Opțiuni Orange PrePay

Cu opțiunile PrePay ai acum avantaje înzecite. Pentru fiecare 1 € credit consumat primești bonus 10 GB, valabili 90 de zile. În plus, dacă reîncarci direct cu o opțiune în aplicația My Orange, primești câte o zi de comunicare nelimitată pentru fiecare 1 € credit consumat.

Activează opțiunea preferată la *100# ca să primești bonusul de internet sau din My Orange, ca să primești și beneficii de comunicare nelimitată. Află mai multe.
SEE reprezintă Spațiul Economic European compus în acest moment din statele membre ale Uniunii Europene, Islanda, Liechtenstein și Norvegia. Consumul de date în roaming SEE este limitat prin prevederile art.4 din Regulamentul nr.2016/2286. Limita se aplică pentru consumul traficului de internet din opțiunile PrePay cu roaming în SEE, inclusiv bonusurile suplimentare din oferta comercială sau orice alte beneficii.În plus față de minutele, mesajele și MB incluși în opțiunea activată pe numărul tău, poți să adaugi următoarele opțiuni:

Minute sau SMS naționale și internaționale

 • 3 euro credit
 • 75 minute sau SMS naționale și internaționale mobil și fix

Activează prin SMS la 321 cu textul "75"

SMS în rețea

 • 1,5 euro credit
 • 500 SMS în reţea

Activează prin SMS la 321 cu textul "SMS"

Minute internaționale fix și mobil

 • 1,5 euro credit
 • 10 minute internaționale către fix și mobil în Uniunea Europeană, Republica Moldova, Canada, SUA, Turcia și China
 • După consumarea minutelor din opțiune vei fi taxat cu 0,20 euro credit/minut internațional către aceleași destinații

Activează prin SMS la 321 cu textul "INT"

Minute internaționale fix

 • 1,5 euro credit
 • 100 de minute internaționale în rețele fixe din Uniunea Europeană, rețele fixe și mobile din SUA și Canada
 • După consumarea minutelor din opțiune vei fi taxat cu 0,08 euro credit/minut internațional către aceleași destinații

Activează prin SMS la 321 cu textul "UE"

Beneficiile sunt valabile 30 de zile și pot fi activate:

 • Prin apel gratuit 100#, ramura Opțiuni/Alte opțiuni sau ramura Internet
 • Direct din contul tău online
 • Prin cuvântul cheie din dreptul fiecărei opțiuni


Întrebări frecvente

Activarea Serviciilor PrePay are loc după introducerea Cartelei SIM în telefon, în momentul primului apel sau primului mesaj scris trimis sau în momentul primei sesiuni de date efectuate.

La activarea unei cartele SIM Orange PrePay ai inclusă promoțional opțiunea de 6 euro credit cu minute și mesaje nelimitate în rețea, 2000 de minute naționale și internaționale sau SMS naționale (din care 300 de minute/SMS sunt internaționale pe mobil UE) și 4 GB internet național. Poți folosi minutele, mesajele și traficul de internet imediat după activarea cartelei.

Dacă preferi credit în loc de minute și mesaje, trimite SMS gratuit la 321 cu textul CREDIT, pentru a primi 5 euro credit.Modificările nu pot fi făcute dacă ai folosit deja din minutele, mesajele și MB incluși în opțiune.

Fie că ai un SIM Orange PrePay sau îți activezi acum unul nou, poți beneficia de opțiuni astfel:

 • Online, în contul tău Orange, sau direct în aplicația "Contul meu Orange" dacă utilizezi un telefon cu sistem de operare Android sau iOS
 • De pe www.orange.ro/reincarcare. Reîncărcarea o plătești direct cu cardul bancar.
 • Prin apel la 100#, ramura Promoții/Optiuni
 • Optiunile cu trafic de internet inclus - prin mesaj scris la numărul 321, cu fiecare cuvânt cheie specific, astfel :
  • Opțiunea Internet de 6 € credit - SMS cu textul „net6”
  • Opțiunea Internet de 5 € credit - SMS cu textul „net5”
  • Opțiunea Internet de 8 € credit - SMS cu textul „net8”
  • Opțiunea Internet de 10 € credit – SMS cu textul „net10”
 • De pe abonamentul tău Orange, direct pe numărul de telefon PrePay
 • Prin reîncarcare directă cu opțiuni, în magazinele Orange

La activarea unei opțiuni din creditul pe care tocmai l-ai reîncărcat, prin apel/SMS gratuit la numerele dedicate sau apel la 100#, asigură-te că în prealabil ai închis orice sesiune de internet. Astfel, creditul necesar activării opțiunii nu va fi utilizat parțial sau total navigând pe net.

Oferta este valabilă din 15 Martie până la data de 31 Mai 2018, cu posibilitate de prelungire.

Opțiunile PrePay sunt valabile din 10 Octombrie 2017 până la data de 31 Mai 2018, cu posibilitate de prelungire.

 • Bonusul de 10 GB pentru fiecare 1 € credit consumat se alocă automat la activarea unei opțiuni de minim 5€ credit din oferta actuală și este valabil 90 de zile; poate fi folosit național cu o opțiune de minim 5€ credit, iar în roaming cu opțiunea de 10€ credit în limita politicii de utilizare rezonabila a datelor in roaming; poate fi verificat în aplicația My Orange sau prin apel la 333.
 • Pentru fiecare opțiune activată se alocă un bonus egal cu valoarea opțiunii înmulțită cu 10.
 • Pentru consumul din credit, bonusul de 10 GB pentru fiecare 1€ credit consumat se alocă în 24 de ore de la consumarea creditului. Valoarea bonusului este egală cu cea a creditului consumat înmulțit cu 10.
 • Bonusul de comunicare nelimitată timp de 1 zi, pentru fiecare 1 € credit consumat, se alocă automat pentru reîncărcările cu opțiuni din My Orange și poate fi folosit în primele zile de valabilitate ale fiecărei opțiuni; poate fi folosit național cu o opțiune de minim 5€ credit, iar în roaming cu opțiunea de 10€ credit în limita politicii de utilizare rezonabila a datelor in roaming; poate fi verificat în aplicația My Orange sau prin apel la 333.
 • În cazul în care nu ai deja un cont Orange, creează-ți unul acum sau descarcă-ți aplicația My Orange din Google Play sau App Store.
 • Pentru fiecare opțiune de minim 5 € credit din oferta actuală, reîncărcată în My Orange se alocă automat un bonus de zile pentru comunicare nelimitată egal cu valoarea opțiunii. Bonusul poate fi folosit în primele zile de la activarea opțiunii alese.
 • În zilele de comunicare nelimitată, apelurile naționale, cele în roaming, mesajele și traficul de internet nu se scad din resursele alocate în opțiune.
 • Oferta este valabilă până la 31 Mai 2018, cu posibilitate de prelungire.

Beneficiile acordate pot fi utilizate doar în perioada de valabilitate a opțiunii pentru care s-au alocat şi atâta timp cât contul este în perioadă activă. La expirarea perioadei de valabilitate a opţiunii, expiră şi beneficiile.

În situația opțiunilor reactivate automat, cu recurență, reactivarea opțiunii se procesează în intervalul 00:00 - 02:00, situație în care poate exista un interval de timp între momentul expirării perioadei de valabilitate a opțiunii și momentul reactivării noii opțiuni, interval în care nu se pot consuma beneficiile incluse în opțiune. Îți recomandăm șă verifici alocarea acestora prin apel gratuit la 333 sau 133#. Ulterior alocării resurselor, se primește un mesaj de confirmare.

Beneficiile incluse nu se reportează. După terminarea acestora, vei fi tarifat din credit cu tarifele de mai jos. Poți însă primi apeluri și SMS-uri dacă ești încă în perioada de grație a opțiunii.

Beneficiile incluse in opțiunile de 3, 4, 5, 6, 7 și 8 euro credit pot fi folosite doar în România. Când vrei să folosești opțiunea și în roaming în SEE, activeaza o opțiune de minim 10euro credit din oferta curentă.

Tarife naționale
Apel către orice rețea națională 0,05 euro credit/minut
SMS către orice rețea națională 0,03 euro credit
Trafic internet 0,05 euro credit/MB
MMS către orice rețea națională 0,14 euro credit
Apel video în rețeaua Orange 0,17 euro credit/minut
Apel video în alte rețele mobile 0,23 euro credit/minut
Tarife internaționale
Zona 0: Europa – rețele fixe, Moldova 0,30 euro credit/minut
Zona 1: Europa – rețele mobile, Israel, USA, Canada 0,50 euro credit/minut
Zona 2: Restul lumii 0,81 euro credit/minut
Zona 3: Sateliți 2,30 euro credit/minut
SMS către destinații internaționale 0,12 euro credit
Tarife roaming în Spațiul Economic European
Apel local 0,05 euro credit/minut
Apel către România 0,05 euro credit/minut
Apel către țări din SEE 0,05 euro credit/minut
Apel către țări din afara SEE 1,29 euro credit/minut
Apeluri, SMS primite 0,00 euro credit/minut/SMS
SMS trimis 0,02 euro credit/SMS
Trafic internet cu opțiune cu beneficii în roaming SEE activă 0,0060 euro credit/MB
Trafic internet fără opțiune cu beneficii în roaming SEE activă 0,05 euro credit/MB
MMS trimis 0,0077 euro credit/MMS

În afara țărilor membre în SEE, în roaming se aplică tariful conform țării vizitate.

Îți poți reîncărca oricând contul cu una din opțiunile disponibile sau poți apela la un abonat Orange să facă acest lucru pentru tine. Creditul obținut din reincarcari se poate transfera. Creditul obtinut din transferul de credit, nu este transferabil.

 • Folosește minutele internaționale către fix incluse în opțiuni pentru apeluri către rețelele fixe și mobile din SUA și Canada și pentru apeluri către rețelele fixe din Uniunea Europeană, cu excepția Estoniei, Letoniei, Lituaniei și a prefixelor din listă.
 • Minutele sau mesajele internaționale către mobil sunt disponibile pentru a apela numere din țări ale Uniunii Europene, cu excepția Estoniei, Letoniei, Lituaniei și a prefixelor din listă.
 • Orange își rezervă dreptul de a aduce modificări listei de prefixe.

Cu opțiunile PrePay navighezi pe internet la viteze 4G+:

 • cu opțiunile PrePay, atat cele cu minute cat si optiunile Internet PrePay de 5 - 10 euro credit navighezi la viteze maxime teoretice pentru reteaua 4G+ , adica de până la 500 Mbps pentru download și până la 150 Mbps pentru upload. Viteza maxima estimata de transfer a datelor pentru reteaua 4G+ poate fi de până la 450 Mbps pentru download și de până la 100 Mbps pentru upload.
 • în cazul în care nu ești în zona de acoperire 4G+ sau nu ai un dispozitiv 4G+, beneficiezi de reteaua 4G, care oferă viteze maxime teoretice pentru download de până la 200 Mbps și pentru upload de până la 75 Mbps. Viteza maxima estimata de transfer a datelor pentru reteaua 4G poate fi de până la 142,2 Mbps pentru download și de până la 47,5 Mbps pentru upload.

Dacă nu ai o opțiune activă, vei naviga pe internet la viteze 3G care oferă viteza maximă teoretică pentru download de până la 43,2 Mbps și pentru upload de până la 5,76 Mbps . Viteza maximă estimată de transfer a datelor poate fi de până la 38,4 Mbps pentru download și de până la 5,04 Mbps pentru upload.

Performantele serviciului de date mobile depind de parametrii tehnici ai rețelei și de specificațiile dispozitivului folosit și nu pot fi garantate de operator. Orange permite accesul la orice tip de trafic, servicii, aplicații sau conținut, fără limitări, blocări sau tratamente preferențiale. Mai multe detalii privind Procedura de determinare a vitezei maxime estimate de transfer pe https://www.orange.ro/termeni-si-conditii/.

Pentru a naviga pe net în rețeaua 4G, trebuie să:

 • Ai un dispozitiv compatibil (modem, tabletă sau smartphone)
 • Ai o ofertă care să îți ofere acces la această tehnologie
 • Te afli în aria de acoperire. Dacă nu ești în aria de acoperire 4G, te vei conecta la viteze 3G.
 • Ai o cartelă SIM specială pe care o poți obține gratuit din orice Orange shop

Pentru a verifica numărul minutelor, mesajelor scrise și traficul de internet disponibil, precum și data valabilității acestora, apelează gratuit 333 sau 133# sau intră în contul tău.

Vei primi informații actualizate dacă în prealabil ai închis sesiunea de net, sau dacă a trecut minim o oră de la ultima accesare a internetului.

Activarea unei opțiuni nu mărește perioada de activitate a SIM-ului. Poți folosi traficul din opțiune în perioada de activitate a SIM-ului și perioada de valabilitate a opțiunii. După perioada de activitate, SIM-ul are o perioadă de grație de 240 de zile.

Dacă vrei ca opțiunea să se reactiveze automat la sfârșitul perioadei de valabilitate, trebuie să ai în cont un credit minim egal cu tariful opțiunii.

Poți face acest lucru prin apel la *100#, ramura Promoții. Dacă ai o opțiune cu minute activă și vrei să îți activezi o altă opțiune, cea veche va fi dezactivată automat, iar beneficiile vor fi disponibile până la data lor inițială de valabilitate. În cazul în care dezactivezi o opțiune de internet, vei pierde beneficiile neutilizate.

Apelează 222 pentru a afla numărul de telefon al cartelei tale Orange PrePay.

Poți reîncărca cu opțiuni sau direct cu credit, din care poți activa ulterior o opțiune.

Dacă vrei să activezi una din opțiunile acestei oferte, dar ai deja activată o opțiune care este incompatibilă cu aceasta, trebuie mai întâi să o dezactivezi pe cea veche.

Îți recomandăm să activezi o opțiune cu beneficii în roaming pentru țara în care călătorești: opțiune de 10 € credit pentru țări din Spatiul Economic European sau alte opțiuni cu roaming atunci când călătorești în țări non-membre SEE. Detalii aici

 • pentru a putea folosi serviciile Orange trebuie să te afli în aria de acoperire
 • află despre proceduri de management al traficului și politica de utilizare a serviciilor aici
 • telefoanele functioneaza doar in reteaua Orange Romania - detalii despre deblocare
 • activarea Serviciilor PrePay are loc după introducerea Cartelei SIM în telefon, în momentul primului apel sau primului mesaj scris trimis sau în momentul primei sesiuni de date efectuate.
 • contractul de furnizare a serviciilor: termeni&conditii

Cu noile opțiuni PrePay vorbești și stai pe net în voie, atât în țară cât și oriunde în Spațiul Economic European. Ai minute naționale și internaționale, SMS și internet ca să fii conectat la tot ce-i important.


SEE reprezintă Spațiul Economic European compus în acest moment din statele membre ale Uniunii Europene, Islanda, Liechtenstein și Norvegia. Consumul de date în roaming SEE este limitat prin prevederile art.4 din Regulamentul nr.2016/2286. Limita se aplică pentru consumul traficului de internet din opțiunile PrePay cu roaming în SEE, inclusiv bonusurile suplimentare din oferta comercială sau orice alte beneficii.Cum activez opțiunile de internet pentru cartela mea Orange PrePay?

Iată cum poți activa opțiunile de internet pentru cartele PrePay, în funcție de nevoile tale:

 • Dacă ai o opțiune cu minute activă și preferi doar internet, dezactivează opțiunea cu minute și activează o opțiune cu internet. Pentru aceasta, trimite un SMS la 321 cu textul dedicat fiecărei opțiuni.
 • Dacă vrei să activezi opțiunea de internet peste opțiunea cu minute, trimite un SMS cu textul dedicat opțiunii alese

Optiunile cu trafic de internet inclus - prin mesaj scris la numărul 321, cu fiecare cuvânt cheie specific, astfel :

 • Opțiunea Internet de 5 € credit - SMS cu textul "net5"
 • Opțiunea Internet de 6 € credit - SMS cu textul "net6"
 • Opțiunea Internet de 8 € credit - SMS cu textul "net8"
 • Opțiunea Internet de 10 € credit – SMS cu textul "net10"


Întrebări frecvente

Oferta este valabilă din 15 Martie până la data de 31 Mai 2018, cu posibilitate de prelungire.

Opțiunile PrePay sunt valabile din 10 Octombrie 2017 până la data de 31 Mai 2018, cu posibilitate de prelungire.

 • Bonusul de 10 GB pentru fiecare 1 € credit consumat se alocă automat la activarea unei opțiuni de minim 5€ credit din oferta actuală și este valabil 90 de zile; poate fi folosit național cu o opțiune de minim 5€ credit, iar în roaming cu opțiunea de 10€ credit în limita politicii de utilizare rezonabila a datelor in roaming; poate fi verificat în aplicația My Orange sau prin apel la 333.
 • Pentru fiecare opțiune activată se alocă un bonus egal cu valoarea opțiunii înmulțită cu 10.
 • Pentru consumul din credit, bonusul de 10 GB pentru fiecare 1€ credit consumat se alocă în 24 de ore de la consumarea creditului. Valoarea bonusului este egală cu cea a creditului consumat înmulțit cu 10.
 • Bonusul de comunicare nelimitată timp de 1 zi, pentru fiecare 1 € credit consumat, se alocă automat pentru reîncărcările cu opțiuni din My Orange și poate fi folosit în primele zile de valabilitate ale fiecărei opțiuni; poate fi folosit național cu o opțiune de minim 5€ credit, iar în roaming cu opțiunea de 10€ credit în limita politicii de utilizare rezonabila a datelor in roaming; poate fi verificat în aplicația My Orange sau prin apel la 333.
 • În cazul în care nu ai deja un cont Orange, creează-ți unul acum sau descarcă-ți aplicația My Orange din Google Play sau App Store.
 • Pentru fiecare opțiune de minim 5 € credit din oferta actuală, reîncărcată în My Orange se alocă automat un bonus de zile pentru comunicare nelimitată egal cu valoarea opțiunii. Bonusul poate fi folosit în primele zile de la activarea opțiunii alese.
 • În zilele de comunicare nelimitată, apelurile naționale, cele în roaming, mesajele și traficul de internet nu se scad din resursele alocate în opțiune.
 • Oferta este valabilă până la 31 Mai 2018, cu posibilitate de prelungire.
 • Pentru a reporta traficul de internet neconsumat, trebuie să activezi pe numărul tău PrePay o opțiune cu minute sau internet de minim 5 euro credit, din oferta curentă, cât timp opțiunea existentă pe cont se află încă în perioada de valabilitate
 • Fiecare opțiune de minim 5 euro credit activată în mai puțin de 30 zile de la activarea opțiunii existente de minim aceeași valoare îți aduce reportarea traficului de internet rămas neconsumat al primei opțiuni active
 • Reportarea traficului de internet se face automat, fără o acțiune suplimentară, pentru toți clienții care reactivează sau reîncarcă cu opțiune de minim 5 euro credit mai devreme de 30 zile, atunci când au deja activă o opțiune de minim aceeași valoare
 • Traficul de internet reportat este valabil maxim 12 luni de la ultima reportare, atâta timp cât pe cont există o opțiune de minim 5 euro activă, din cele pentru care ai primit acest bonus
 • Poți verifica oricând valabilitatea beneficiilor prin apel gratuit la 333 sau 133#
 • Traficul reportat se consumă primul, înaintea traficului alocat de opțiunile active
 • Pentru opțiunile cu minute poți reporta maxim 10 GB, iar pentru opțiunile cu internet maxim 20 GB. Dacă activezi concomitent opțiuni cu minute și opțiune cu internet, poți reporta maxim 30 GB.

Alege minutele, mesajele sau traficul de internet de care ai nevoie ca să vorbești cu toți prietenii tăi, dintr-o gamă variată de opțiuni Orange PrePay. Ești liber să comunici așa cum îți dorești și navighezi pe internet la super viteze!

Cu opțiunile PrePay navighezi pe internet la viteze 4G+:

 • cu opțiunile PrePay, atat cele cu minute cat si optiunile Internet PrePay de 5 - 10 euro credit navighezi la viteze maxime teoretice pentru reteaua 4G+ , adica de până la 500 Mbps pentru download și până la 150 Mbps pentru upload. Viteza maxima estimata de transfer a datelor pentru reteaua 4G+ poate fi de până la 450 Mbps pentru download și de până la 100 Mbps pentru upload.
 • în cazul în care nu ești în zona de acoperire 4G+ sau nu ai un dispozitiv 4G+, beneficiezi de reteaua 4G, care oferă viteze maxime teoretice pentru download de până la 200 Mbps și pentru upload de până la 75 Mbps. Viteza maxima estimata de transfer a datelor pentru reteaua 4G poate fi de până la 142,2 Mbps pentru download și de până la 47,5 Mbps pentru upload.

Dacă nu ai o opțiune activă, vei naviga pe internet la viteza maxima estimata de transfer de până la 3,6 Mbps.

Performantele serviciului de date mobile depind de parametrii tehnici ai rețelei și de specificațiile dispozitivului folosit și nu pot fi garantate de operator. Orange permite accesul la orice tip de trafic, servicii, aplicații sau conținut, fără limitări, blocări sau tratamente preferențiale. Mai multe detalii privind Procedura de determinare a vitezei maxime estimate de transfer pe https://www.orange.ro/termeni-si-conditii/.

Pentru a naviga pe net în rețeaua 4G+, trebuie să:

 • Ai un dispozitiv compatibil (modem, tabletă sau smartphone)
 • Ai o optiune care să îți ofere acces la această tehnologie
 • Să te afli în aria de acoperire; dacă nu ești în aria de acoperire 4G+, te vei conecta la viteze 4G
 • Ai o cartelă SIM specială pe care o poți obține gratuit din orice Orange shop.

Pentru a verifica traficul de internet disponibil, precum și data valabilității acestuia, apelează gratuit 333 sau 133# sau intră în contul tău.

Îți recomandăm să activezi o opțiune cu beneficii în roaming pentru țara în care călătorești: opțiune de 10 € credit pentru țări din Spatiul Economic European sau alte opțiuni cu roaming atunci când călătorești în țări non-membre SEE. Detalii aici

Beneficiile acordate pot fi utilizate doar în perioada de valabilitate a opțiunii pentru care s-au alocat şi atâta timp cât contul este în perioadă activă. La expirarea aceasteia, expiră și beneficiile.

Traficul de internet inclus nu se reportează. După terminarea acestuia, vei fi taxat cu 0,02/MB pentru extra traficul inregistrat si vei putea naviga gratuit doar în Portalul Orange pe mobil. Poți însă primi apeluri și SMS-uri dacă opțiunea de internet este activată peste o opțiune cu minute.

Îți poți reîncărca oricând contul și poți alege să activezi una dintre opțiunile disponibile. În plus, contul tău PrePay poate fi reîncărcat direct de un abonat Orange. Creditul obținut din reincarcari se poate transfera. Creditul obtinut din transferul de credit, nu este transferabil.

Activarea unei opțiuni nu mărește perioada de activitate a SIM-ului. Poți folosi traficul din opțiune în perioada de activitate a SIM-ului și în perioada de valabilitate a opțiunii. După perioada de activitate, SIM-ul are o perioadă de grație de 240 de zile.

La sfârșitul perioadei de valabilitate, pentru ca opțiunea să se reactiveze automat, trebuie să ai în cont un credit minim egal cu tariful opțiunii.

Poți dezactiva orice opțiune prin apel la 100#, ramura Internet, dar vei pierde beneficiile neutilizate.

Poți afla numărul de telefon al cartelei Orange PrePay prin apel la 222.

Poți reîncărca direct cu opțiuni sau cu credit, din care poți activa ulterior o opțiune. La activarea unei opțiuni din creditul pe care tocmai l-ai reîncărcat, prin apel/SMS gratuit la numerele dedicate sau apel la 100#, asigură-te că în prealabil ai închis orice sesiune de internet. Astfel, creditul necesar activării opțiunii nu va fi utilizat parțial sau total navigând pe net.

Dacă vrei să activezi una din opțiunile acestei oferte, dar ai deja activată o opțiune care este incompatibilă cu aceasta, trebuie mai întâi să o dezactivezi pe cea veche.