Vizualizeaza cosul Finalizeaza
×

Cartela de reîncărcare răzuibilă

Când rămâi fără credit, folosește o cartelă de reîncărcare răzuibilă
și te poți bucura în continuare de avantajele Orange PrePay.

Cartela de reîncărcare răzuibilă

Când rămâi fără credit, folosește o cartelă de reîncărcare răzuibilă și te poți bucura în continuare de avantajele Orange PrePay.

Ce este cartela de reîncărcare răzuibilă?

Reîncarci cu creditul de comunicare sau direct cu minutele, SMS-urile și traficul de internet național la viteze 4G+/5G/5G+ de care ai nevoie. Poți alege cartela răzuibilă de 4, 5, 6, 7 sau 12 euro credit de comunicare sau pe cea cu opțiune de 6 euro credit și primești direct minute, SMS-uri și internet la viteze 4G+/5G/5G+.

Poți cumpăra o cartelă de reîncărcare răzuibilă din orice Orange shop, Orange store sau magazin partener Orange, chiar și în benzinării sau la chioșcurile de ziare.

Cum utilizez cartela de reîncărcare răzuibilă?

Dacă ai o cartelă de reîncărcare răzuibilă poți folosi oricare din metodele de mai jos pentru reîncărcare:

222

Formează 222 urmat de codul de reîncărcare, apoi apasă tasta de apelare. Informația se trimite direct către Orange în momentul apelării, iar apelul se oprește automat. Reîncărcarea îți va fi confirmată printr-un mesaj scris.

*122*

Tastează *122*cod de reîncărcare#, apoi apasă tasta de apelare. Informația se trimite direct către Orange în momentul apelării și apelul se oprește automat. Reîncărcarea îți va fi confirmată printr-un mesaj scris.

Intră în aplicația My Orange, alege meniul Reîncărcare PrePay și apoi ramura Reincarcare cu cod. Introdu numărul de telefon și codul de reîncărcare.

*100#

Apelează *100#, serviciul Self Care, selectează ramura “Reîncărcare” și urmează indicațiile de pe ecran.

Alege creditul care ți se potrivește:

Euro credit Perioada activă (zile) Perioada de grație (zile)
4 30 180
5 30 300
6 30 300
7 60 300
12 90 300
Opțiunea 6 euro credit
  • perioada activă: 30 zile
  • perioada valabilitate a opțiunii: 28 zile
  • perioada de grație: 300 zile

Întrebări frecvente

Perioada de valabilitate a cartelei este scrisă pe spatele acesteia.

Poți utiliza codul de reîncărcare o singură dată.

În cazul acesta vino într-un magazin Orange cu cartela de reîncărcare, iar consultanții Orange te vor ajuta cu reîncărcarea contului tău.

Începând cu data de 1 aprilie 2017, Orange România va renunța la comercializarea tichetelor și a cartelelor de reîncărcare care au înscrisă pe ele data de valabilitate mai mică sau egală cu 31.12.2009. Dacă deții un astfel de produs, îl vei mai putea utiliza doar dacă vii cu acesta într-un Orange Shop până cel tarziu pe 31 decembrie 2017.

După reîncărcare, cartela răzuibilă nu mai poate fi utilizată.

Dacă ai apelat de mai multe ori serviciul de reîncărcare, 222, și nu ai finalizat apelul cu o reîncărcare sau ai introdus de multe ori codul de reîncărcare greșit, accesul la serviciul acesta poate fi restricționat. Pentru a debloca accesul la acest serviciu, dacă ai achiziționat o cartela de reîncărcare pe care vrei să o utilizezi, apelează Serviciul Clienți la numărul 300, apel gratuit de pe cartela ta Orange PrePay, sau 0374300300 (apel taxabil valabil în orice rețea de telefonie mobilă sau fixă), iar un consultant Orange va ajuta cu deblocarea accesului.

Poți reîncărca un alt număr PrePay cu ajutorului unei cartele răzuibile din contul tău Orange sau prin apel la *100#, serviciul Self Care. Selectează meniul reîncărcare”, introdu numărul de telefon al utilizatorului PrePay al cărui cont vrei să îl reîncarci și apoi codul de reîncărcare.