Vizualizeaza cosul Finalizeaza
×
Orange Love

Mai ușor ca niciodată
să-i spun te iubesc

Trimite-i sunetul inimii tale prin aplicația My Orange
și primiți fiecare net cadou.

Mai ușor ca niciodată
să-i spun te iubesc

Trimite-i sunetul inimii tale prin aplicația My Orange
și primiți fiecare net cadou.

Intră în My Orange

Descarcă aplicația My Orange

My Heartbeats

Cum trimit bătăile inimii?

1

Descarcă sau actualizează aplicația My Orange din Google Play sau App Store.

2

Intră în secțiunea My Heartbeats apoi urmează instrucțiunile.

3

Introdu numărul de telefon al persoanei dragi.

My Heartbeats

Cele mai frumoase surprize vin în pereche

Fibră + TV de la 8 €/lună

Cele mai frumoase surprize vin în pereche

Fibră + TV la 8 €/lună

Întrebări frecvente

Promoția se desfășoară între 4 februarie 2020 și 16 martie 2020. Termenii și condițiile de utilizare a aplicației sunt disponibile aici.

Orice persoană fizică, abonat Orange sau utilizator de cartelă activă Orange PrePay poate trimite bătăile inimii folosind aplicația My Orange de pe un smartphone pentru a primi un bonus de date.

Bătăile inimii se pot trimite și dacă nu ești client Orange, prin aplicația My Orange, dar nu vei primi bonusul de date.

Fiecare bătaie de inimă se transformă în 100 MB de internet pe mobil atât pentru utilizator, cât și pentru persoana iubită. Astfel, la un puls de 80 de bătăi pe minut, fiecare primește 8 GB.

Bonusul de internet se alocă pentru primele 3 trimiteri din aplicație, atât pentru tine, cât și pentru persoana căreia i-ai trimis declarația ta de dragoste. Completează formularul cu datele tale de contact și poți trimite bătăile inimii tale către alte 3 persoane pentru a primi alți 300 MB pentru fiecare bătaie de inimă.

Bonusul de internet se va activa în maxim 24 de ore de la trimiterea și primirea bătăilor de inimă, iar la alocarea acestuia se va primi un SMS de informare.

Traficul de internet este național, se consumă înaintea traficului inclus în abonament sau opțiunea PrePay și are valabilitate o lună de facturare plus prorată, în cazul abonaților, sau 30 de zile, în cazul utilizatorilor PrePay. Valabilitatea se stabilește de la ultima alocare în cazul bonusurilor multiple.

Poți beneficia de maxim 200 GB trafic de internet bonus prin intermediul secțiunii My Heartbeats, pe perioada campaniei.