Orange Thank You

Loialitatea se
răsplătește zi de zi

Orange thank you

Nou în programul
Orange Thank You

De acum, îți poți dubla punctele Thank You sau poți primi extra puncte, dacă folosești serviciul Orange Money. Fiecare tranzacție prin Orange Money, fie că este cu cardul de debit Classic / Platinum sau prin contul digital, îți aduce mai multe puncte pe care le poți folosi cum dorești.

Intră în My Orange și vezi beneficiile tale:

My Orange
Orange thank you

Puncte Thank You la factură

10%

Dacă ai minim un serviciu de Voce, Internet sau TV

20%

Daca ai oferta Orange Love sau platesti prin Orange Money

40%

Daca ai oferta Orange Lovesi platesti prin Orange Money

Orange_Money Created with Sketch.
Puncte extra la fiecare tranzacție cu Orange Money, prin cardul de debit Classic sau Platinum sau din contul tău digital.
Descarcă aplicația Orange Money
Primești un bonus de 50 de puncte Thank You pentru prima folosire a contului tău My Orange.

Mai multă valoare pentru punctele tale

Punctele Thank You valorează cu 50% mai mult la utilizarea lor în magazinul online pentru achiziționarea unui nou telefon cu abonament pe 24 de luni.

Transformi apoi punctele în reduceri la produsele tale preferate. Poți alege de aici ce telefon, modem sau accesorii vrei să cumperi.

Bonus pentru anii petrecuți la Orange

Primești internet bonus pentru fiecare an petrecut în rețea.

Pentru fiecare an petrecut la Orange, primești 512 MB bonus de internet lunar la abonamentul tău de voce. Astfel, dacă ai 8 ani în rețeaua Orange, te vei bucura de un bonus lunar de 4 GB. Când împlinești cel puțin 1 an în rețea, activează acest bonus fie din contul tău My range, fie prin SMS la 321 cu textul DA. Odată activat, îl vei primi lunar automat.

Bonus onomastică

De ziua ta onomastică primești cadou un voucher cu 10% reducere la accesoriul dorit din magazinul online.

Vei primi un SMS prin care îți vom confirma acordarea voucherului. Pentru a beneficia apoi de reducere, tot ce trebuie să faci este să te autentifici în My Orange și să folosești codul voucherului în termen de 30 de zile.

Bonus zi de nastere

Primești 1 lună de internet nelimitat de ziua ta de naștere.

Acesta se activează automat de ziua ta.

Beneficiul câștigător:

Orange thank you

Acces gratuit la 97 de canale TV, filme și seriale timp de 3 luni

disponibil la activare în perioada 4 iunie – 23 septembrie 2020

Întrebări frecvente

Dacă ai un abonament individual de voce sau internet de minim 5.64 € (fără TVA),la fiecare plată a facturii primești puncte însumând 10% din valoarea acesteia, încă din prima lună.

În plus, dacă formezi LOVE în contul tău și adaugi la abonamentul de voce și servicii fixe de internet și TV prin oferta Orange Love, primești puncte Thank You însumând 20% din valoarea în euro a consumului facturat (fără TVA). Pentru a menține acest procent de 20% este nevoie să păstrezi active pe cont minim 3 servicii: un abonament de voce plus servicii fixe de internet și TV. În cazul în care decizi să renunți la cel puțin un serviciu dintre acestea, condiția de minim 3 servicii active nu mai poate fi îndeplinită, iar procentul de alocare se va micșora la 10%.

Dacă ai un abonament de grup, atunci valoarea abonamentului individual va fi calculată pentru fiecare utilizator în parte. Fiecărui număr din grup i se adaugă taxa de SIM și opțiunile adiționale cu perioadă contractuală pentru a defini eligibilitatea numerelor din grup la primirea punctelor.

Alocarea punctelor se face numai după plata facturii Orange precum și pentru tranzacțiile efectuate prin Orange Money (prin conturi sau carduri deschise incepand cu 5 martie 2019). Punctele nu se alocă la plata serviciilor furnizate de către terți: numere de interes public la nivel local (de exemplu: 19 xy) sau numere cu tarif special, mai mare decât cel corespunzător apelurilor naționale (de exemplu: jocuri, concursuri, informații utile etc).

Primești 50 de puncte Thank You la prima utilizare a unui cont Orange pe www.orange.ro sau a aplicației My Orange.

Poți face transfer de puncte Thank You către alți abonați după 12 luni de abonament în rețea. Transferul se poate efectua:

 • La *100#, ramura Orange Thank You, pe baza parolei Thank You
 • La 300 / 0374300300, ramura Orange Thank You, pe baza parolei Thank You
 • Din contul tău My Orange, secțiunea Orange Thank You

Pentru a transfera puncte, introdu numărul de telefon către care vrei să faci acest transfer și numărul de puncte, urmând să primești atât tu, cât și persoana către care trimiți, un SMS de confirmare la alocare.

Poți face maxim un transfer de puncte Thank You într-o lună de facturare, o dată la 4 luni, în valoare de cel mult 300 de puncte. Transferul se poate efectua atâta timp cât ambele numere (atât cel de pe care se alocă, cât și numărul care primește punctele Thank You) au cel puțin 12 luni vechime în rețea și sunt active în momentul transferului. Un utilizator poate primi maxim 3 transferuri de puncte de la abonați diferiți într-o lună de facturare. Utilizatorul care primește puncte prin transfer poate face, la rândul său, un transfer de puncte după 4 luni de la primirea acestora.

Valabilitatea punctelor transferate rămâne neschimbată, iar atât cel ce transferă, cât și cel care primește punctele trebuie să aibă un abonament activ pentru ca transferul să poată fi efectuat.

Transferul punctelor Thank You nu este disponibil pentru persoane juridice.

Dacă ai un abonament de voce, primești bonus câte 512 MB de internet pe mobil, pentru fiecare an petrecut în rețea. Bonusul de vechime se alocă lunar, la data de facturare, astfel:

 • Dacă ești în primul an de la semnarea contractului, poți primi bonusul de 512 MB începând cu data de facturare dinaintea zilei în care împlinești 12 luni petrecute în rețea.
 • Pentru fiecare an în plus petrecut în rețea, mai primești câte 512 MB lunar, ceea ce înseamnă că dacă ai 4 ani vechime, primești 2 GB bonus lunar.
 • Pentru a primi bonusul de vechime e necesar să-l activezi, apoi îl vei primi lunar, la data de facturare. El va creste automat în funcție vechimea ta.
 • Alege bonusul de vechime din contul tău My Orange, secţiunea Bonusuri sau din aplicaţia Contul meu Orange, pe care o poţi descărca din Google Play sau App Store. Pentru a primi bonusul pe fiecare din numerele tale cu abonamente de voce e necesar să activezi bonusul pe fiecare număr de telefon în parte.
 • Nu sunt eligibile pentru bonusul de vechime abonamentele ce au la bază unități flexibile individuale sau de familie, abonamentele de voce fixă, internet mobil sau fix și nici Orange TV.

Bonusurile de zi de naștere și de zi onomastică se alocă automat și au următoarele perioade de valabilitate:

 • 1 lună plus pro rata pentru bonusul de internet
 • 30 de zile pentru voucherul de reducere la accesorii

Dacă nu ai declarat încă data nașterii, poți face asta în contul tău My Orange, secțiunea Orange Thank You. Nu sunt eligibile pentru bonusul de vechime abonamentele ce au la bază unități flexibile individuale sau de familie, abonamentele de voce fixă, internet mobil sau fix și nici Orange TV.

Dacă dorești să păstrezi opțiunea Family HD Go după expirarea perioadei de gratuitate, vei fi tarifat cu 4,5 €/lună (TVA inclus).

Dacă nu dorești să o păstrezi, înainte de expirarea celor 3 luni de gratuitate vei primi un mesaj de notificare și vei putea dezactiva opțiunea din My Orange sau autentificându-te pe www.tvgo.orange.ro. Opțiunea va fi dezactivată la prima dată de facturare după solicitarea ta.

Cu traficul de internet bonus navighezi la viteze 4G+/3G+ de până la 500/43,2 Mbps download și până la 150/5,76 Mbps upload. Vitezele de internet depind de parametrii tehnici ai rețelei și specificațiile dispozitivului folosit și u pot fi garantate de operator. Orange permite accesul la orice tip de trafic, servicii, aplicații sau conținut, fără limitari, blocări sau tratamente preferențiale.

10 puncte Thank You = 1 €

Când achiziționezi un telefon nou din magazinul online pe numărul tău de abonament cu contract pe 24 de luni, valoarea punctelor Thank You este cu 50% mai mare.

Exemplu: dacă ai un consum facturat în euro fără TVA de 100 €, considerând un procent de alocare de 10% la factură, înseamnă că primești 10 puncte Thank You, cu o valoare standard de 1 €. In magazinul online Orange valoarea acestor puncte este de 1.5 €.

Poți modifica numele și data de naștere a utilizatorului, dar dacă ai primit deja bonus de ziua ta, noul utilizator va avea posibilitatea de a activa un nou bonus la următoarea sa aniversare.

Punctele Thank You sunt valabile 3 ani de la data acordării lor și expiră pe 31 decembrie în cel de-al treilea an.

De exemplu, punctele acumulate între 1 ianuarie - 31 decembrie 2015 și neconsumate până la 31 decembrie 2016, expiră pe 31 decembrie 2018.

Poți afla câte puncte Thank You ai acumulat:

 • Prin apel gratuit *100# sau 300, ramura Orange Thank You
 • Din contul tău cu numele de utilizator și parola stabilite la înregistrarea contului
 • Direct pe verso-ul facturii
 • În contul tău My Orange, unde ai un status detaliat al balanței tale de puncte: câte puncte ai primit, câte ai transferat, consumul acestora și multe altele.

Punctele Thank You acumulate se vor putea utiliza după primele 12 luni de abonament de către titularul contului.

Punctele Thank You se deduc din valoarea cu TVA a produselor achiziționate și nu pot fi returnate sau schimbate în bani.

Le poți folosi la cumpărarea de telefoane, tabelete, modemuri,accesorii și televizoare. În plus, la prelungirea abonamentului pe 24 de luni și cumpărarea unui telefon, primești și o cartelă Orange PrePay cu care vorbești gratuit și nelimitat de pe numărul tău. Dacă ai un abonament cu minute incluse, apelurile către numărul Orange PrePay primit cadou nu consumă din minutele incluse în abonament.

Dacă beneficiezi de prețuri speciale la achiziționarea unui telefon prin programul Orange Thank You, îți exprimi în mod expres acordul de a continua relația contractuală cu Orange România S.A. pe o perioadă de cel puțin 12 luni, calculată de la încetarea perioadei minime contractuale în vigoare sau de la data achiziției, dacă faci prelungiri tacite succesive, după caz.

Programul Orange Thank You este supus termenilor și condițiilor următoare:

 • Abonat - persoană fizică sau juridică ce are un abonament Orange
 • Orange Thank You - programul de fidelizare cu caracter necontractual al Orange România S.A. dedicat exclusiv abonaţilor Orange activi în rețea
 • Puncte Thank You - punctele valorice oferite de Orange România S.A. în cadrul programului Orange Thank You, ce pot fi folosite de către abonat pentru a beneficia de avantajele pecifice acestui program
 • Parola Orange - reprezintă combinația de 6 cifre ce protejează folosirea punctelor Thank You de către alte persoane: - parola protejează informațiile fiecărui abonat - orice persoană care cunoaște parola abonatului va putea folosi punctele Thank You acumulate de acesta

Orange România S.A. nu își asumă responsabilitatea în cazul în care alte persoane decât abonatul cunosc parola și folosesc avantajele acestui program în numele abonatului respectiv.

 • Efectele suspendării sau încetării contractului de abonament:
  - Dacă ai contul suspendat pentru neplata la termen a facturii Orange,poți pierde toate punctele Thank You
  - Dacă renunți la abonamentul tău, indiferent de motiv, pierzi dreptul de a folosi punctele acumulate
 • Condițiile desfășurării programului Orange Thank You:
  - Orange România S.A., fără vreo notificare prealabilă, își rezervă dreptul de a stabili condițiile desfășurării programului Orange Thank You, de a efectua schimbări sau de a anula acest program, caz în care punctele Thank You își vor pierde valoarea și aplicabilitatea
  - În cazul apariției unor situații conflictuale determinate de folosirea serviciilor furnizate, Orange România își rezervă dreptul de a anula punctele Thank You acumulate de clientul în cauză

Dacă dorești să păstrezi optiunea Deezer in continuare, după expirarea perioadei de gratuitate vei fi tarifat cu 4,78 €/lună (TVA inclus). Daca nu doresti sa o pastrezi, inainte de expirarea celor 3 luni de gratuitate vei primi un mesaj de notificare si vei putea dezactiva opțiunea trimițând un simplu SMS cu textul NU la 321 – se va dezactiva din momentul solicitarii.

Dacă faci minim 1 tranzacție în cursul perioadei de facturare a serviciilor Orange, folosind serviciul Orange Money (prin conturi sau carduri deschise incepand cu 5 martie 2019) pentru cel puțin un număr din contul tău, primești dublul procentului de alocare curent, respectiv primești puncte Thank You însumând 20% sau 40%, dacă ai și oferta Orange Love. Aceste procente se calcuzează din cuantumul în euro al consumului facturat (fără TVA). Pentru a menține dublarea procentului de alocare, este nevoie să faci inim 1 tranzacție prin Orange Money în fiecare lună de facturare. Altfel, procentul se va micșora la 10%, respectiv 20% dacă ai și oferta Orange Love, în lunile de facturare în care nu ai efectuat minim 1 tranzacție prin Orange Money.

În contul tău MyOrange, în Istoric, vei putea vedea alocările de puncte Thank You la plata ultimei facturi, inclusiv bonusul pentru folosirea serviciului Orange Money și extra punctele pentru tranzacțiile financiare.

Primesti extra puncte Thank You pentru tranzacțiile efectuate cu cardul de debit Classic sau Platinum sau folosind contul tau digital (deschis incepand cu 5 martie 2019) prin Aplicatia Orange Money sau creditul My Reserve, astfel:
 • 1 punct Thank You pentru fiecare tranzacție financiară: alimentarea contului, plata cu cardul (in magazine sau pe internet), retrageri numerar cu cardul la ATM, plata facturii Orange sau de utilități, reîncărcarea Orange PrePay, încasări sau transferuri către/de la alti clienti Orange Money sau catre/din orice bancă din România, accesarea creditului My Reserve
 • 2 puncte Thank You pentru toate tranzacțiile de mai sus, dacă detii cardul Platinum
 • Până la 50 de puncte Thank You lunar, pentru tranzacțiile prin Orange Money. La cumpararea unui telefon nou impreuna cu prelungirea abonamentului pe 24 luni, din magazinul online Orange, punctele valorează 7,5 € (adică 90 € pe an). Altfel, pentru alte produse din magazinul online Orange sau din magazinele Orange valoarea punctelor Thank You este de 5 € ( adica 60 €/an)

sus