Opțiuni cadou pentru Orange PrePay

Pentru ca tu să continui poveștile cu prietenii, am creat un serviciu prin care poți să le oferi cadou celor apropiați una dintre opțiunile Orange PrePay.

Cum pot oferi cadou o opțiune PrePay?

Pentru a face cadou o opțiune, apelează gratuit *100# de pe telefonul tău și accesează meniul Opțiuni, ramura Opțiuni cadou, apoi urmează instrucțiunile. La final, vei primi un mesaj scris de confirmare, iar contul PrePay căruia îi faci acest cadou va primi în plus și 30 de zile de perioadă activă a contului.

Cât costă acest serviciu?

Serviciul este gratuit, vei fi tarifat doar conform prețului opțiunii oferite cadou.

Întrebări frecvente

Poți oferi cadou opțiuni în funcție de creditul disponibil, însă nu mai mult de 3 ori în decurs de 30 de zile.

Pentru a avea acces la serviciul Opțiuni Cadou, trebuie să fii în perioada activă a contului tău PrePay și să fi consumat minim 5 euro credit în ultimele 12 luni sau din momentul activării cartelei până la momentul în care vrei să utilizezi serviciul. Consumul se actualizează lunar, pe data de 10 a fiecărei luni, pentru luna anterioară.

În cazul în care condițiile de mai sus nu sunt îndeplinite simultan, ramura corespunzătoare serviciului nu va fi afișată în meniul Self Care.

Poți accesa serviciul atât pe teritoriul României, cât și în roaming în funcție de capabilitățile tehnice ale rețelei de telefonie mobilă străine. Astfel, și cel care oferă opțiunea cadou și cel care primește opțiunea cadou se pot afla pe teritoriul României sau în străinătate (având serviciul Roaming activat).

Se consideră consum din credit:

  • Convorbirile și mesajele în rețea, naționale, internaționale și în roaming tarifate direct din credit
  • Cumpărarea de opțiuni din creditul plătit la reîncărcare sau la cumpărarea unei cartele SIM
  • Reîncărcarea direct cu opțiune
  • Cumpărarea de conținut multimedia și servicii speciale Orange (de exemplu: jocuri, tonuri de așteptare, tonuri de apel, bilete la film prin programul Orange film)
  • Apelurile și mesajele către numerele cu tarif special (de exemplu: tombole, concursuri)
  • Creditul consumat pentru a oferi altui utilizator o opțiune cadou

Nu se consideră consum din credit:

  • Creditul transferat către un alt utilizator (acesta se consideră consum din contul utilizatorului către care ai efectuat transferul)
  • Plata prin SMS a unor servicii pentru care Orange asigură doar calea de comunicație
  • Consumul din creditul bonus

Părerea ta este importantă pentru noi, lasă-ne feedbackul tău

Feedback

sus