×
Ajutor pentru setarea telefonului
Apel gratuit 300 Transfer contacte Asistență pentru smartphone

Orange Expert

Când ai nevoie de ajutor pentru setarea smartphone-ului tău sau vrei să afli totul despre acesta, apelează la un Orange Expert în Orange shop, pe www.orange.ro/help sau prin apel gratuit la 300 / 0374300300.

De asemenea, atunci când îți schimbi telefonul, un Orange Expert te va ajuta să îți transferi agenda telefonică, mesajele scrise, imaginile, filmele sau sunetele de apel pe noul telefon, în condiții de confidențialitate.

Beneficii

Primești asistență specializată din partea unui Orange Expert în orice Orange shop, pe www.orange.ro/help sau prin apel gratuit la 300, pentru a afla totul despre smartphone-ul tău sau pentru a face toate setările de care ai nevoie.

În plus, când vrei să îți schimbi telefonul, Orange Expertul te ajută să îți transferi toate datele de pe telefonul vechi pe un card de memorie USB sau direct pe telefonul nou, în condiții de confidențialitate.

Cât costă?

Sună la 300 / 0374300300 și ai consultanță gratuită prin telefon.

De fiecare dată când îți iei un smartphone nou, Orange Expertul din shop te va ajuta cu setarea acestuia, astfel încât să beneficiezi de toate avantajele telefonului tău încă de la început. Vei primi asistență gratuită pentru:

  • Instalarea cartelei SIM
  • Setarea conexiunii la internet și a contului de e-mail
  • Configurarea serviciilor SMS și MMS
  • Setarea contului tău Orange
  • Instalarea accesoriilor ce necesită conexiune prin Bluetooth
  • Verificarea și actualizarea software-ului de pe smartphone-ul tău

Dacă vrei să îți transferi datele pe un nou telefon, în condiții de confidențialitate, sau ai nevoie de asistență specializată cu personalizarea smartphone-ului, un Orange Expert te poate ajuta cu acest lucru :

  • Transfer de agendă pentru 2 euro (TVA inclus)
  • Trasfer de agendă, poze și filmulețe pentru 8 euro (TVA inclus)

Învață de la un Orange Expert tot ce poți face cu un smartphone


Mai mult

Întrebări frecvente

Primești asistență dedicată în orice Orange Shop, online prin chat la www.orange.ro/help sau prin apel gratuit la 300 / 0374300300.

Dacă îți place să explorezi singur funcțiile smartphone-urilor sau ești pasionat de tehnologie, intră în secțiunea de tutoriale video online și învață de la un Orange Expert tot ce poți face cu un smartphone.

Da, poți trimite setări automate pentru modelul tău de telefon pentru internet și serviciile de SMS și MMS de pe www.orange.ro/setari-automate/ sau prin apel la *100#, ramura Setări Automate.

sus