Vizualizeaza cosul Finalizeaza
×

Orange Thank You

Orange Thank You

Mai mult decât mulțumesc

Mai mult decât mulțumesc

Te răsplătim pentru loialitatea ta și pentru că alegi să fii digital. Primești puncte Thank You la plata facturii prin My Orange sau Orange Money. Descoperă toate beneficiile programului mai jos.

My Orange Orange Money
Orange thank you

Orange Thank You

Mai mult decât mulțumesc

Te răsplătim pentru loialitatea ta și pentru că alegi să fii digital. Primești puncte Thank You la plata facturii prin My Orange sau Orange Money. Descoperă toate beneficiile programului mai jos.

My Orange Orange Money

La plata online
a facturii Orange

20% din valoarea facturii

în puncte Thank You la plata din My Orange sau Orange Money

Intră în My Orange

La plata online a facturii Orange

20% din valoarea facturii

în puncte Thank You la plata din My Orange sau Orange Money

Intră în My Orange

La reîncărcare
din My Orange

20 puncte Thank You

la reîncărcarea unui cont Orange PrePay cu minimum 6 € de pe abonamentul tău, din My Orange

Reîncarcă din My Orange

La reîncărcare din My Orange

20 puncte Thank You

la reîncărcarea unui cont Orange PrePay cu minimum 6 € de pe abonamentul tău, din My Orange

Reîncarcă din My Orange

La cumpărături
din magazinul online

Valoare dublă pentru punctele Thank You

la cumpărarea unui telefon cu prelungirea abonamentului pe 24 de luni
Descoperă oferta specială.

Intră în magazin

La cumpărături din magazinul online

Valoare dublă pentru punctele Thank You

la cumpărarea unui telefon cu prelungirea abonamentului pe 24 de luni.
Descoperă oferta specială.


Acest serviciu este disponibil doar pentru persoane fizice, clienți Orange România.

Acest serviciu este disponibil doar pentru persoane fizice, clienți Orange România.

512 MB/lună

pentru fiecare an petrecut la Orange

Bonusul se alocă pentru abonamentele de voce. Când împlinești cel puțin 1 an în rețea, activează acest bonus fie din contul My Orange, fie prin SMS la 321 cu textul DA. Odată activat, îl vei primi lunar automat. De exemplu, dacă ai 8 ani în rețeaua Orange, te vei bucura de un bonus lunar de 4 GB.

Bonus vechime

Bonus de ziua ta

1 lună de internet nelimitat

voucher cu 10% reducere

pentru accesoriul dorit din magazinul online

Bonusul se activează automat de ziua ta.

Voucherul este oferit abonamentelor de internet nelimitat, în fiecare an.

Bonus de ziua onomastică

voucher cu 10% reducere

pentru accesoriul dorit din magazinul online

Vei primi un SMS prin care îți vom confirma acordarea voucherului. Pentru a beneficia apoi de reducere, tot ce trebuie să faci este să te autentifici în My Orange și să folosești codul voucherului în termen de 30 de zile.

Întrebări frecvente

Primești echivalentul în puncte Thank You a 20% din valoarea consumului facturat, dacă plătești online factura prin My Orange sau Orange Money până la scadență. Punctele se alocă dacă ai un abonament individual de voce, internet sau servicii fixe de internet și TV de minimum 5,64 € (fără TVA).

Acordarea punctelor se face pentru plata facturii Orange în scadență și la reîncărcările Orange PrePay, prin următoarele modalități:

 • din contul My Orange, folosind aplicația My Orange de pe telefon sau online de pe calculator sau tabletă
 • direct cu cardul pe site-ul Orange, aici
 • din aplicația Orange Money

Aplicațiile sunt disponibile în App Store și Google Play.

Acordarea punctelor se face la reîncărcarea unei cartele PrePay de pe abonament din contul My Orange, cu plata inclusă pe factura abonamentului, începând cu 28 octombrie 2020.
Punctele se alocă pentru reîncărcările cu opțiuni sau credit de minimum 6 € , în limita a maximum 60 de puncte Thank You, în luna de facturare.

Punctele Thank You se alocă astfel:

 • echivalentul în puncte Thank You a 20% din valoarea consumului facturat la plata facturii la scadență, din contul My Orange sau din aplicația Orange Money
 • 20 de puncte Thank You la reîncărcarea unei cartele PrePay de pe un abonament Orange, din contul My Orange de pe www.orange.ro sau din aplicație. Punctele se alocă pentru reîncărcările de minimum 6 €, în limita a maximum 60 puncte Thank You, lunar.

Punctele se alocă pentru plata facturii online cu cardul bancar, direct din My Orange sau Orange Money, pentru o valoare de minimum 5 lei.
Alocarea punctelor se face după plata facturii Orange, în termenul de scadență.
Punctele nu se alocă la plata facturii prin alte modalități: magazinele Orange și alte puncte sau terminale de plată (Qiwi și ZebraPay), virament bancar, debit direct, la bancomante, etc.
Punctele nu se alocă la plata serviciilor furnizate de către terți: numere de interes public la nivel local (de exemplu: 19 xy) sau numere cu tarif special, mai mare decât cel corespunzător apelurilor naționale (de exemplu: jocuri, concursuri, informații utile, asigurarea de telefon, licențe Microsoft, abonamente la publicații online și altele).
Punctele se alocă pentru facturile emise începând cu 28 octombrie 2020.

Pentru a folosi My Orange este nevoie sa îți creezi un cont aici.

 • Aplicația My Orange – o poți descărca din Google Play sau App Store
 • Varianta online My Orange de pe desktop sau mobil o poți accesa aici.

Află aici cum îți creezi cont My Orange.

În plus, în Orange Help găsești pașii pentru reîncărcarea PrePay de pe abonament din My Orange și pentru plata facturii online.

Pentru a folosi aplicația Orange Money, este nevoie să o descarci pe telefon din Google Play sau App Store.

Apoi, dacă eşti titularul abonamentului Orange, îţi poţi deschide contul urmând paşii de mai jos:
1. Îţi creezi profilul: adaugi numărul de telefon şi adresa de e-mail
2. Adaugi cartea ta de identitate: faci o poză actului de identitate
3. Răspunzi la câteva întrebări despre tine. De exemplu, ocupaţia sau locul de muncă sunt necesare pentru a-ţi putea deschide contul.

Dacă ai un abonament de voce, primești bonus câte 512 MB de internet pe mobil, pentru fiecare an petrecut în rețea. Bonusul se alocă lunar, la data de facturare, astfel:

 • Dacă ești în primul an de la semnarea contractului, poți primi bonusul de 512 MB începând cu data de facturare anterioară zilei în care împlinești 12 luni petrecute în rețea.
 • Pentru fiecare an în plus petrecut în rețea, mai primești câte 512 MB lunar (exemplu: dacă ai 4 ani vechime, primești 2 GB bonus lunar).
 • Pentru a primi bonusul de vechime e necesar să-l activezi, apoi îl vei primi lunar, la data de facturare. El va crește automat în funcție vechimea ta în rețea.
 • Alege bonusul de vechime din contul My Orange astfel:
  - online, din secţiunea Bonusuri
  - din aplicaţia My Orange, pe care o poţi descărca din Google Play sau App Store.
  Pentru a primi bonusul pe fiecare din numerele tale cu abonamente de voce este nevoie să activezi bonusul pentru fiecare număr de telefon în parte.
 • Nu sunt eligibile pentru bonusul de vechime abonamentele de voce mobilă cu trafic de internet nelimitat, cele ce au la bază unități flexibile individuale sau de familie, abonament specific roaming ieșit din oferta comercială, abonamentele de voce fixă, internet mobil sau fix și nici TV.

Bonusurile pentru ziua de naștere și cea onomastică se alocă automat și au următoarele perioade de valabilitate:

 • 1 lună plus pro rata pentru bonusul de internet oferit la aniversare
 • 30 de zile pentru voucherul de reducere la accesorii

Dacă nu ai declarat încă data nașterii, poți face asta în contul My Orange, secțiunea Orange Thank You. Nu sunt eligibile pentru bonusul de vechime abonamentele ce au la bază unități flexibile individuale sau de familie, abonamentele de voce fixă, internet mobil sau fix și nici TV.

Cu traficul de internet bonus navighezi la viteze 4G+/3G+ de până la 500/43,2 Mbps download și până la 150/5,76 Mbps upload. Vitezele de internet depind de parametrii tehnici ai rețelei și specificațiile dispozitivului folosit și nu pot fi garantate de operator. Orange permite accesul la orice tip de trafic, servicii, aplicații sau conținut, fără limitări, blocări sau tratamente preferențiale.

10 puncte Thank You = 1 €

Când cumperi un telefon nou din magazinul online pe numărul tău de abonament cu prelungire de contract pe 24 de luni, valoarea punctelor Thank You este de 2 ori mai mare.

Exemplu: dacă ai un consum facturat în euro fără TVA de 100 €, considerând un procent de alocare de 20% la factură, înseamnă că primești 20 puncte Thank You, cu o valoare standard de 2 €. În magazinul online Orange valoarea acestor puncte este de 4 €.

Poți modifica numele și data de naștere a utilizatorului, dar dacă ai primit deja bonus de ziua ta, noul utilizator va avea posibilitatea de a activa un nou bonus la următoarea sa aniversare.

Punctele Thank You sunt valabile 3 ani de la data acordării lor și expiră pe 31 decembrie în cel de-al treilea an.
De exemplu, punctele acumulate între 1 ianuarie - 31 decembrie 2018 și neconsumate până la 31 decembrie 2019 expiră pe 31 decembrie 2021.

Poți afla câte puncte Thank You ai acumulat:

 • Din My Orange cu numele de utilizator și parola stabilite la înregistrarea contului. În My Orange ai un status detaliat al balanței tale de puncte: câte puncte ai primit, câte ai transferat, consumul acestora și multe altele.
 • Prin apel gratuit la *100# sau 300, ramura Orange Thank You
 • De pe versoul facturii

Punctele Thank You acumulate pot fi folosite după primele 12 luni de abonament de către titularul contului.
Punctele Thank You se deduc din valoarea cu TVA a produselor achiziționate și nu pot fi returnate sau schimbate în bani.
Le poți folosi la cumpărarea de telefoane, tablete, modemuri, accesorii și televizoare. În plus, la prelungirea abonamentului pe 24 de luni și cumpărarea unui telefon, primești și o cartelă Orange PrePay cu care vorbești gratuit și nelimitat de pe numărul tău.
Dacă folosești punctele Thank You pentru cumpărarea unui telefon la preț special, îți exprimi în mod expres acordul de a continua relația contractuală cu Orange Romania S.A. pe o perioadă de cel puțin 12 luni, calculată de la încetarea perioadei minime contractuale în vigoare sau de la data achiziției, dacă faci prelungiri tacite succesive, după caz.

Primești puncte Thank You pentru tranzacțiile efectuate cu cardul de debit Classic sau Platinum sau cu cardul de credit, de tipul plata în magazine sau pe internet sau retragere numerar la ATM, astfel:

 • 1 punct Thank You pentru fiecare tranzacție cu cardul de debit Classic sau cu cardul de credit
 • 2 puncte Thank You pentru fiecare tranzacție cu cardul de debit Platinum
 • Până la 50 de puncte Thank You lunar, pentru tranzacțiile prin Orange Money. La cumpărarea unui telefon nou împreună cu prelungirea abonamentului pe 24 luni, din magazinul online Orange, punctele au valoare dublă; astfel, cele 50 de puncte primite maxim lunar valorează 10 €, adică 120 € într-un an. Altfel, pentru alte produse din magazinul online Orange sau din magazinele Orange valoarea celor 50 de puncte primite maxim lunar este de 5 €, adică 60 € într-un an.

În contul My Orange, în Istoric, vei putea vedea alocările de puncte Thank You la plata ultimei facturi, inclusiv bonusul pentru folosirea serviciului Orange Money și punctele bonus pentru tranzacțiile financiare.

Programul Orange Thank You este supus termenilor și condițiilor următoare:

 • Abonat - persoană fizică ce are un abonament Orange
 • Orange Thank You - programul de fidelizare cu caracter necontractual al Orange Romania S.A. dedicat exclusiv abonaţilor Orange activi în rețea
 • Puncte Thank You - punctele valorice oferite de Orange Romania S.A. în cadrul programului Orange Thank You, ce pot fi folosite de către abonat pentru a beneficia de avantajele specifice acestui program
 • Parola Orange - reprezintă combinația de 6 cifre ce protejează folosirea punctelor Thank You de către alte persoane. Parola protejează informațiile fiecărui abonat. Orice persoană care cunoaște parola abonatului va putea folosi punctele Thank You acumulate de acesta

Orange Romania S.A. nu își asumă responsabilitatea în cazul în care alte persoane decât abonatul cunosc parola și folosesc avantajele acestui program în numele abonatului respectiv.

 • Efectele suspendării sau încetării contractului de abonament:
  - Dacă ai contul suspendat pentru neplata la termen a facturii Orange, poți pierde toate punctele Thank You
  - Dacă renunți la abonamentul tău, indiferent de motiv, pierzi dreptul de a folosi punctele acumulate
 • Condițiile desfășurării programului Orange Thank You:
  - Orange Romania S.A., fără vreo notificare prealabilă, își rezervă dreptul de a stabili condițiile desfășurării programului Orange Thank You, de a efectua schimbări sau de a anula acest program, caz în care punctele Thank You își vor pierde valoarea și aplicabilitatea
  - În cazul apariției unor situații conflictuale determinate de folosirea serviciilor furnizate, Orange România își rezervă dreptul de a anula punctele Thank You acumulate de clientul în cauză