Vizualizeaza cosul Finalizeaza
×

Reîncărcarea de pe abonament

Orice abonat Orange poate folosi serviciul pentru a programa
reîncărcarea automata lunară a unui cont PrePay, cu opțiune sau Credit.

Reîncărcarea de pe abonament

Orice abonat Orange poate folosi serviciul pentru a programa reîncărcarea automata lunară a unui cont PrePay, cu opțiune sau Credit.

Ce este reîncărcarea automată de pe abonament?

Orice abonat Orange poate folosi serviciul Reîncărcare automată lunară pentru a programa reîncărcarea unui cont PrePay, cu opțiune sau cu orice valoare cuprinsă între 1 și 200 de euro. Contul PrePay va fi reîncărcat automat în fiecare lună, la data stabilită, cu valoarea aleasă de abonatul Orange.

Dacă alegi reîncărcarea din My Orange cu o opțiune de minim 5 €, vei primi bonus 30 GB pentru abonamentul tău.

Pentru mai mult control asupra programărilor făcute, se poate alege varianta de reîncărcare cu confirmare, prin care va fi solicitat acordul abonatului înainte de fiecare reîncărcare. Altfel, abonatul va fi înștiințat printr-un mesaj scris de fiecare dată când reîncărcarea automată a fost efectuată.

Acest serviciu este disponibil doar pentru clienții Orange România.

Cum activez reîncărcarea automată lunară?

Dacă ai un abonament Orange și vrei să programezi o reîncărcare a unei cartele PrePay de pe numărul tău, urmează pașii de mai jos:

1

Apelează *100#, serviciul Self Care, și selectează din meniu Reîncărcare Prepay.

2

Introdu parola Orange. Dacă nu mai ții minte parola vezi informații suplimentare aici.

3

După introducerea parolei, alege opțiunea Programare, apoi selectează varianta de programare dorită: direct cu opțiune sau cu credit.

4

Selectează opțiunea sau valoarea dorită, introdu numărul de telefon și data la care vrei să se efectueze reîncărcarea lunară, cu sau fără confirmare.

Dacă ai ales varianta de reîncărcare automată lunară cu confirmare, cu o zi înaintea datei alese pentru reîncărcare vei primi un mesaj scris de confirmare. Pentru a confirma reîncărcarea, trimite înapoi printr-un mesaj scris cuvântul "DA", în cel mult 24 ore. În caz contrar se va considera că nu se dorești efectuarea reîncărcării. Doar primul răspuns va fi luat în considerare.

Pentru ambele variante, după ce reîncărcarea lunară a fost făcută, vei primi o notificare printr-un mesaj scris cu următoarele informații: numărul PrePay reîncărcat și valoarea totală reîncărcată. De asemenea, posesorul numărului PrePay reîncărcat va primi un mesaj scris prin care i se comunică valoarea totală cu care i s-a mărit creditul și data reîncărcării. Creditul reîncărcat prin acest serviciu este luat în considerare la alocarea bonusului pentru reîncărcare la 30 zile.

Serviciul de reîncărcare de pe abonament

Serviciul este gratuit, vei fi tarifat pe factură ta Orange conform prețului opțiunii sau a creditului oferit, la care se adaugă TVA, conform tabelului de mai jos:

Euro credit Perioada activă (zile) Perioada de grație (zile)
1 15 -
2 15 -
3 15 -
4 30 180
5 - 6 30 300
7 - 11 60 300
12 - 18 90 300
19 - 99 120 300
100 - 200 150 300
*valorile din tabel se referă la reîncărcările cu credit. Pentru a vedea lista de opțiuni disponibile cu minute, SMS-uri și internet intră pe Opțiuni PrePay | Orange.
Poți să reîncarci contul cu 1 sau 2 euro credit doar în Orange shop.

Întrebări frecvente

Valoarea maximă lunară în limita căreia poți face o programare depinde de valoarea facturilor precedente. Abonatul va fi informat asupra acestei valori de câte ori accesează serviciul.

Pot fi programate maxim 5 reîncărcări automate lunare, dar nu mai mult de 3 reîncărcări într-o singură zi. Pentru un cont PrePay poți face o singură programare de reîncărcare lunară. Poți modifica sau anula programările de reîncărcare în orice moment.

Pentru reîncărcările programate în intervalul 21:00 – 07:00, creditul sau opțiunea programată se va aloca după ora 07:30.

Poți modifica sau anula în orice moment programările făcute, folosind același meniu utilizat pentru programarea reîncărcărilor.

Poți reîncărca un cont PrePay prin serviciul reîncărcare automată atât în țară, cât și în roaming.

Funcționarea serviciului depinde de capabilitățile tehnice ale rețelelor străine în care sunt înregistrați utilizatorul Prepay, respectiv abonatul Orange.

Serviciul este disponibil pentru toate tipurile de abonament cu vechime de minim 3 luni în rețea din oferta comercială, cu sau fără minute incluse.

Poti primi bonusul daca esti abonat persoana fizica sau daca ai un abonament dedicat micilor întreprinzători si realizezi o reîncărcare cu o opțiune de minim 5 €, de pe un abonament pentru mobil Orange sau Orange Pro care nu are deja internet nelimitat inclus in abonament sau in optiune. Bonusul se acorda numai pentru reîncărcările din My Orange cu plata pe factura.

Bonusul este valabil o lună plus pro-rata, iar dacă abonamentul tău include trafic național și în roaming SEE, poți consuma bonusul și în roaming SEE, conform limitei de consum corespunzătoare. Bonusul este individual și este compatibil cu bonusurile din ofertele Orange Share sau Orange Family. Bonusul nu este compatibil cu abonamentele Business Mobile.