plateste aici
Casierie online
deschisă non-stop
plătește online orice factură Orange

rapid și sigur, direct cu cardul tău

plătește aici »
reîncarcă aici, la curs BNR,
o cartelă PrePay

cu minim 5 euro credit și ai:

 • 100 MB internet pe mobil
 • 50% mai mult bonus Orange Phone Credit
reîncarcă aici »
! Cum te putem ajuta astazi?

Transfer Credit

pentru tine

Cu serviciul Transfer Credit, poţi oferi credit din contul tău oricărui alt utilizator PrePay. În funcţie de creditul de care dispui, poţi transfera orice valoare între 1 şi 3 euro credit .

cum functioneazã

Apelează gratuit *100# de pe telefonul tău şi accesează meniul Transfer Credit, apoi urmează instrucţiunile. Poţi transfera în limita creditului disponibil orice valoare cuprinsă între 1 şi 3 euro credit .

După ce transferul a fost făcut vei primi un mesaj scris de confirmare.

În decurs de 30 de zile poţi transfera credit din contul tău de maximum 3 ori. Contul PrePay către care ai transferat credit va primi suplimentar o perioadă activă de 5 zile. Nici utilizatorul cartelei PrePay, nici cel al abonamentului reîncărcabil către care ai făcut transfer nu vor putea efectua la rândul lor un transfer de credit în următoarele 30 de zile.

Serviciul nu este disponibil în primele 6 luni de la activarea cartelei SIM pentru pachetele PrePay primite gratuit în cadrul unor oferte promoţionale.

În plus, serviciul este accesibil atât pe teritoriul României, cât şi în Roaming în funcţie de capabilităţile tehnice ale reţelei de telefonie mobilă străine. Astfel, şi cel care face transferul de credit şi cel care primeşte credit prin transfer se pot afla pe teritoriul României sau în strãinătate (având serviciul Roaming activat).

cât costã

Accesul si utilizarea serviciului sunt gratuite.

disponibilitate

Direct pe telefonul tãu mobil prin intermediul serviciului Self Care.

Din 21 iunie 2013, pentru a avea acces la serviciul de Transfer Credit, un client PrePay trebuie să fie în perioada activă si să fi consumat minim 5 euro credit în ultimele 12 luni sau din momentul activării cartelei până la momentul în care doreşte transferul de credit. Consumul se actualizează lunar, pe data de 10 a fiecărei luni, pentru luna anterioară.

În cazul în care condiţiile de mai sus nu sunt îndeplinite simultan, ramura corespunzătoare serviciului nu va fi afişată în meniul Self Care.

e bine de știut

 • se consideră consum din credit: convorbirile şi mesajele în reţea, naţionale, internaţionale şi în roaming tarifate direct din credit, cumpărarea de opţiuni din creditul plătit la reîncărcare sau la cumpărarea unei cartele SIM, reîncărcarea direct cu opţiune, cumpărarea de conţinut multimedia şi servicii speciale Orange (de exemplu: jocuri, tonuri de aşteptare, tonuri de apel, bilete la film prin programul Orange film), apelurile şi mesajele către numerele cu tarif special (de exemplu: tombole, concursuri), creditul consumat pentru a oferi altui utilizator o opţiune cadou.
 • nu se consideră consum din credit: creditul transferat către un alt utilizator (acesta se consideră consum din contul utilizatorului către care ai efectuat transferul), plata prin SMS a unor servicii pentru care Orange asigură doar calea de comunicaţie sau consumul din creditul bonus.
 • exemplu de calcul de consum, pentru un client PrePay activ din 2 iunie 2013:
  • clientul a consumat în luna iunie beneficiile din opţiunea de 5 euro credit de pe SIM-ul cumpărat
  • a reîncărcat pe 30 iunie direct cu opţiunea de 8 euro credit
  • pe 10 iunie 2013 (data de actualizare consumului pentru luna mai), clientul este activ şi are un consum de 0 euro credit, deci nu poate accesa serviciul Transfer Credit
  • pe 10 iulie 2013 (data de actualizare a consumului pentru luna iunie), clientul este activ şi are un consum de 13 euro credit, deci poate accesa serviciul Transfer Credit