×
Curs valutar Orange Money:
Curs valutar
Orange Money:
info

Orange Money își va schimba numele și identitatea pe 10 iulie 2024.
Odată cu această schimbare, se vor modifica și canalele pe care ne poți contacta: numerele de telefon, adresa de e-mail, site-ul, pagina de Facebook etc.
Vei afla aceste detalii începând cu 10 iulie 2024.

info

Orange Money își va schimba numele și identitatea pe 10 iulie 2024.
Odată cu această schimbare, se vor modifica și canalele pe care ne poți contacta: numerele de telefon, adresa de e-mail, site-ul, pagina de Facebook etc.
Vei afla aceste detalii începând cu 10 iulie 2024.

lista-furnizori-orange-money

Ziua de salariu
este în fiecare zi

Alegi între 2 și 12 rate fără
dobândă oriunde în lume,
la plăți de minimum 300 lei
prin cardul de credit

lista-furnizori-orange-money
lista-furnizori-orange-money
lista-furnizori-orange-money

Banii mei
călătoresc înapoi

Primești 7% bani înapoi și
asigurare de călătorie
cu pachetul Extra Travel
pe cardul de credit

lista-furnizori-orange-money
lista-furnizori-orange-money
lista-furnizori-orange-money

Pachetul
Extra Save

Primești 7% bani înapoi
la cumpărăturile din
supermarket din
țară sau străinătate

lista-furnizori-orange-money
lista-furnizori-orange-money

Loialitatea răsplătită la fiecare plată

Tranzactii cu cardul de debit sau de credit Orange Money

Extra puncte Orange Thank You pentru tranzactiile Orange Money:

 • De la 1 iulie 2021 se acorda:
  • cate 1 punct Orange Thank You pentru fiecare tranzactie cu cardul de debit Classic sau cel de credit Orange Money
  • cate 2 puncte Orange Thank You pentru fiecare tranzactie cu cardul de debit Platinum.
 • Pana la 30 iunie 2021 se acorda cate 1 punct pentru fiecare tranzactie Orange Money de tipul: alimentare cont, plata cu cardul Classic sau cel de credit, plata factura Orange sau de utilitati, reincarcare Orange PrePay, incasare in lei, transferuri in lei/valuta, aprobare credit My Reserve, sau cate 2 puncte pentru fiecare dintre aceste tranzactii efectuate de catre clientii care detin si card de debit Platinum.

Lunar poti primi pana la 50 puncte, iar valoarea punctelor poate ajunge până la 180 euro/ an, dacă le folosești la cumpărare telefon cu prelungirea abonament pe 24 luni din magazinul online Orange.

Catalog oferte Visa Premium

Deții un card de debit VISA Platinum emis de Orange Money

Programul Visa Premium reprezintă o nouă dimensiune a confortului. De la oferte premium până la privilegii naționale sau internaționale, totul e conceput să te încânte. Cheia pentru acest nou stil de viață este cardul tău Visa Platinum emis de Orange Money. Aceste oferte sunt supuse unor termeni și condiții. Poți accesa termenii și condițiile fiecărei oferte pe www.visa.ro/premium.

Actualizează-ți datele și poți câștiga 500 de lei, prin tragere la sorți

Actualizează-ți datele simplu și rapid în aplicația mobila Orange Money când data de valabilitate a CI a expirat și participă la tragerea la sorți pentru unul dintre cele 20 de premii în valoare de 500 de lei fiecare.

Dacă ai primit o invitație de actualizare a datelor și alegi să îți faci actualizarea în perioada campaniei, prin intermediul aplicației mobile Orange Money, intri automat în tragerea la sorți pentru unul dintre cele 20 de premii în valoare de 500 de lei fiecare. Poți consulta regulamentul campaniei aici.

Plătește cu Visa cu telefonul sau ceasul și poți ajunge la Jocurile Olimpice de la Paris

Ai șanse de câștig la fiecare plată cu telefonul, ceasul sau alt dispozitiv mobil, indiferent de valoare, efectuată in tara sau strainatate prin orice card Orange Money, de debit sau de credit, emis anterior sau în perioada campaniei. Mai multe tranzactii, mai multe sanse de câștig.

Poți câștiga prin tragere la sorți premiul constand intr-un pachet pentru 2 persoane de participare la ceremonia de deschidere a Jocurilor Olimpice de la Paris din 26 iulie 2024. În plus, poți alege plata între 2 și 12 rate cu 0% dobândă, pentru orice plată de minimum 300 de lei cu cardul de credit Orange Money. Pentru a alege numarul de rate, intră în aplicatia Orange Money imediat după efectuarea plății. Poți consulta regulamentul campaniei aici.

Plateste online cu cardul Visa de Black Friday si poti castiga 5.000 Euro

Ai șanse de câștig la fiecare plată online, indiferent de valoare, efectuată prin orice card Orange Money, de debit sau de credit, emis anterior sau în perioada campaniei. Mai multe tranzactii online, mai multe sanse de câștig.

Poți câștiga prin tragere la sorți unul din cele 4 premii in valoare fiecare de 5.000 Euro, la orice plată efectuată online cu un card VISA Orange Money de debit sau credit. În plus, poți alege plata între 2 și 12 rate cu 0% dobândă, pentru orice plată de minimum 300 de lei cu cardul de credit Orange Money. Pentru a alege numarul de rate, intră în aplicatia Orange Money imediat după efectuarea plății.
Poți consulta regulamentul campaniei aici.

E timpul să fiu în câștig

Poți câștiga 15.000 euro prin tragere la sorți, dacă plătești taxele și impozitele cu orice card Orange Money de la VISA, până pe 31 martie.

Plata se face simplu, sigur si rapid, fie ca alegi sa achiti online pe ghiseul.ro sau fizic, la administratiile locale, cu telefonul, cardul sau ceasul.
Mai mult, pentru orice plata de minimum 300 de lei cu cardul de credit Orange Money, poti alege sa rambursezi suma intre 2 si 12 rate cu 0% dobanda, la alegerea ta, direct in aplicatia Orange Money, imediat dupa efectuarea platii.
Consultă regulamentul campaniei aici.

Plătește cu Visa în siguranță și ai doar de câștigat!

Ai șanse de câștig la orice plată, indiferent de valoare, efectuată prin orice card Orange Money, de debit sau de credit, emis anterior sau în perioada campaniei.

Poți câștiga prin tragere la sorți marele premiu, un autoturism electric KIA, la orice plată efectuată online sau în magazine fizice, cu un card VISA Orange Money de debid sau credit. În plus, poți alege plata între 2 și 12 rate cu 0% dobândă, pentru orice plată de minimum 300 de lei cu cardul de credit Orange Money. Pentru a alege ratele, intră în aplicatia Orange Money imediat după efectuarea plății.
Poți consulta regulamentul campaniei aici

Cu Orange Money și SanoPassFIT ai acces gratuit la Fitness

Utilizatorii SanoPass care își activează un card de credit Orange Money până la 31 octombrie 2022.

Primii 200 de utilizatorii SanoPass, cu vârsta între 22 și 75 de ani, cu domiciliul/reședința în România beneficiază garantat de un abonament SanoPass Fit cu o valabilitate de 6 luni daca:

 • Nu au card de credit Orange Money deschis înainte de începerea campaniei
 • Accesează link-ul campaniei din pagina www.companii.sanopass.ro/orange-money sau direct din aplicația SanoPass
 • Inițiază o solicitare de emitere a cardului de credit din aplicația Orange Money în perioada campaniei
 • După aprobarea solicitării, folosesc cardul pentru cel puțin o tranzacție de plată de minimum 50 lei, la POS sau pe Internet (sunt excluse tranzacțiile efectuate pentru cazinouri, pariuri, alimentarea altor conturi de plati prin intermediul cardului de credit Orange Money) până la data de 11 noiembrie 2022 (inclusiv).

Utilizatorii eligibil vor primi prin SMS în maxim 24h de la efectuarea tranzacției, un cod de activare al premiului, ce poate fi folosit în aplicația SanoPass.

Sunt eligibil atât utilizatorii vechi, cât și cei noi ai SanoPass și Orange Money (dacă nu au deținut card de credit anterior perioadei campaniei).

Aditional, Organizatorul 2 oferă cash-back/bani inapoi de 20% din valoarea tranzactiei (până la limita de 600 RON) pentru fiecare tranzacție efectuata de către deținătorii de carduri de credit Orange Money în Ecosistemul SanoPass (Carduri de credit obtinute in Perioada Campaniei si activate pana pe data de 11 noiembrie 2022 inclusiv). Cash-back-ul se va vira in contul din care a fost efectuata tranzactia, in termen de cel mult 48 ore de la realizarea tranzactiei. Cashback-ul în valoare de 20% va fi disponibil exclusiv în aplicația SanoPass, pentru toate cardurile de credit Orange Money, până pe 31 decembrie 2022.

Regulamentul campaniei poate fi consultat aici

Plătește taxele și impozitele în 24 rate fără dobândă cu cardul de credit Orange Money și poți câștiga 10.000 euro

Tranzacțiile de plată pentru impozit local sau taxa locala cu orice card Visa Orange Money, emis anterior sau în perioada campaniei.

Plătește online sau fizic cu orice card Visa Orange Money în perioada promoției și poți câștiga, prin tragere la sorți, marele premiu în valoare de 10.000 de euro. In plus, pentru orice plata de minimum 300 de lei cu cardul de credit Orange Money, poti alege sa rambursezi suma intre 2 si 24 rate cu 0% dobanda, la alegerea ta, direct in aplicatia Orange Money, imediat dupa efectuarea platii.
Regulamentul campaniei poate fi consultat aici

Recomand și câștig

Utilizatorii Orange Money care recomandă serviciile unor noi utilizatori, iar aceștia le accesează până pe 31 martie 2022.

Primești bonus 150 lei, pentru fiecare recomandare Orange Money pe care o faci prietenilor, în urma căreia aceștia:

 • își deschid cont Orange Money până pe 13 martie 2022
 • activează un card de debit sau de credit Orange Money până pe 13 martie 2022
 • utilizează cardul de debit sau de credit Orange Money pentru o tranzacție de minimum 50 lei, la POS sau pe internet sau pentru o plată de factură sau un transfer valutar, până pe 31 martie 2022

Participantul va putea distribui prin canale virtuale link-ul unic de acces către descărcarea aplicației. Link-ul unic de acces se regăsește in aplicația Orange Money/Meniu/Recomandă Orange Money.

Bonusul se alocă doar pentru utilizatori noi care au minimim 18 ani.

Bonusul va acorda în zilele de 21 februarie, 28 februarie, 7 martie, 14 martie, 21 martie, 28 martie și 4 aprilie pentru conturile ce îndeplinesc condițiile de participare din săptămâna anterioară.

Regulamentul campaniei poate fi consultat aici

Prima plată e cu răsplată

Doar pentru cei care își deschid cont din aplicația Orange Money în perioada ofertei.

Bonusul se alocă automat, după deschidere cont Orange Money din aplicatia mobila, daca sunt indeplinite conditiile de mai jos, astfel:

 • Primești bonus 50 lei după prima plată in valoare de minim 50 lei cu cardul de debit (prin card fizic, virtual, smartphone sau smartwatch), în magazine sau pe internet,
 • Primești bonus 50 lei după prima plată in valoare de minim 50 lei cu cardul de credit (prin card fizic, virtual, smartphone sau smartwatch), în magazine sau pe internet,
 • Primești bonus 50 lei după prima plată de factura (indiferent de tip) in valoare de minim 50 lei, utilizand meniul ‘Plată furnizori’ din aplicatie.

Ai la dispoziție 30 zile de la deschiderea contului din aplicație să faci aceste tranzacții și să primești așadar pană la 150 lei bonus! Ofertă adresată clienților noi; bonusul total de pană la 150 lei se acordă o singură dată, pe client, pe perioada campaniei.

Fiecare reîncărcare e motiv de sărbătoare

Reîncărcările de cartela Orange PrePay inițiate în perioada campaniei, în valoare minimă de 1 euro credit sau cu o opțiune de minimum 1 euro credit și pentru care s-a exprimat consimţământul de ȋnscriere, gratuit prin intermediul numărului scurt *100#, ramura Tombola PrePay.

Reîncarcă cel puțin o dată în perioada campaniei cartela Orange PrePay cu minimum 1 euro credit sau cu o opțiune de minimum 1 euro credit si poți câștiga saptamanal unul dintre cele 10 premii în valoare de 1000 de euro fiecare, contravaloarea in lei în contul Orange Money sau unul dintre cele 100 de telefoane Oppo Reno6 5G.

Poți face reîncărcări PrePay simplu și rapid direct din aplicația Orange Money. Înscrie-te gratuit în tombolă la numărul *100#, ramura Tombola PrePay.

Regulamentul campaniei poate fi consultat aici

Cu VISA faci ușor surprize celor dragi

Tranzacțiile de plată, indiferent de valoare, efectuate prin orice card Orange Money, de debit sau de credit, emis anterior sau în perioada campaniei.

Plătește online sau fizic, folosind cardul tău, smartphone-ul sau smartwatch-ul în perioada promoției și poți câștiga, prin tragere la sorți, unul din premiile săptămânale de 1.000 de euro sau marele premiu, în valoare de 10.000 de euro. Așadar, mai multe plăți aduc mai multe șanse de câștig în tragerile la sorți săptămânale.
Regulamentul campaniei poate fi consultat aici

10x100 € lunar prin tragere la sorți la transferuri valutare din aplicație

Transferuri în valută, de minimum 480 RON (echivalent), inițiate prin aplicatia mobilă Orange Money, meniul Transferuri în valută, în perioada campaniei, din contul de monedă electronică deschis la Orange Money, către coduri IBAN/conturi diferite.

Fiecare tranzacție eligibilă cu valoarea de minimum 480 RON inițiată într-unul din intervalele lunare (așa cum sunt acestea definite în regulamentul campaniei), către conturi/coduri IBAN diferite, participă automat la tragerea la sorți aferentă intervalului lunar în care a fost inițiată. Așadar, mai multe tranzacții aduc mai multe șanse de câștig în tragerile la sorți. Însă, mai multe tranzacții initiate către același beneficiar ( același număr de cont / cod IBAN ) reprezintă o singură șansă în concurs. Un platitor poate câștiga maximum un premiu la fiecare tragere la sorți. Regulamentul campaniei poate fi consultat aici

1000 € zilnic prin tragere la sorți, pentru plăți cu cardul

Fiecare tranzacție de plată în valoare de minimum 10 de lei, efectuată prin orice card Orange Money, de debit sau de credit, emis anterior sau în perioada campaniei îți poate aduce 1.000 euro zilnic prin tragere la sorți.

Fiecare tranzacție eligibilă cu valoarea de minimum 10 lei efectuată în perioada campaniei, participă automat la tragerea la sorți corespunzătoare zilei campaniei în care a fost efectuată. Un utilizator de card poate participa la toate tragerile la sorți zilnice, dacă a efectuat tranzacții eligibile în fiecare zi, însa poate câștiga un singur premiu în perioada campaniei.

Așadar, mai multe plăți zilnice aduc mai multe șanse de câștig în tragerile la sorți zilnice. Regulamentul campaniei poate fi consultat aici

Da restart pasiunilor tale!

Tranzacțiile de plată, indiferent de valoare, efectuate prin cardul de debit Visa Platinum Orange Money, emis anterior sau în perioada campaniei.

Plătește online sau fizic, folosind cardul tău, smartphone-ul sau smartwatch-ul în perioada promoției și poți câștiga, prin tragere la sorți, unul din premiile săptămânale de 5.000 de eur. Așadar, mai multe plăți aduc mai multe șanse de câștig în tragerile la sorți săptămânale. Regulamentul campaniei poate fi consultat aici https://www.visa.ro/promotii/premium2021.html

Orange Money premiaza cei mai buni Ciclisti romani la Turul Romaniei 2021

Clienti Orange Money, clasati intre primii 10 sportivi in Clasamentul final al Sportivilor Romani din cadrul cursei de ciclism rutier Turul Romaniei 2021, conform www.turulromaniei.ro, categorie la care castigatorul primeste Tricoul Albastru.

Clienti Orange Money, clasati intre primii 10 sportivi in Clasamentul final al Sportivilor Romani din cadrul cursei de ciclism rutier Turul Romaniei 2021, conform www.turulromaniei.ro, categorie la care castigatorul primeste Tricoul Albastru, vor primi urmatoarele premii:

 • Locul 1: 3.500 lei
 • Locul 2: 3.000 lei
 • Locul 3: 2.500 lei
 • Locurle 4-10: 2.000 lei fiecare

Sumele aferente premiilor vor fi acordate in contul Orange Money deschise pe numele castigatorilor. Regulamentul campaniei poate fi consultat aici

Distracția e mereu câștigătoare
PrePay

Reîncărcarile sau activarile cartelei Orange PrePay cu opțiune in valoare de minimum 5 € credit.

Activează sau reîncarcă cu o opțiune PrePay de minimum 5 € credit și poți câștiga prin tragere la sorți un smartphone OPPO Reno5 Lite, o brățară de fitness OPPO Band sau 500 lei în contul Orange Money.
Poti face reincarcari PrePay simplu si rapid direct din aplicatia Orange Money.
Înscrie-te gratuit în tombolă la numărul *100#, ramura "Tombola PrePay".
Regulamentul campaniei poate fi consultat aici

Cumpărăturile cu VISA îți pot aduce premii de mii de euro

Tranzacțiile de plată, indiferent de valoare, efectuate prin orice card Orange Money, de debit sau de credit, emis anterior sau în perioada campaniei.

Plătește online sau fizic, folosind cardul tău, smartphone-ul sau smartwatch-ul în perioada promoției și poți câștiga, prin tragere la sorți, unul din premiile săptămânale de 1.000 de euro sau marele premiu, în valoare de 10.000 de euro. Așadar, mai multe plăți aduc mai multe șanse de câștig în tragerile la sorți săptămânale. Regulamentul campaniei poate fi consultat aici

Bonus 50 lei pentru deschiderea unui cont și tranzacții, în aplicație

Doar pentru cei care își deschid cont în aplicația Orange Money în perioada ofertei.

Bonusul se alocă după realizarea a două plăti de tipul:

 • plată cu cardul de debit sau de credit la comercianți sau pe internet (după decontare)
 • plată factură (indiferent de tip)
 • reîncărcare PrePay Orange
 • transfer în lei sau în valută

în valoare cumulată de 50 lei în primele 3 luni de la deschiderea contului Orange Money.

Plătești și câștigi cu cardul tău

Fiecare tranzacție de plată în valoare de minimum 25 de lei, efectuată prin orice card Orange Money, de debit sau de credit, emis anterior sau în perioada campaniei îți poate aduce 1.000 euro prin tragere la sorți.

Fiecare tranzacție eligibilă cu valoarea de minimum 25 lei efectuată în perioada campaniei și decontată până la 31 mai 2021, participă automat la tragerea la sorți corespunzătoare zilei campaniei în care a fost efectuată. Un utilizator de card poate participa la toate tragerile la sorți zilnice, dacă a efectuat tranzacții eligibile în fiecare zi, însa poate câștiga un singur premiu în perioada campaniei.
Așadar, mai multe plăți zilnice aduc mai multe șanse de câștig în tragerile la sorți zilnice. Regulamentul campaniei poate fi consultat aici

Membru fondator Orange Money

Deții un card de debit Visa Classic emis de Orange Money.

Aplici până pe 31 martie 2021 pentru un card de debit Visa Classic, devii Membru Fondator Orange Money și ai 0 lei comision de administrare și retrageri ATM gratuite oriunde în lume, pe toată perioada contractuală.

Plăți câștigătoare

Dacă ai card de debit sau de credit primești înapoi 10 lei la fiecare 5 plăți cu cardul Orange Money, fiecare de minimum 25 lei, efectuate la comercianți (utilizand card/telefon/ceas) sau pe internet până la 14 martie 2021.

Poți primi înapoi maximum 50 lei/card pentru toate plățile realizate în perioada ofertei.
Dacă ți-ai făcut card de debit înainte de 15 decembrie și nu ai efectuat încă nici o tranzacție, primești în plus 10 lei înapoi pentru prima plată, ca răsplată de bun-venit.

E nevoie ca plata să fie de minimum 25 lei.
Banii sunt returnați în contul digital Orange Money în maximum 10 zile lucrătoare de la încheierea ofertei.

35% reducere One Day Check up Regina Maria

 • - Accesează reginamaria.ro/oneday
 • - Selectează pachetul One Day Check-up Elite
 • - Trimiți un email către oneday@reginamaria.ro unde menționezi că ești client Orange Money și dorești oferta One Day Check-up.
 • - Vei fi contactat în 48 ore de către un consilier Regina Maria pentru detalii sau programare.
 • - Plătești la caseria Regina Maria, la efectuarea investigațiilor, cu cardul Orange Money.

25% reducere abonamente individuale de sănătate Regina Maria

 • - Accesează reginamaria.ro/voucher
 • - Selectează orice abonament invidiual de sănătate Regina Maria pentru adulți sau pentru copii
 • - Folosește codul voucherului ORGMNYRM25
 • - Plătește cu aplicația Orange Money prin transfer IBAN

10% reducere pentru cazare la Ana Hotels

Posesorii de card de debit Orange Money

10% reducere pentru cazare la Hotelul Crowne Plaza

Posesorii de card de debit Orange Money

 • - Accesează link-ul hotelului pentru a face rezervare: www.crowneplaza.com/bucharest
 • - introdu codul voucherului 786898499 în câmpul 'CORPORATE ID'
 • - plătește cu cardul de debit Orange Money

25 lei în plus, la valoarea voucherului cumpărat

Reducerea se aplică la plata cu cardul de debit Orange Money, virtual sau fizic.

 1. Intră pe cadou.ialoc.ro și alege afacerea pe care vrei să o susții
 2. Cumpără un voucher sau mai multe în valoare minimă de 100 lei cu cardul tău Orange Money
 3. Primesti în plus un voucher cadou de 25 lei
 4. Ai timp un an de zile să îți consumi voucherul(ele) la afacerea pe care ai ales să o susții.

Reduceri la abonamentele Worldclass

Reducerea se aplică la plata cu cardul de debit Orange Money, virtual sau fizic.

 1. Accesezi link-ul dedicat posesorilor de card Orange Money: Worldclass Orange Money
 2. Introduci primele 6 cifre ale cardului tău Orange Money
 3. Te autentifici în contul tău Worldclass sau iți creezi unul
 4. Alegi abonamentul dorit din secțiunea 'Cumpără abonament'
 5. Faci plata cu cardul tău virtual sau fizic Orange Money

10% înapoi în cont la plata facturilor Orange și reîncărcările PrePay

Efectuează plăți facturi Orange și reîncărcări PrePay Orange prin aplicația Orange Money

Primești 10% din valoarea facturilor Orange sau a reîncărcărilor Orange PrePay (în limita a 40 lei/lună), prin aplicația Orange Money (meniul ‘Plată furnizori’ sau ‘Reîncarcare Prepay’), dacă efectuezi în fiecare lună calendaristică:

 • minim 2 plăți cu cardul Orange Money (la comercianți sau pe internet)
și
 • ai alimentări ale contului de minim 500 lei în luna respectivă
Suma se primește inapoi în cont în primele 10 zile lucrătoare din următoarea lună calendaristică.

Beneficii premium la plaja în Mamaia

Deții un card de debit VISA Platinum emis de Orange Money

Plătește cu cardul Platinum în Mamaia la plaja The beach by Shut Up! și te vei bucura de:

 • 50% reducere la perne și șezlonguri
 • 20% reducere pentru comenzile din bar

Pentru o experiență mai relaxata și rapidă, plătește direct cu telefonul sau ceasul.

4 GB net bonus

Doar pentru cei care dețin un abonament Orange și deschid cont în aplicația Orange Money

Descarcă aplicația, activează-ți contul Orange Money și primești 4GB net bonus.

 • Bonusul se alocă automat după deschiderea contului și are valabilitate 1 lună + prorată
 • Traficul alocat drept bonus se consumă înaintea traficului inclus în abonament
 • Traficul de internet alocat drept bonus și neconsumat nu se reportează de la o lună la alta

Reducere de până la 12% pentru călătorii cu Qatar Airways

Posesorii de card de debit Orange Money

 1. Alege destinația dorită pe qatarairways.com/ro
 2. Alege datele de călătorie.
 3. Folosește codul promoțional ORANGEMONEY în căsuța dedicată.
 4. Apasă pentru căutare zboruri.
 5. Plătește folosind cardul tău Orange Money.

Până la 100 lei înapoi în cont garantat și 10 premii x 1000 €

Posesorii de carduri de debit Orange Money, Visa Classic sau Platinum, care efectuează tranzacții contactless la POS prin intermediul unui telefon, ceas sau orice tranzacție online cu cardul.

 • Fiecare a 10-a plată îți aduce garantat 25 lei în contul Orange Money. În total, în perioada campaniei, poți primi maximum 100 lei.
  Premiul se acordă după încheierea campaniei, până la 31 martie 2020.
 • Fiecare plată te înscrie în tragerea la sorți pentru premiul cel mare de 1000 €. În total vor fi 10 premii a câte 1000 €.
Regulamentul campaniei poate fi consultat aici.

2 excursii la Paris și câte 1.000€ bani pentru cumpărături

Posesorii de card de debit Orange Money care efectuează cel puțin o tranzacție de plată prin Apple Pay prin intermediul iPhone sau Apple Watch în perioada promoției.

Fiecare tranzacție de plată cu iPhone si Apple Watch efectuată în perioada promoției, reprezintă o înscriere la tragerea la sorți pentru una dintre cele 2 calatorii la Paris pentru doua persoane in valoare de 2.000€ plus cate 1.000€, bani de buzunar direct in contul cu card Orange Money.

100€ reducere pentru iPhone cu abonament nou/prelungire 24 luni

Achiziție iPhone din online sau într-un magazin Orange pentru abonamentele noi Orange Me pe 24 de luni sau la prelungirea unui abonament Orange Me pe 24 de luni.

20€ reducere pentru orice Apple Watch

Achiziție Apple Watch din online sau într-un magazin Orange

20% reducere pentru smartwatch NFC Fitbit/Garmin

Achiziție smartwatch Fitbit Ionic, Fitbit Versa sau Garmin Vivoactive3 Music din online sau într-un magazin Orange

50 lei reducere la cumpărături de minimum 350 lei în magazinele Intersport

Valabil la cumpărături în magazinele Intersport, de minimum 350 lei, cu cardul de debit Orange Money, Classic sau Platinum. Oferta nu este valabilă pentru cumpărăturile din magazinul online Intersport.

 
orange-money-aplicatia

Descarcă aplicația și beneficiază de produsele Orange Money

 • Deschizi cont în câteva minute
 • Transferi bani și efectuezi plăți instant
 • Soliciți un card de debit în aplicație
Descarcă aplicația Orange Money

Îți place ceea ce facem și dorești să rămâi la curent cu noutățile

Sediul Orange Money IFN SA: Clădirea Europa House, Etaj 7, Bd. Lascăr Catargiu nr. 47-53, București, Sectorul 1

Serviciul Orange Money este furnizat pana la data de 11 ianuarie 2024 (inclusiv) de Orange Money IFN SA şi autorizat de Banca Naţională a României. Orange Money IFN SA este înregistrată cu nr. IEME - RO - 003 - / 21.12.2015 în Registrul Instituţiilor Emitente de Monedă Electronică gestionat de BNR. Incepand cu 12 ianuarie 2024 Serviciul Orange Money este furnizat de Alpha Bank Romania SA. Alpha Bank Romania SA este înregistrată în Registrul instituțiilor de credit al Băncii Naționale a României sub nr. RB-PJR-40-022 din data de 18.02.1999