Loialitatea se învață
în fiecare zi

Loialitatea se învață în fiecare zi

Internet 4G nelimitat

Timpul petrecut alături de Orange îţi aduce beneficii pe măsură. Fiecare an în rețea este răsplătit cu câte o lună de internet 4G nelimitat.

De exemplu, dacă eşti de 10 ani client Orange, primeşti 10 luni de internet nelimitat, la prelungirea unui abonament sau trecerea cartelei PrePay la un abonament din oferta curentă.

Fiecare an petrecut în rețeaua Orange

+

Trecerea la noile abonamente Orange Me

sau

Trecerea de la cartela PrePay la un abonament

=

Câte o lună de internet 4G nelimitat

Prima activare a bonusului este automată, iar pentru lunile rămase reactivarea se poate face din contul tău Orange sau la *100#, după terminarea bonusului anterior.

Întrebări frecvente

Oferta este disponibilă în perioada 3 aprilie – 5 septembrie 2017.

Pentru a beneficia de internet 4G nelimitat trebuie să:

  • Ai deja un abonament Orange Me sau Orange Net şi să îl schimbi cu unul din oferta curentă de minim 8€, pe 24 de luni. Excepție face abonamentul Orange Me 7 din oferta Senior.
  • Schimbi cartela ta PrePay cu un abonament Orange Me pe 24 de luni.

Astfel vei beneficia de câte o lună de internet nelimitat pentru fiecare an petrecut în rețea, pe care le alegi tu în funcție de nevoile tale de consum.

Prima activare de internet 4G nelimitat este automată și bonusul va fi disponibil imediat după activarea abonamentului sau la intrarea în vigoare a schimbării de plan tarifar. Pentru lunile rămase, activarea se poate face din contul tău Orange sau la *100#, după terminarea bonusului anterior. Îți poți crea un cont Orange online https://www.orange.ro/myaccount/ sau în aplicația mobilă Contul meu din App Store sau Google Play.

Bonusul este valabil 30 de zile de la activare, iar traficul de internet nelimitat este național, poate fi utilizat numai pe teritoriul României și nu poate fi consumat în Roaming.

Bonusul este individual; în cazul formării unui grup Orange Share, numerele care nu beneficiază de bonusul de internet nelimitat vor putea utiliza la comun traficul standard din abonamentele și opțiunile active, precum și bonusurile din ofertele Orange Share sau Orange Family.

sus