Vreau să fiu răsplătit pentru loialitate

Orange Thank You

Puncte Thank You

Reduceri la accesorii

Beneficii de ziua ta

Prin programul Orange Thank You ești răsplătit pentru loialitate. Acum primești puncte Thank You și pentru activitatea din contul tău Orange și din magazinul online. În plus, de ziua ta ai reduceri la accesorii și beneficii la alegere.

Poți folosi punctele Thank You pentru a cumpăra dispozitivul dorit la un preț și mai mic sau le poți transfera prietenilor tăi.

Beneficii

Prin programul Orange Thank You, ești răsplătit atât pentru activitatea din contul tău Orange, cât și din magazinul online. În plus, primești puncte pe care le poți transfera cuiva drag sau le poți folosi pentru a cumpăra dispozitivul dorit la un preț special, ai reduceri și beneficii la alegere.

Puncte Orange Thank You chiar și pentru tranzacțiile din mediul online

 • Pentru fiecare plată a facturii de servicii Orange pentru abonamente de voce sau internet având valoarea de minim 6.77 euro, primești încă din prima lună puncte OTY însumând 15% din cuantumul în euro al consumului facturat (fără TVA).
 • Primești câte un punct Thank You pentru fiecare din tranzacțiile de mai jos:
  - Pentru fiecare comandă online finalizată în magazinul online Orange
  - La prima folosire a contului tău Orange
  - Pentru plata facturii Orange din contul tău Orange
  - La reîncărcarea unui cont PrePay din contul tău online
 • Transferi puncte Thank You către cei dragi, din contul tău Orange. Trebuie doar să te autentifici cu datele tale, să introduci numărul de telefon către care dorești să transferi punctele și numărul lor, iar noi efectuăm tranzacția pe loc.
 • Transformi punctele în reduceri la produsele tale preferate. Poți alege de aici ce telefon, modem, laptop, tabletă sau alte accesorii vrei să cumperi.

Beneficii la aniversare

De ziua ta, ai minim 10% reducere la accesoriile preferate în magazinul online Orange. Și, pentru fiecare an petrecut în rețeaua Orange, primești 1% reducere în plus. Astfel, dacă ai 5 ani în rețeaua Orange, te vei bucura de o reducere totală de 15%.

În plus, tu alegi ce cadou vrei să primești din partea noastră. De ziua ta, intră în contul Orange și alege dintre beneficiile 

 • 100 de minute naționale
 • 500 MB internet pe mobil

Resursele din beneficiul ales de tine se pot activa doar de ziua ta sau în maxim 30 de zile după.

Întrebări frecvente

La fiecare plată a facturii de servicii Orange pentru abonamente de voce sau internet de minim 6.77 euro, primești puncte însumând 15% din valoarea facturii, încă din prima lună.

Dacă ai un abonament individual de voce sau internet de minim 6.77 euro, primești puncte însumând 15% din valoarea facturii, încă din prima lună. Nu se alocă puncte Thank You pentru abonamentele Orange TV.

Dacă ai un abonament de grup, atunci valoarea abonamentului individual va fi calculată pentru fiecare utilizator în parte. Fiecărui număr din grup i se adaugă taxa de SIM și opțiunile adiționale cu perioadă contractuală pentru a defini eligibilitatea numerelor din grup la primirea punctelor.

La plata facturii, alocăm puncte exclusiv pentru serviciile Orange plătite. Punctele nu se alocă la plata serviciilor furnizate de către terți: numere de interes public la nivel local (de ex: 19 xy) sau numere cu tarif special, mai mare decât cel aferent apelurilor naționale (de ex: jocuri, concursuri, informații utile etc).

Primești 1 punct Thank You la prima utilizare a unui cont Orange nou activat pe www.orange.ro sau direct din aplicația Contul meu, dar și la plata facturii Orange și reîncărcarea unui cont PrePay din contul tău Orange.

Punctele Thank You pentru plățile online se vor aloca în funcție de numărul de abonamente pe care le deții pe codul tău de abonat. Astfel, dacă ai 3 numere pe cont, ți se vor aloca puncte Thank You pentru maxim 3 plăți online.

Poți face transfer de puncte Thank You către alți abonați după 12 luni de abonament în rețea. Transferul se poate efectua:

 • La *100#, ramura Orange Thank You, pe baza parolei Thank You
 • La 300 / 0374300300, ramura Orange Thank You, pe baza parolei Thank You
 • Din contul tău Orange, secțiunea Orange Thank You

Pentru a transfera puncte introduci numărul de telefon către care vrei să faci acest transfer și numărul de puncte, urmând să primești atât tu, cât și persoana către care trimiți, un SMS de confirmare la alocare.

Poți face maxim un transfer de puncte Thank You într-o lună de facturare, o dată la 4 luni, în valoare de cel mult 300 de puncte. Transferul se poate efectua atâta timp cât ambele numere (atât cel de pe care se alocă, cât și numărul care primește punctele OTY) au cel puțin 12 luni vechime în rețea și sunt active în momentul transferului. Un utilizator poate primi maxim 3 transferuri de puncte de la abonați distincți într-o lună de facturare. Utilizatorul care primește puncte prin transfer poate face, la rândul său, un transfer de puncte după 4 luni de la primirea acestora.

Valabilitatea punctelor transferate rămâne neschimbată, iar atât cel ce transferă, cât și cel care primește punctele trebuie să aibă un abonament activ pentru ca transferul să poată fi efectuat./p>

Îți poți alege bonusul de ziua ta în maxim 30 de zile de la data aniversară. Poți alege între minute naționale, internet național pe mobil. Minutele se vor consuma înaintea resurselor corespunzătoare planului tarifar.

Perioada de valabilitate a bonusului este de 30 de zile.

Cu traficul de internet primit bonus de ziua ta ai navighezi pe net la viteze 4G.

Beneficiezi de trafic de internet la viteze 4G sau 3G+ de până la 30 Mbps download și până la 15 Mbps upload pentru 4G, respectiv 21,6 Mbps download și până la 5,76 Mbps upload pentru 3G+. Vitezele de internet depind de parametrii tehnici ai rețelei și specificațiile dispozitivului folosit și nu pot fi garantate de operator. Orange permite accesul la orice tip de trafic, servicii, aplicații sau conținut, fără limitari, blocări sau tratamente preferențiale.

În funcție de abonamentul pe care îl ai poți alege următoarele bonusuri:

 • Dacă ai un abonament de voce vei putea alege unul dintre bonusurile cadou, în funcție de nevoile tale de comunicare
 • La un abonament de internet poți alege exclusiv bonusul de internet pe mobil
 • Abonamentele Home Pack pot beneficia la alegere de bonusul de internet pe mobil sau de minute naționale, iar pentru Net Duo primești exclusiv bonusul de internet pe mobil
 • Dacă ai un abonament de voce fixă, poți alege exclusiv bonusul cu minute naționale

De ziua ta, poţi alege bonusul aniversar din Contul tău Orange secţiunea Orange Thank You, tabul Beneficii sau din aplicaţia Contul meu Orange, pe care o poţi descarca din Google Play sau App Store.

Descarcă din Google Play    Descarcă din App Store

 

Nu sunt eligibile pentru alegerea bonusului abonamentele ce au la bază unități flexibile individuale sau de familie și nici Orange TV.

Dacă ai un abonament de voce care oferă posibilitatea de a nu putea apela după consumarea resurselor alocate și de a reîncărca pentru a putea comunica cu opțiuni PrePay și ai activat beneficiul gratuit, vei pierde beneficiile dacă migrezi la un abonament nou în timpul perioadei de valabilitate a bonusului.

Dacă ai un abonament de voce cu unități de roaming primite lunar, poți alege de ziua ta bonusul cu minute naționale sau bonusul de internet pe mobil.

De ziua ta, poti cumpăra accesoriul dorit din magazinul online cu un discount de minim 10%. Mai mult, fiecare an în rețea îți aduce o reducere suplimentară de 1%.

De ziua ta, primești pe fiecare număr din contul tău pe care ți-ai declarat data de naștere un SMS cu codul aferent discountului de care beneficiezi, în funcție și de vechimea în rețea(cel putin 9 luni vechime in retea). Intră în magazinul online, alege accesoriul dorit, apoi introdu codul de reducere înainte de finalizarea comenzii.

Poți achiziționa un singur accesoriu cu discount pentru fiecare numar de telefon pe care ți-ai declarat data nașterii. Această reducere nu se aplică și la alte produse.

Dacă nu ai declarat încă data nașterii, poți face asta în contul tău Orange, secțiunea Orange Thank You.

Poți modifica numele și data de naștere a utilizatorului, dar dacă ai primit deja bonus de ziua ta, noul utilizator va avea posibilitatea de a activa un nou bonus la următoarea sa aniversare.

10 puncte Thank You = 1 euro

Punctele Thank You sunt valabile 3 ani de la data acordării lor și expiră pe 31 decembrie în cel de-al treilea an.

De exemplu, punctele acumulate între 1 ianuarie - 31 decembrie 2012 și neconsumate până la 31 decembrie 2015, expiră pe 31 decembrie 2015.

Poți afla câte puncte Thank You ai acumulat:

 • Prin apel gratuit *100# sau 300, ramura Orange Thank You
 • Din contul tău cu numele de utilizator și parola stabilite la înregistrarea contului
 • Direct pe verso-ul facturii

În contul tău Orange ai un status detaliat al balanței tale de puncte: câte puncte ai primit, câte ai transferat, consumul acestora și multe altele.

Punctele Thank You acumulate se vor putea utiliza după primele 12 luni de abonament de către titularul contului.

Punctele Thank You se deduc din valoarea cu TVA a produselor achiziționate și nu pot fi returnate sau schimbate în bani.

Le poți folosi la cumpărarea de telefoane, modemuri, tablete sau accesorii. În plus, la prelungirea abonamentului cu achizitie telefon pe 24 de luni, primești și o cartelă Orange PrePay cu care vorbești gratuit și nelimitat de pe numărul tău. Dacă ai un abonament cu minute incluse, apelurile către numărul PrePay primit cadou consumă din minutele incluse în abonament.

Dacă beneficiezi de prețuri speciale la achiziționarea unui telefon prin programul de loialitate Orange Thank You, îți exprimi în mod expres acordul de a continua relația contractuală cu Orange România S.A. pe o perioadă de cel puțin 12 luni, calculată de la încetarea perioadei minime contractuale în vigoare sau de la data achiziției, dacă faci prelungiri tacite succesive, după caz.

Acest beneficiu nu se mai alocă. Dacă aveai minute naționale cadou primite pentru vechimea în rețea, ele se păstrează cu alocare lunară, dar nu se vor mai mări corespunzător vechimii acumulate.

Beneficiul nu mai este valabil, în schimb ai atât minute, cât și SMS nelimitate în rețea în cadrul abonamentelor din portofoliul actual.

Oferta nu mai este valabilă. Poți acumula în schimb mai multe puncte Thank You pentru tranzacțiile efectuate în online: plata facturii, reîncărcarea unui cont PrePay din contul tău Orange sau la achizițiile făcute din magazinul online Orange.

Programul Orange Thank You este supus termenilor și condițiilor următoare:

 • Abonat - persoană fizică sau juridică ce are un abonament Orange
 • Orange Thank You - programul de fidelizare cu caracter necontractual al Orange România S.A. dedicat exclusiv abonaţilor Orange activi în rețea
 • Puncte Thank You - punctele valorice oferite de Orange România S.A. în cadrul programului Orange Thank You, ce pot fi folosite de către abonat pentru a beneficia de avantajele specifice acestui program
 • Parola Orange - reprezintă combinația de 6 cifre ce protejează folosirea punctelor Thank You de către alte persoane:
  - parola protejează informațiile fiecărui abonat
  - orice persoană care cunoaște parola abonatului va putea folosi punctele Thank You acumulate de acesta

Orange România S.A. nu își asumă responsabilitatea în cazul în care alte persoane decât abonatul cunosc parola și folosesc avantajele acestui program în numele abonatului respectiv.

 • Efectele suspendării sau încetării contractului de abonament:
  - dacă ai contul suspendat pentru neplata la termen a facturii Orange, poți pierde toate punctele Thank You
  - dacă renunți la abonamentul tău, indiferent de motiv, pierzi dreptul de a folosi punctele acumulate
 • Condițiile desfășurării programului Orange Thank You:
  - Orange România S.A., fără vreo notificare prealabilă, își rezervă dreptul de a stabili condițiile desfășurării programului Orange Thank You, de a efectua schimbări sau de a anula acest program, caz în care punctele Thank You își vor pierde valoarea și aplicabilitatea
  - În cazul apariției unor situații conflictuale determinate de folosirea serviciilor furnizate, Orange România își rezervă dreptul de a anula punctele Thank You acumulate de clientul în cauză