Orange Thank You Loialitatea merită răsplătită

Descoperă avantajele
Orange Thank You

Cu programul Orange Thank You ești răsplătit pentru loialitate. Mai multe servicii Orange activate îți aduc mai multe avantaje. Iar pentru fiecare an petrecut la Orange primești un bonus special de mobil. De ziua ta și de onomastică îți oferim un cadou. În plus, poți vota un beneficiu suplimentar.

Intră în My Orange și vezi beneficiile tale:

My Orange

Puncte Thank You la factură

10%

Dacă ai minim un serviciu de Voce, Internet sau TV

/ /

20%

Dacă ai oferta Orange Love (Internet + TV + Voce mobila)

Primești un bonus de 50 de puncte Thank You pentru prima folosire a contului tău My Orange.

Mai multă valoare pentru punctele tale

Fiecare an petrecut la Orange înseamnă 10% mai multă valoare pentru punctele Thank You la utilizarea lor în magazinul online pentru achiziționarea unui nou telefon cu abonament pe 24 de luni.

Astfel, dacă ai 8 ani în rețeaua Orange, punctele tale valorează cu 80% mai mult când faci o tranzacție în magazinul online. Valoarea crește cu 10% pentru fiecare an până la 10 ani, adică până când valoarea punctelor se dublează.

Transformi apoi punctele în reduceri la produsele tale preferate. Poți alege de aici ce telefon, modem sau accesorii vrei să cumperi.

Bonus pentru anii petrecuți la Orange

Primești internet bonus pentru fiecare an petrecut în rețea.

Pentru fiecare an petrecut la Orange, primești 512 MB bonus de internet lunar la abonamentul tău de voce. Astfel, dacă ai 8 ani în rețeaua Orange, te vei bucura de un bonus lunar de 4 GB. Când împlinești cel puțin 1 an în rețea, activează acest bonus fie din contul tău My Orange, fie prin SMS la 321 cu textul DA. Odată activat, îl vei primi lunar automat.

Bonus onomastică

De ziua ta onomastică primești cadou un voucher cu 10% reducere la accesoriul dorit din magazinul online.

Vei primi un SMS prin care îți vom confirma acordarea voucherului. Pentru a beneficia apoi de reducere, tot ce trebuie să faci este să te autentifici în My Orange și să folosești codul voucherului în termen de 30 de zile.

Bonus zi de nastere

Primești 1 lună de internet nelimitat de ziua ta de naștere.

Acesta se activează automat de ziua ta.

Pentru că vrem să le oferim clienților ce e mai important pentru ei, vom oferi bonus cel mai votat beneficiu.

Perioada de votare s-a încheiat.
Beneficiul care a primit cele mai multe voturi este:

acces gratuit la cel mai mare catalog de muzica in Deezer

timp de 3 luni

Acum ai acces gratuit la 88 de canale TV si la sute de filme

acces gratuit la 88 de canale TV si la sute de filme

beneficiu disponibil la activare in perioada 4 iunie – 23 septembrie 2019

Întrebări frecvente

Dacă ai un abonament individual de voce sau internet de minim 5.64 € (fără TVA), la fiecare plată a facturii primești puncte însumând 10% din valoarea acesteia, încă din prima lună.

În plus, dacă formezi LOVE în contul tău și adaugi la abonamentul de voce și servicii fixe de internet și TV prin oferta Orange Love, primești puncte Thank You însumând 20% din valoarea în euro a consumului facturat (fără TVA). Pentru a menține acest procent de 20% este nevoie să păstrezi active pe cont minim 3 servicii: un abonament de voce plus servicii fixe de internet și TV. În cazul în care decizi să renunți la cel puțin un serviciu dintre acestea, condiția de minim 3 servicii active nu mai poate fi îndeplinită, iar procentul de alocare se va micșora la 10%.

Dacă ai un abonament de grup, atunci valoarea abonamentului individual va fi calculată pentru fiecare utilizator în parte. Fiecărui număr din grup i se adaugă taxa de SIM și opțiunile adiționale cu perioadă contractuală pentru a defini eligibilitatea numerelor din grup la primirea punctelor.

Alocarea punctelor se face numai după plata facturii Orange. Punctele nu se alocă la plata serviciilor furnizate de către terți: numere de interes public la nivel local (de exemplu: 19 xy) sau numere cu tarif special, mai mare decât cel corespunzător apelurilor naționale (de exemplu: jocuri, concursuri, informații utile etc).

Primești 50 de puncte Thank You la prima utilizare a unui cont Orange pe www.orange.ro sau a aplicației My Orange.

Poți face transfer de puncte Thank You către alți abonați după 12 luni de abonament în rețea. Transferul se poate efectua:

 • La *100#, ramura Orange Thank You, pe baza parolei Thank You
 • La 300 / 0374300300, ramura Orange Thank You, pe baza parolei Thank You
 • Din contul tău My Orange, secțiunea Orange Thank You

Pentru a transfera puncte, introdu numărul de telefon către care vrei să faci acest transfer și numărul de puncte, urmând să primești atât tu, cât și persoana către care trimiți, un SMS de confirmare la alocare.

Poți face maxim un transfer de puncte Thank You într-o lună de facturare, o dată la 4 luni, în valoare de cel mult 300 de puncte. Transferul se poate efectua atâta timp cât ambele numere (atât cel de pe care se alocă, cât și numărul care primește punctele Thank You) au cel puțin 12 luni vechime în rețea și sunt active în momentul transferului. Un utilizator poate primi maxim 3 transferuri de puncte de la abonați diferiți într-o lună de facturare. Utilizatorul care primește puncte prin transfer poate face, la rândul său, un transfer de puncte după 4 luni de la primirea acestora.

Valabilitatea punctelor transferate rămâne neschimbată, iar atât cel ce transferă, cât și cel care primește punctele trebuie să aibă un abonament activ pentru ca transferul să poată fi efectuat.

Transferul punctelor Thank You nu este disponibil pentru persoane juridice.

Dacă ai un abonament de voce, primești bonus câte 512 MB de internet pe mobil, pentru fiecare an petrecut în rețea. Bonusul de vechime se alocă lunar, la data de facturare, astfel:

 • Dacă ești în primul an de la semnarea contractului, poți primi bonusul de 512 MB începând cu data de facturare dinaintea zilei în care împlinești 12 luni petrecute în rețea.
 • Pentru fiecare an în plus petrecut în rețea, mai primești câte 512 MB lunar, ceea ce înseamnă că dacă ai 4 ani vechime, primești 2 GB bonus lunar.
 • Pentru a primi bonusul de vechime e necesar să-l activezi, apoi îl vei primi lunar, la data de facturare. El va creste automat în funcție de vechimea ta.
 • Alege bonusul de vechime din contul tău My Orange, secţiunea Bonusuri sau din aplicaţia Contul meu Orange, pe care o poţi descărca din Google Play sau App Store. Pentru a primi bonusul pe fiecare din numerele tale cu abonamente de voce e necesar să activezi bonusul pe fiecare număr de telefon în parte.
 • Nu sunt eligibile pentru bonusul de vechime abonamentele ce au la bază unități flexibile individuale sau de familie, abonamentele de voce fixă, internet mobil sau fix și nici Orange TV.

Bonusurile de zi de naștere și de zi onomastică se alocă automat și au următoarele perioade de valabilitate:

 • 1 lună plus pro rata pentru bonusul de internet
 • 30 de zile pentru voucherul de reducere la accesorii

Dacă nu ai declarat încă data nașterii, poți face asta în contul tău My Orange, secțiunea Orange Thank You. Nu sunt eligibile pentru bonusul de vechime abonamentele ce au la bază unități flexibile individuale sau de familie, abonamentele de voce fixă, internet mobil sau fix și nici Orange TV.

Dacă dorești să păstrezi opțiunea Family HD Go după expirarea perioadei de gratuitate, vei fi tarifat cu 4,5 €/lună (TVA inclus).

Dacă nu dorești să o păstrezi, înainte de expirarea celor 3 luni de gratuitate vei primi un mesaj de notificare și vei putea dezactiva opțiunea din My Orange sau autentificându-te pe www.tvgo.orange.ro. Opțiunea va fi dezactivată la prima dată de facturare după solicitarea ta.

Cu traficul de internet bonus navighezi la viteze 4G+/3G+ de până la 500/43,2 Mbps download și până la 150/5,76 Mbps upload. Vitezele de internet depind de parametrii tehnici ai rețelei și specificațiile dispozitivului folosit și nu pot fi garantate de operator. Orange permite accesul la orice tip de trafic, servicii, aplicații sau conținut, fără limitari, blocări sau tratamente preferențiale.

10 puncte Thank You = 1 €

Fiecare an petrecut cu Orange înseamnă 10% mai multă valoare pentru punctele Thank You la utilizarea lor în magazinul online. Astfel:

 • când achiziționezi un telefon nou din magazinul online pe numărul tău de abonament cu contract pe 24 de luni, valoarea punctelor Thank You crește cu 10% pentru fiecare an de vechime al numărului tău de telefon, până la 10 ani, adică până când valoarea punctelor se dublează. Exemplu : dacă ai un consum facturat în euro fără TVA de 100 €, considerând un procent de alocare de 10% la factură, înseamnă că primești 10 puncte Thank You, cu o valoare standard de 1 €. In magazinul online, pentru fiecare an împlinit în rețea, valoarea acestor puncte crește cu 10%. Presupunând că ai o vechime în rețea de 8 ani, valoarea punctelor tale este 1,8 €.
 • dacă faci mai multe tranzacții în același timp, pe mai multe numere din Contul tău cu vechimi diferite, la consumul punctelor Thank You vom aplica creșterea de valoare corespunzătoare vechimii celei mai mari

Poți modifica numele și data de naștere a utilizatorului, dar dacă ai primit deja bonus de ziua ta, noul utilizator va avea posibilitatea de a activa un nou bonus la următoarea sa aniversare.

Punctele Thank You sunt valabile 3 ani de la data acordării lor și expiră pe 31 decembrie în cel de-al treilea an.

De exemplu, punctele acumulate între 1 ianuarie - 31 decembrie 2015 și neconsumate până la 31 decembrie 2016, expiră pe 31 decembrie 2018.

Poți afla câte puncte Thank You ai acumulat:

 • Prin apel gratuit *100# sau 300, ramura Orange Thank You
 • Din contul tău cu numele de utilizator și parola stabilite la înregistrarea contului
 • Direct pe verso-ul facturii
 • În contul tău My Orange, unde ai un status detaliat al balanței tale de puncte: câte puncte ai primit, câte ai transferat, consumul acestora și multe altele.

Punctele Thank You acumulate se vor putea utiliza după primele 12 luni de abonament de către titularul contului.

Punctele Thank You se deduc din valoarea cu TVA a produselor achiziționate și nu pot fi returnate sau schimbate în bani.

Le poți folosi la cumpărarea de telefoane, tabelete, modemuri,accesorii și televizoare. În plus, la prelungirea abonamentului pe 24 de luni și cumpărarea unui telefon, primești și o cartelă Orange PrePay cu care vorbești gratuit și nelimitat de pe numărul tău. Dacă ai un abonament cu minute incluse, apelurile către numărul Orange PrePay primit cadou nu consumă din minutele incluse în abonament.

Dacă beneficiezi de prețuri speciale la achiziționarea unui telefon prin programul Orange Thank You, îți exprimi în mod expres acordul de a continua relația contractuală cu Orange România S.A. pe o perioadă de cel puțin 12 luni, calculată de la încetarea perioadei minime contractuale în vigoare sau de la data achiziției, dacă faci prelungiri tacite succesive, după caz.

Programul Orange Thank You este supus termenilor și condițiilor următoare:

 • Abonat - persoană fizică sau juridică ce are un abonament Orange
 • Orange Thank You - programul de fidelizare cu caracter necontractual al Orange România S.A. dedicat exclusiv abonaţilor Orange activi în rețea
 • Puncte Thank You - punctele valorice oferite de Orange România S.A. în cadrul programului Orange Thank You, ce pot fi folosite de către abonat pentru a beneficia de avantajele specifice acestui program
 • Parola Orange - reprezintă combinația de 6 cifre ce protejează folosirea punctelor Thank You de către alte persoane: 
- parola protejează informațiile fiecărui abonat 
- orice persoană care cunoaște parola abonatului va putea folosi punctele Thank You acumulate de acesta

Orange România S.A. nu își asumă responsabilitatea în cazul în care alte persoane decât abonatul cunosc parola și folosesc avantajele acestui program în numele abonatului respectiv.

 • Efectele suspendării sau încetării contractului de abonament:
  - Dacă ai contul suspendat pentru neplata la termen a facturii Orange, poți pierde toate punctele Thank You
  
- Dacă renunți la abonamentul tău, indiferent de motiv, pierzi dreptul de a folosi punctele acumulate
 • Condițiile desfășurării programului Orange Thank You:
  - Orange România S.A., fără vreo notificare prealabilă, își rezervă dreptul de a stabili condițiile desfășurării programului Orange Thank You, de a efectua schimbări sau de a anula acest program, caz în care punctele Thank You își vor pierde valoarea și aplicabilitatea
  
- În cazul apariției unor situații conflictuale determinate de folosirea serviciilor furnizate, Orange România își rezervă dreptul de a anula punctele Thank You acumulate de clientul în cauză

Dacă dorești să păstrezi optiunea Family HD GO in continuare, după expirarea perioadei de gratuitate vei fi tarifat cu 4,5 €/lună (TVA inclus).

Daca nu doresti sa o pastrezi, inainte de expirarea celor 3 luni de gratuitate vei primi un mesaj de notificare si vei putea dezactiva opțiunea din :

 • MyOrange sau autentificându-te pe www.tvgo.orange.ro - se va dezactiva la prima data de facturare dupa solicitarea ta
 • sau trimițând un simplu SMS cu textul STOP la 321 – se va dezactiva din momentul solicitarii

Părerea ta este importantă pentru noi, lasă-ne feedbackul tău

Feedback

sus