Copilul meu este în siguranță pe net

Orange Content Lock

 • Control parental pentru smartphone
 • Monitorizare și filtrare conținut

Cu Orange Content Lock copilul tău este în siguranță pe internet, pentru că monitorizezi și filtrezi conținutul la care acesta are acces pe telefon sau tabletă și îl protejezi atunci când accesează pagini de internet, aplicații și jocuri din online. Serviciul este disponibil pentru telefoanele cu Android, prin aplicația cu același nume.

Astfel, cu ajutorul aplicației pentru control parental pentru smartphone vei fi mai bine pregătit pentru a îndruma primii pași ai copilului tău în mediul online.

Beneficii

Activează oferta Smart Junior pe cartela ta Orange Prepay, apoi instalează aplicația Orange Content Lock, iar cu ajutorul funcțiilor incluse îi poți proteja pe cei mici atunci când accesează conținutul online:

 • Monitorizezi și filtrezi apeluri, SMS-uri, funcții ale telefonului și pagini de internet
  Cu această funcție poți monitoriza și bloca anumite contacte din agenda telefonului, aplicații sau pagini web, asigurând navigarea pe internet în deplină siguranță. Modificările sunt valabile în 20 de minute de la efectuarea acestora. Momentan, poți monitoriza doar activitatea din browserul implicit Android și browserul Chrome. De asemenea, poți alege blocarea instalării altor browsere pe telefon sau tabletă.
 • Supraveghezi activitatea pe Facebook
  Vei fi la curent cu orice, de la cereri noi de adăugare prieteni, comentarii, poze și filmulețe, la modificări asupra setărilor de confidențialitate.
 • Primești rapoarte și alerte
  Poți seta alerte prin care să monitorizezi mai bine activitatea copilului tău și, de asemenea, ai posibilitatea să primești rapoarte periodice cu activitățile desfășurate de copilul tău pe telefon.
 • Setezi intervale de timp pentru accesul la internet
  Prin această funcționalitate limitezi accesul la internet sau Facebook, pentru că stabilești intervalele orare în care copilul tău poate naviga pe internet.

Totul cu 1,44 euro/lună (TVA inclus).

Cum activez Orange Content Lock?

Pentru a beneficia de Orange Content Lock , trebuie doar să urmezi pașii de mai jos:1 Activează opțiunea Orange Content Lock:
 • Din contul tău online Orange, secțiunea Orange Care
 • Prin SMS gratuit cu textul PARENTAL la 321

Dacă nu ai deja cont, creează-ți unul acum.

2 Autentifică-te pe site-ul antivirus.orange.ro, unde poți face setările pentru accesarea internetului
3 Instalează aplicația Orange Content Lock pe smartphone-ul sau tableta cu Android a copilului tău, din Google Play sau direct de pe qr.orange.ro/contentlock

4 În contul tău Orange, asociază telefonul copilului. Vei putea astfel vizualiza toate rapoartele și crea reguli de blocare, dacă nu ai introdus numele și vârsta lui la instalarea aplicației

Întrebări frecvente

Pentru a utiliza aplicația, trebuie:

 • Să introduci numele de utilizator și parola contului tău online Orange
 • Să accepți termenii și condițiile de utilizare care iti vor aparea in momentul instalarii aplicatiei pe telefon
 • Să introduci numele și vârsta copilului tău
 • Să accepți activarea funcției de administrator pentru a împiedica ștergerea neautorizată a aplicației
 • Să accepți monitorizarea browserului, blocând accesul la alte browsere în afara celui implicit Android și Chrome
 • Să apeși butonul de finalizare, pentru a putea folosi aplicația

Gasesti aici un tutorial video pentru utilizarea aplicatiei Orange Content Lock

În cazul în care nu ai activat abonamentul Orange Me 8 din oferta Junior sau opțiunea dedicată, poți testa gratuit aplicația, timp de 30 de zile. După cele 30 de zile, pentru a beneficia de toate funcțiile aplicației, trebuie să activezi un abonament Orange Me 8 din oferta Junior sau opțiunea dedicată, altfel vei putea folosi doar următoarele funcții, gratuit:

 • Monitorizare pagini web, SMS și apeluri
 • Supravegherea paginilor pe care copiii le accesează sau încearcă să le acceseze
 • Monitorizarea cuvintelor și a sintagmelor de căutare pe care le alegi

Poți afla mai multe despre instalarea și dezinstalarea aplicației de pe orange.ro/aplicatii/content-lock. Iar dacă ai nevoie de ajutor, întreabă un Orange Expert prin apel la 300 sau în orice Orange shop.

Pentru dezinstalare, intră în meniul setări > securitate > administratori dispozitiv, debifează aplicația Orange Content Lock din listă și apasă pe dezactivare. Apoi poți dezinstala aplicația de pe smartphone . Ți se va cere să introduci numele de utilizator și parola contului Orange pe care le-ai folosit la instalarea aplicației.

Tehnologia folosită de aplicația Orange Content Lock nu este compatibilă cu versiuni mai noi ale sistemului de operare Android (începând cu Android 5.0).

Părerea ta este importantă pentru noi, lasă-ne feedbackul tău

Feedback

sus