orange Sport timp de 2 luni. Vei putea vedea, astfel, cele mai tari competiții sportive de pe canalele Orange Sport și Prima Sport. Dacă ești abonat de voce mobilă de la Orange, la finalul celor 2 luni incluse, vei primi un SMS în care vei fi anunțat că perioada promoțională se apropie de final și te vei putea dezabona prin SMS sau din contul tău MyOrange. Sau, dacă dorești, poți păstra opțiunea activă pentru numai 3 lei/lună. Dacă pachetul Orange Love achiziționat include abonamentul de televiziune Premium, atunci vei avea deja incluse toate canalele Orange Sport în grila ta de canale TV.

Pentru orice abonament de internet fix (prin fibră sau 4G) ai inclusă, pentru primele 2 luni, opțiunea Norton Security Online. Acestă opțiune îți oferă o licență de antivirus pe care o poți utiliza pe un dispozitiv la alegerea ta (PC, Mac, tabletă sau smartphone). Pentru activarea licenței va trebui să accesezi link-ul pe care îl primești prin SMS și/sau pe adresa de e-mail furnizată la momentul încheierii contractului de servicii fixe. După cele 2 luni incluse în abonament, vei fi anunțat prin SMS și/sau e-mail ca perioada promoțională se apropie de final. Vei putea să dezactivezi opțiunea (prin SMS sau din contul tău My Orange) sau să o păstrezi pentru 7 lei/lună, pentru a beneficia în continuare de protecție. Vezi aici mai multe detalii despre această licență.

Orice client existent sau nou, care se află în aria de acoperire a serviciilor de fibră prin tehnologia FTTH, poate activa pachetul Fibră 2300 și se poate bucura de viteze de până la 2100 Mbps download. Acest abonament oferă cel mai rapid internet din România disponibil la nivel național și include un router Wi-Fi 6 dedicat cu port de 2.5 Gbps și un echipament Ultra Wi-Fi 6 Mesh.

În cazul în care la adresa ta tehnologia disponibilă este de fibră optică, pachetul Orange Love se formează prin adăugarea la abonamentul de voce mobilă sau cartelă Orange PrePay cu o vechime de minim 12 luni a unui abonament de internet prin fibră și a serviciului de televiziune prin cablu de la Orange, pe o perioadă de 24 de luni.
De asemenea, poți activa un abonament de voce mobilă Fun / Smart/Orange Pro de minimum 8 euro, împreună cu serviciul de internet prin fibră și cel de televiziune prin cablu, pe o perioadă de 24 de luni.

Alegând un pachet Orange Love pentru 24 de luni, beneficiezi de reducerea pentru pachete fix-mobil pe toată durata contractului și de o extra-reducere suplimentară pe primele 6 luni. În plus, dacă ești abonat Orange, poți alege între reducerea suplimentară pe 6 luni și acordarea unui bonus de loialitate de până la 200 € pentru achiziția de device-uri.
Astfel, dacă activezi un pachet Orange Love cu internet prin fibră și televiziune prin cablu pe 2 ani, vei beneficia de o reducere de 30 de lei/lună pentru pachetele care includ 3 servicii (voce mobilă, fibră și TV prin cablu) și de 20 de lei/lună pentru pachetele care includ 2 servicii (voce mobilă și fibră sau fibră și internet prin cablu).

Reducerea pentru pachetele fix-mobil se acordă începând cu prima dată de facturare, dacă abonamentele de internet prin fibră și televiziune prin cablu se activează pe o perioadă minimă contractuală de 24 de luni. Reducerea pentru pachetele fix-mobil este dinamică și valabilă cât timp combinația de abonamente și servicii în baza cărora a fost oferită de Orange România este activă pe contul de client. Orice modificare de abonamente și servicii pe contul de client va duce automat la modificarea beneficiilor.
Bonusul de loialitate se alocă după instalarea serviciilor fixe sau la prima dată de facturare, în cazul schimbărilor de abonament de voce mobilă. Beneficiul se acordă pentru un singur număr de telefon al abonatului (cel cu cea mai mare vechime în rețea) și poate fi utilizat în termen de 24 de luni, pentru clienții care își prelungesc abonamentul, sau în termen de 30 de zile pentru cei care trec de la cartele PrePay la abonament

Activează un abonament de voce mobilă Fun / Smart Plus de minimum 6 euro sau Orange Pro de minimum 8 euro sau prelungește un abonament de voce mobilă de minimum 7 euro, împreună cu activarea unui abonament de internet prin fibră.
Reducerea de 10 lei de la prețul standard se acordă pentru fiecare serviciu inclus în pachet și se aplică în cazul contractelor încheiate pe 24 luni, atât pentru voce mobilă, cât și pentru internetul prin fibră.

Extra-reducerea pentru primele 6 luni se acordă abonaților Orange sau clienților noi care își activează, pe 2 ani, servicii de internet prin fibră și televiziune prin cablu. Abonații Orange pot opta fie pentru bonusul de loialitate, fie pentru extra-reducere. Cele două beneficii nu sunt compatibile

Bonusul acesta este valabil pentru abonații existenți Orange România persoane juridice, mici întreprinzători și microîntreprinderi și se acordă pentru vechimea în rețeaua Orange. Pentru a beneficia de reducerea aceasta, trebuie să activezi serviciile de fibră și TV prin cablu cu abonamentele Esențial sau Premium pe 24 de luni și să prelungești un abonament de voce mobilă existent la o valoare mai mare sau egală cu 7 euro/lună. Bonusul ia în considerare câte 10 eur/an vechime daca se activeaza Fibră 1000 ,5 eur/an vechime împreună cu Fibră 500 si 15 euro/an vechime împreună cu Fibra 2300, fiind calculat pentru o vechime maximă de 20 de ani. Bonusul se poate aloca o singură dată și este condiționat de existența unui abonament de voce sau internet mobil de minimum 7 €. Acest beneficiu poate fi folosit pentru achiziția de telefoane, accesorii și obiecte conectate.

Accesul la canalele și conținutul din oferta Orange sau opțiunile partenerilor este permis doar pe teritoriul României și doar pentru uz personal. Este interzisă utilizarea în spațiile publice sau punerea la dispoziția publicului de către abonații abonamentelor de televiziune prin cablu a canalelor din oferta Orange.

Dacă ai un abonament TV de la Orange România poți urmări canale TV incluse în abonamentul tău, filme și seriale pe telefon sau tabletă prin aplicația Orange TV Go, pe smart TV sau pe laptop pe tvgo.orange.ro.
Pentru aceasta, trebuie să asociezi abonamentul de televiziune cu un cont My Orange.
Vezi aici ce trebuie să faci pentru a realiza asocierea.

Prețurile în lei pot varia în funcție de cursul de schimb din ziua emiterii facturii. Prețurile serviciilor afișate pe site sunt obținute prin conversie la un curs de 5.2 lei/€.