×
Navighez pe internet fără griji

Orange Antivirus

Tehnologie Bitdefender
Localizare telefon
Scanare aplicaţii

Smartphone-ul și tableta ta sunt în siguranță când navighezi pe internet cu aplicația Orange Antivirus pentru Android, bazată pe tehnologia Bitdefender. Aplicația blochează noii viruși, troienii și alte amenințări informatice care pot ataca telefonul, iar tu navighezi liniștit pe internet.

În plus, cu Orange Antivirus îți poți localiza și bloca smartphone-ul sau chiar șterge informațiile de pe el în caz de pierdere sau furt. Iar dacă l-ai rătăcit prin casă, aplicația te ajută să îl găsești cu ajutorul alarmei sonore.

Beneficii

 • Cu funcția “securitate web”, telefonul tău este protejat în fața noilor viruși, a troienilor sau a altor amenințări informatice datorită tehnologiei Bitdefender, fie că folosești browserul implicit Android sau Google Chrome
 • Localizezi telefonul prin GPS, îl blochezi cu ajutorul unei parole și chiar ștergi informațiile de pe smartphone-ul tău în caz de furt sau pierdere, direct din Contul tău Orange sau prin SMS
 • Dacă nu îți amintești unde ai lăsat telefonul, îl găsești cu ajutorul alarmei sonore
 • Consumă foarte puțină baterie, iar telefonul tău rămâne mai mult timp activ pentru lucrurile importante
 • Orange Antivirus scanează toate aplicațiile în momentul în care le instalezi. În plus, le poți verifica în orice moment pentru a depista posibilele amenințări informatice și pentru a afla ce fel de informații din telefonul tău accesează acestea.
 • În cazul în care telefonul tău a fost furat, poți iniția un apel de la distanță prin care poți asculta ceea ce se petrece în jurul telefonului tău
 • Poți defini un număr de urgență și vei primi automat un SMS de notificare la introducerea unui nou SIM în telefon, cu numărul aferent
Beneficii

Cum activez Orange Antivirus?

Poți activa opțiunea Orange Antivirus:

 • Din contul tau Orange, sectiunea Servicii, optiunea Care, tabul « detalii utilizatori 
 • Prin SMS gratuit la 321 cu textul ANTIVIRUS
 • Prin SMS gratuit cu textul VREAUANTIVIRUS, dacă ai un abonament Orange Me 8 din oferta Junior
 • În orice magazin Orange

Cât costă Orange Antivirus?

 • Ai acces gratuit la aplicația Orange Antivirus pentru toate abonamentele din oferta comercială activate după 16 septembrie 2013
 • Poți testa gratuit toate funcțiile Orange Antivirus timp de 30 zile, daca nu ai accesul inclus în abonamentul tău Orange. Ulterior, trebuie să-ți activezi opțiunea dedicată, cu 0,96 euro/luna (TVA inclus)
 • Dacă ești client PrePay, poți activa opțiunea dedicată cu 0,80 euro credit/lună

Întrebări frecvente

Aplicația Orange Antivirus poate fi descărcată direct din Google Play sau de pe pagina //qr.orange.ro/antivirus.

Aplicația este gratuită, însă traficul efectuat pentru descărcarea ei se taxează conform planului tarifar activ.

Traficul efectuat de aplicația Orange Antivirus este nelimitat și gratuit atâta timp cât sunt disponibile resurse de internet în pachet. Acest trafic efectuat în Roaming în SEE se scade din limita de consum a serviciilor de date în Roaming în SEE. După consumarea resurselor de internet incluse în pachet sau după depășirea limitei de consum servicii date în Roaming în SEE se va aplica tariful aferent serviciilor de date conform abonamentului pentru tot traficul, inclusiv traficul către aplicațiile incluse în Pachet.

Funcția securitate web este disponibilă atât pentru browserul implicit al telefonului tău, cât și pentru Chrome.

Funcția “șterge dispozitiv” îți permite să accesezi informațiile private de pe telefonul tău pentru a le șterge, în cazul în care acesta a fost furat. Poți utiliza această funcție din Contul tău Orange sau prin SMS trimis către numărul tău, de pe numărul de siguranță declarat.

Prin funcția “răspuns automat“ blochezi telefonul sau ștergi datele de pe el prin SMS de pe numărul de siguranță declarat, în cazul în care a fost furat. Comanda funcționează pe versiunile de Android mai recente de versiunea 4.1.

Poți folosi funcția de localizare doar dacă GPS-ul telefonului este pornit sau dacă există o conexiune de internet activă, prin Wi-Fi sau rețeaua mobilă.

În caz de furt sau pierdere îți poți bloca telefonul sau șterge informații din el prin intermediul contului tău Orange, doar dacă telefonul are o conexiune de net activă. Altfel, poți folosi comenzile SMS.

Poți dezactiva oricând opțiunea, dacă a trecut cel puțin o lună de facturare.